Arti Elküldve Október25, 2009 Elküldve Október25, 2009 Jelenleg egy szombathelyi garázsban pihen a kocsim. Tavasszal "összerakatom", s végre normálisan használhatom. Amennyiben a megalakuláshoz csak tagok kellenek, abban tudok segíteni. Veszprémben és szűk környékén szoktam járkálni. Egy-egy cetlit egy-egy Opel ablaktörlője alá nem nehéz betenni. Amennyiben elolvassa és érdekli a dolog, akkor talán van egy új tag. Persze szerintem 100-ból 5-6 embert érdekel. Babra munka lesz, sok cetlit ki kell tenni, de valahogy biztosan belefér az időmbe. Ha már vagyunk páran, akkor a veszprémi Gulya-dombi parkolóban is összegyűlhetünk. Van elég hely, szép környezet, autók, mi kell még?
invictus Elküldve Október25, 2009 Elküldve Október25, 2009 Jelenleg egy szombathelyi garázsban pihen a kocsim. Tavasszal "összerakatom", s végre normálisan használhatom. Amennyiben a megalakuláshoz csak tagok kellenek, abban tudok segíteni. Veszprémben és szűk környékén szoktam járkálni. Egy-egy cetlit egy-egy Opel ablaktörlője alá nem nehéz betenni. Amennyiben elolvassa és érdekli a dolog, akkor talán van egy új tag. Persze szerintem 100-ból 5-6 embert érdekel. Babra munka lesz, sok cetlit ki kell tenni, de valahogy biztosan belefér az időmbe. Ha már vagyunk páran, akkor a veszprémi Gulya-dombi parkolóban is összegyűlhetünk. Van elég hely, szép környezet, autók, mi kell még? Kérdés mennyi tag kell, szerintem egy létszámfelmérés után lehet csak kijelenteni, hogy kell-e több vagy sem.
Arti Elküldve Október25, 2009 Elküldve Október25, 2009 Kérdés mennyi tag kell, szerintem egy létszámfelmérés után lehet csak kijelenteni, hogy kell-e több vagy sem. Dúúúúúrva a lámpád! :D Mennyi tag kell? Ahányan szeretik az Opeljüket a Közép-Dunántúli régióban. Legalábbis szerintem. Ha mégsem, akkor szóljatok.
invictus Elküldve Október25, 2009 Elküldve Október25, 2009 Dúúúúúrva a lámpád! :) Mennyi tag kell? Ahányan szeretik az Opeljüket a Közép-Dunántúli régióban. Legalábbis szerintem. Ha mégsem, akkor szóljatok. Úgy értettem mennyi tag kell minimálisan az induláshoz. Mert neki lehetne zuhanni. Már visszatettem a gyári lámpát. :D
Arti Elküldve Október25, 2009 Elküldve Október25, 2009 Tagok figyelem:) 5fő MOTE Klubtag esetén hivatalosá válik. 1fő csak egy régióban lehet. Ez a téma nyitó hozzászólása. Azóta olvastam 10 főt is. De például az Astra G klub 8 fős, tehát nagy valószínűséggel még mindig az öt fő az igazi. De lehet, hogy megalakultak 10 fővel, s kettő kilépett azóta. Valaki tudna hivatalosat?
invictus Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Ez a téma nyitó hozzászólása. Azóta olvastam 10 főt is. De például az Astra G klub 8 fős, tehát nagy valószínűséggel még mindig az öt fő az igazi. De lehet, hogy megalakultak 10 fővel, s kettő kilépett azóta. Valaki tudna hivatalosat? 10 fő szerintem simán meglenne.
daykiller Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 10 fő szerintem simán meglenne. Szerintem is, ha belépnétek. :) A reklámozásról meg annyit, hogy nekem a kocsi első és hátsó szélvédőjén kint van a www.opelclub.hu-s matrica, valamint a rendszámtáblák is opelclub-osok. :D
invictus Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Szerintem is, ha belépnétek. :D A reklámozásról meg annyit, hogy nekem a kocsi első és hátsó szélvédőjén kint van a www.opelclub.hu-s matrica, valamint a rendszámtáblák is opelclub-osok. :D Ahogy megjön a következő ösztöndíj sztem klubtag leszek :)
daykiller Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Ahogy megjön a következő ösztöndíj sztem klubtag leszek :D Ideje már. :) :D
Arti Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Ahogy megjön a következő ösztöndíj sztem klubtag leszek :D Én ilyet már nem ígérhetek. Ez az első év, hogy egy oktatási intézmény padjait sem koptatom. De nagy valószínűséggel tavasszal én is belépek.
