coupe Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Hát veseköve biztos nem. De ha beülsz akkor jo lesz a reflekszed:-D Milyen gátlók vannak benne? Szerinted mennyire lesz tartós az F16os váltó a kocsidban? Sega. Neked a hátsó fűtőműved állitható? Sajnos nem.
ogre Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Hát veseköve biztos nem. De ha beülsz akkor jo lesz a reflekszed:-D Voltak jó ápoló nénik????? ÁÁÁÁ,most éppen üt az asszony!!!!! Este hívj,hogy mikor menjek érted és akkor kiviszlek a Pólushoz!!!! Csak,hogy egy kocsival mehess:))) Na én most lépek haza!!! Majd csörögj!!!!
streetraci Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Milyen gátlók vannak benne? Szerinted mennyire lesz tartós az F16os váltó a kocsidban? Sajnos nem. Van egy 60-as ültetésem ami 80-ra sikerült és emelé keményitett gátlok. Mert a hozzávalo gátloval bologatos lett volna. Az F-16-os váltó peddig tartós csak normálisan kell vátani. Biztos forrásbol tudom hogy ha nem rángatod a váltot akkor elviseli a C20LET-et is.
coupe Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Hogy sikerült 80asra?Azt láttam a múltkor a lámpánál mikor beszélgettünk hogy sokkal lejebb van a tied,de nekem ez így bőven elég.Így is leér sokszor.
streetraci Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Hogy sikerült 80asra?Azt láttam a múltkor a lámpánál mikor beszélgettünk hogy sokkal lejebb van a tied,de nekem ez így bőven elég.Így is leér sokszor. Hát ööööööööööööööööööööö! Ezt én se tudom :) Majd még hátra megkapja a szoknyát és akkor jol nézz majd ki
coupe Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Van képed arról mit raksz fel hátsó szoknyának?Nekem eddig csak a gyári irmscher tetszett,de az nagyon drága :)
Gelcsa Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Coupe neked milyen ültetés van benne és a gátlók gyáriak ,vagy sportgátlók??
streetraci Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Van képed arról mit raksz fel hátsó szoknyának?Nekem eddig csak a gyári irmscher tetszett,de az nagyon drága :) Hát ebay van csomo szoknya. De lehet hogy a 3 ajtós gsinek lesz leöntetve a lökös alján lévö iv és azt rakom fel. Nem szeretem a szokványos tunningot. De ez látszik is az astrán. :) :(
coupe Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Coupe neked milyen ültetés van benne és a gátlók gyáriak ,vagy sportgátlók?? Elöl 50mm,hátúl 30mm.A hátsó nem látszik hogy ültettve van,mert magasabb a kocsi hátúlja mint a gyári caravanokna,de nekem így tetszik ráadásul ha lejjebb ültetném akkor lenne munka a karosszérián a 9"széles felni miatt.A gátló weitec rövidített szárú.Együtt vettem a gátlót a rúgóval,mindkettő weitec.
Gelcsa Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Hát ebay van csomo szoknya. De lehet hogy a 3 ajtós gsinek lesz leöntetve a lökös alján lévö iv és azt rakom fel. Nem szeretem a szokványos tunningot. De ez látszik is az astrán. :) :) hello neked milyen rugók és gátlók vannak a gépbe és eredetileg milyen váltód volt, jaés az F16-os hogy dolgozik??
coupe Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Hát ebay van csomo szoknya. De lehet hogy a 3 ajtós gsinek lesz leöntetve a lökös alján lévö iv és azt rakom fel. Nem szeretem a szokványos tunningot. De ez látszik is az astrán. :) :) Én is a gyári gsi hátsó lökösön gondolkodom.
streetraci Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 hello neked milyen rugók és gátlók vannak a gépbe és eredetileg milyen váltód volt, jaés az F16-os hogy dolgozik?? Seva. Eredetilef F-18 volt.most az F-16 muzsikál elég jol föleg hogy most a chipel jobban megy. De ami jo lenne az a gyári speres válto de hát ritka mint a fehér holló. Az ültetés meg vaami német ültetöszett volt csak kicseréltem a gátlokat ,mert bologatot nagyon a bodé. Igy tehát a gyári van kikeményiteve és elég feszesen fogja az utat.
