adorjant Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 Holnap mikortájt leszel otthon, és mi a pontos címed? ma nem igazán érünk rá. egyébként istván út,de már mondtuk korábban is :huh: utálom a függönyfelrakást utálomutálomuuutáállooommmmmmmmmmmmmmmmmm <_<
Endlos Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 ma nem igazán érünk rá. egyébként istván út,de már mondtuk korábban is :huh: utálom a függönyfelrakást utálomutálomuuutáállooommmmmmmmmmmmmmmmmm <_< Voltam nálatok, van sejtelmem az István útról, mivel jó 1-2 évtizedet leéltem ott. A pontos címedet kérdeztem volna. házszám, emelet, ajtó. Nembaj, most értem először netközelbe, reggel 7től alignéha szálltam ki Kadettból.
Guest Sanci Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Kaptam pólót Sanci, majd megmutatom, biztosan tetszene. Körbe néztem a honlapjukon, vannak egész jó cuccaik. Berlinának mutasd majd meg, ő jobban kattan az ilyesmire. Hm, ha belegondolok, hogy anno szakközépben rovásírással puskáztunk... Csak a történelem-tanár tudta, hogy valójában mi is az, a többi h***ének nézett minket. Nna, nálam elkezdődött a fűtési szezon, úgy megfázott a kezem mire kiértem a keverőbe, hogy alig tudtam mozgatni az ujjaimat. Át is fordítottam a klíma kapcsolóját a kékből a sárga jelzésbe.
adorjant Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Voltam nálatok, van sejtelmem az István útról, mivel jó 1-2 évtizedet leéltem ott. A pontos címedet kérdeztem volna. házszám, emelet, ajtó. Nembaj, most értem először netközelbe, reggel 7től alignéha szálltam ki Kadettból. direkt nem írtam a pontos címet,mert ki tudja kik olvasgatják a fórumot. ha felénk jársz,csörgess meg,aztán megoldjuk
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Pálinkás Üveg???? <_< Például. :huh:
Endlos Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 direkt nem írtam a pontos címet,mert ki tudja kik olvasgatják a fórumot. ha felénk jársz,csörgess meg,aztán megoldjuk Ja, na erre nem gondoltam, aszittem hülyének nézel :-)) Akkor vettem az adást. És ti rosszindulatú gondosz, nemidebeszóló emberkék ti pedig vigyázzatok ám magatokra, mert rátok küldöm az összes harcedzett 16 szelepes lódarazsamt, akik épp egy hete csípték szét a seggemet. Ti, akik lelesitek a telszámokat, és címeket, és és és izéna deköcsögvagyokmi?
adorjant Elküldve Szeptember12, 2008 Elküldve Szeptember12, 2008 Pü-ről hallottál már? :D :D az hogy én igen,az okés,na de endlosról is szó van <_< :lol: :D :huh:
adorjant Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 hát nem egy astra classic,de azért nem rossz <_<
Endlos Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Astra Classic a király!! :huh: <_< Azért egy Astrának nagyon szépnek kell lennie, hogy ezt odadjam érte
adorjant Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Astra Classic a király!! :D <_< jól monjda az úr! :huh: :D
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 jól monjda az úr! :D :D Nem classic II-t emlegetnek! :lol: <_< :huh:
adorjant Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Nem classic II-t emlegetnek! :lol: <_< :huh: hagynefordítsam a figyelmet a b vectrára :D az enyém meg klásszik oszt kész :D
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 jóvan, ne fordítsd, Te lettél a II. helyezett! <_<
adorjant Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 végülis az ezüstérmes prémium sem rossz <_<
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 A jelenlegi H széria lesz a III. helyezett, ha kijön az új modell. Mellesleg éltek még? Nagyon eltűntetek.
adorjant Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 A jelenlegi H széria lesz a III. helyezett, ha kijön az új modell. Mellesleg éltek még? Nagyon eltűntetek. élünk,azt nem mondom hogy virulunk,de élünk <_< mondjuk az eltűnés rád is vonatkozik :huh: Egyébként arra kíváncsi vagyok,hogy a G Astra gyártását beszüntetik-e,az új classic modell bevezetésekor,mert szerintem elég kapós még. csak árazás tekintetében ásná maga alatt a gödröt az Opel,ha 3 Astra lenne forgalomban...
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Én várnám, hogy végre elmúljon a jelenlegi állapotom. Amúgy a G astrát majd a Zastava fogja csinálni, ha minden igaz, mert a gépeket állítólag átveszik... majd kiderül.
Korzika Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Az állapotom ,na az se normális kérdezem az orvost,ugye hormonális?.....by Rapülők <_<
adorjant Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Én várnám, hogy végre elmúljon a jelenlegi állapotom. Amúgy a G astrát majd a Zastava fogja csinálni, ha minden igaz, mert a gépeket állítólag átveszik... majd kiderül. már korábban átvették én úgy tudom,ill hogy nem fogják máshol árusítani azokat az "opeleket" bár nem lennék meglepve,ha kerülne errefelé is <_<
Recommended Posts