rtomi Elküldve Október28, 2009 Elküldve Október28, 2009 Úgy értettem mennyi tag kell minimálisan az induláshoz. Mert neki lehetne zuhanni. Már visszatettem a gyári lámpát. :D Asszem 6 klubtag kell. Miért tetted vissza a gyári lámpát? Rájöttél,hogy az éndzsölájsszal semmit sem látsz?
invictus Elküldve Október28, 2009 Elküldve Október28, 2009 Asszem 6 klubtag kell. Miért tetted vissza a gyári lámpát? Rájöttél,hogy az éndzsölájsszal semmit sem látsz? Igen, pontosan ezért. :D
Zsoltee Elküldve Október28, 2009 Elküldve Október28, 2009 Igen, pontosan ezért. :) Pedig az FKval lehet látni rendesen. A Sonar a sz@rabb minőségű, na azzal tényleg nem lehet. :D
invictus Elküldve Október28, 2009 Elküldve Október28, 2009 Pedig az FKval lehet látni rendesen. A Sonar a sz@rabb minőségű, na azzal tényleg nem lehet. :D Én akkorsem láttam vele. A gyárihoz képest gyenge. Tegyél fel egyik oldalra gyárit, és este próbáld ki.de ha gondolod hétvégén bepasszintom a jobb első helyére az angelt és csinálok képet.
Zsoltee Elküldve Október28, 2009 Elküldve Október28, 2009 Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :D Lista: 1 2 3 4 5. Zsoltee 6 . . . X invictus: átvittem a beszélgetést a chatbe :)
Arti Elküldve Október28, 2009 Elküldve Október28, 2009 Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :D Lista: 1. 2. 3. 4. Arti 5. Zsoltee 6. . . . X
zocsa Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :D Lista: 1. 2. zocsa001 3. 4. Arti 5. Zsoltee 6. . . . X
Zsoltee Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Arti, Te jelenleg még nem vagy MOTE tag. :D
Arti Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :D Lista: 1. 2. zocsa001 3. 4. 5. Zsoltee 6. . . . X Szeretném, hogy megalakuljon, de még nem vagyok tag: -1: Arti -2: -3: . . .
Arti Elküldve November1, 2009 Elküldve November1, 2009 Ötlet: ingyen reklám kellene (jó bornak is kell a cégér), mert ide (úgy látszik) kevesen találnak be. Vagy csak kevés idő telt el, nem tudom. Például tavasszal kellene a veszprémi Gulya-dombra egy "spontán" találkozó. Úgy tudom, hogy délelőtt a Rádió1 műsorát Veszprémben csinálják. Legalábbis én azt hallgatom munkahelyen 10-től. Talán velük lehetne egyeztetni egy kis reklám ügyében. Például heti rendszerességgel a kívánságműsorban kérünk egy zenét a megalakulóban lévő klub nevében és mellé bemondatjuk, hogy délután találka a Gulya-dombon. Vélemény? Ha kell, akkor cetlizek szívesen. Kellene valami egységes forma, amit elfogad a klub. Ezt könnyebb az ablaktörlő alá tenni, mint egy saját kézzel hirtelen megírt cetlit. Vélemény? Más ötlet? Ha csak ülünk a gép előtt és azt mondogatjuk, hogy nem vagyunk elegen, akkor sose lesz semmi.
Arti Elküldve November3, 2009 Elküldve November3, 2009 Közben keresgéltem a fórumon. Városok és fórum tagok: - Veszprém: 47 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Székesfehérvár: 48 Ez simán elég lenne a megalakuláshoz. Persze, a fórum olvasása még nem jelenti a Klubhoz való csatlakozási hajlandóságot.
invictus Elküldve November3, 2009 Elküldve November3, 2009 Közben keresgéltem a fórumon. Városok és fórum tagok: - Veszprém: 47 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Székesfehérvár: 48 Ez simán elég lenne a megalakuláshoz. Persze, a fórum olvasása még nem jelenti a Klubhoz való csatlakozási hajlandóságot. Tatabányáról is tuti lenne pár tag.
Arti Elküldve November3, 2009 Elküldve November3, 2009 Tatabányáról is tuti lenne pár tag. Köszönöm, erre nem gondoltam. Közben keresgéltem a fórumon. Városok és fórum tagok: - Veszprém: 47 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Székesfehérvár: 48 - Tatabánya: 42
Recommended Posts