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Berakom ide is mert van aki csak ezt a topicot olvassa... :) Pár jópfa kis videjóóó Moci vs Police... Ezek a GSI-s fiatalok... Bizti sokan imeritek már, de akkor is brutál mit megy egy Lotus...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Én is a gyári gsi hátsó lökösön gondolkodom. Most van egy srác aki megcsinálja a cabriojára majd kivi leszek. Merre laksz amugy a 10-be?
Gelcsa Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Seva. Eredetilef F-18 volt.most az F-16 muzsikál elég jol föleg hogy most a chipel jobban megy. De ami jo lenne az a gyári speres válto de hát ritka mint a fehér holló. Az ültetés meg vaami német ültetöszett volt csak kicseréltem a gátlokat ,mert bologatot nagyon a bodé. Igy tehát a gyári van kikeményiteve és elég feszesen fogja az utat. már mint a gátlók ki lettek cserélve de nem sportra???
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Én úgy tudom, hogy a Muha most épp ilyet hekkel a kabriójára két lökösből... :)
rtomi Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Berakom ide is mert van aki csak ezt a topicot olvassa... :) Figyimá! A középső filmen az gyári túrós,hogy jobbkormányos? :)
streetraci Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 már mint a gátlók ki lettek cserélve de nem sportra??? Igen a gyári lett kikeményitve.
coupe Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Most van egy srác aki megcsinálja a cabriojára majd kivi leszek. Merre laksz amugy a 10-be? A Muha Csabira gondolsz?mert azt láttam is hogy csinálja,meg a gsi küszöbb spoilert is fel akarja tenni a cabrióra. Az OMW kútnál.
streetraci Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Én úgy tudom, hogy a Muha most épp ilyet hekkel a kabriójára két lökösből... :) Igen ha a Csabirol beszélsz . Én is rola beszélek. :)
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Figyimá! A középső filmen az gyári túrós,hogy jobbkormányos? :) Bizti nem gyári, mert csak 4 csavaros a felnije...ez egy szimpla angol darab átépítve... :)
Gelcsa Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Igen a gyári lett kikeményitve. és az hogy lett megcsinálva, ki csinálta, és hogy sikerült????bocsi a sok kérdésért!!!
streetraci Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 A Muha Csabira gondolsz?mert azt láttam is hogy csinálja,meg a gsi küszöbb spoilert is fel akarja tenni a cabrióra. Az OMW kútnál. Este mit csinálsz? Mert ha van idöd kijöhetnél a polushoz dumázni kint lesz az ogre is meg még egy gsi ami most lett kész. Ha jössz akkor a Média mark mögött fél 9-kor. és az hogy lett megcsinálva, ki csinálta, és hogy sikerült????bocsi a sok kérdésért!!! Ki lett benne cserélve az olaj sürübre. Egyik haverom csinálta már lassan egy éve.
coupe Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Este mit csinálsz? Mert ha van idöd kijöhetnél a polushoz dumázni kint lesz az ogre is meg még egy gsi ami most lett kész. Ha jössz akkor a Média mark mögött fél 9-kor. Ki lett benne cserélve az olaj sürübre. Egyik haverom csinálta már lassan egy éve. Még nem tudom mi lesz este,máskor is szoktatok ott lenni? Kíváncsi lennék a rendőr autóra,mert az a lotus elég durván ellépet tőle :) :)
streetraci Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Még nem tudom mi lesz este,máskor is szoktatok ott lenni? Kíváncsi lennék a rendőr autóra,mert az a lotus elég durván ellépet tőle :) :) elküldöm iwiwen a számomat aztán majd begbeszéljük
Recommended Posts