rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Milyen moci van ebben a ládában? Sztem Béjemwé.
Lacee Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Semmi vész, amikor mondod hogy guruljak át akkor megyek, püzz vagy msn vagy mail amit akarsz. Jah kiderült hogy egész pontosan a hátsó dobom égett ki de ugy elég csúnyán és ezért van repedt fazék hangja az autónak, nem fúj ki sehol( még:) ) Úgyhogy most hátsó dobot, véggel együtt keresek... ha valakinek van akkor nyugodtan szóljon :) Lacee boccs hogy nem jelentkeztem, tőlem még mindig mehet a csere csak még időpontot nem tudok mondani neked. Max péntek du..... Tomi+Diny+István, amit elfújt a szél sátrat Blitzen azt Obiban és Praktikerben is 7rongyé lehet kapni, Tescoban meg nincs. Viszont Baumaxban van 4-ért, ma elmegyek és veszek. Tomi meg Diny adtak bele egy-egy rongyot (ráadásul maguktól), a korrektség kedvéért István Tőled is elkérem ha beleegyezel és délután elgurulok újpestre vagy xviibe megvenni http://www.baumax.hu/Content.Node/produkte...s_flugblatt.php itt van a 21. oldalon még ha nem is 2*3-as, de van.
Albert Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 ha kijössz csütörtökön lurdyhoz odaadom :)
Albert Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Semmi vész, amikor mondod hogy guruljak át akkor megyek, püzz vagy msn vagy mail amit akarsz. Jah kiderült hogy egész pontosan a hátsó dobom égett ki de ugy elég csúnyán és ezért van repedt fazék hangja az autónak, nem fúj ki sehol( még:) ) Úgyhogy most hátsó dobot, véggel együtt keresek... ha valakinek van akkor nyugodtan szóljon :) Van Dinytől vettem 3ért, de nem kellett (mert meghegesztették az enyimét), GYÁRI komplett kétkockavéges egész jó állapotú háccsódob. Érik a pénteki hekkelés B)
Lacee Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Hát Proex bácsiék 28-at mondtak cak-pak (új garis dob+új vég+szerelés) úgyhogy ha lehet akkor majd rálesnék arra a dobra B) Van Dinytől vettem 3ért, de nem kellett (mert meghegesztették az enyimét), GYÁRI komplett kétkockavéges egész jó állapotú háccsódob. Érik a pénteki hekkelés :)
Albert Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Albert!Ti sem jöttek a repnapra? Őszintén szólva nem olvastam (mostanig) a kecsófórumot. Csak a magam nevében nyilatkozhatok, a többiekében nem: Sajna nem tudok menni, jövő péntektől bajnokság van és arra edzünk 7végén. Hát Proex bácsiék 28-at mondtak cak-pak (új garis dob+új vég+szerelés) úgyhogy ha lehet akkor majd rálesnék arra a dobra Lacee a dob jó úgyhogy csak bátran :)
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Megvettem ma a szelepszár-szimeringeket (gyárit) na most ma derült ki hogy egyik drága jó szerelő barátom sem ér rá az elkövetkező 2 hétben. Valaki hozzáértő nem vállalná el kicserélni? Természetesen nem ingyen! :)
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Coupe! Ezt láttuk pénteken hazafelé... Ez meg ugyan nem magyar...de elég brutko...ja és a végén meg ott a videó, mert a másik kocsiból kameráztak...bár csak a végén van a crash...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Megvettem ma a szelepszár-szimeringeket (gyárit) na most ma derült ki hogy egyik drága jó szerelő barátom sem ér rá az elkövetkező 2 hétben. Valaki hozzáértő nem vállalná el kicserélni? Természetesen nem ingyen! :) Senki? B)
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Ismerősöm cserélt nemrég XE mocis Calibrán szelepszár szimmeringeket a hengerfej leszedése nélkül. Csinált valami speckó cumót a gyertyák helyére és felső holtpontra tekerte a dugattyút az éppen aktuális hengernél. Nem vállalná el az enyémet is az ismerősöd, na persze ha Pesti, mert az enyémek nem érnek rá 1-2 hétig.
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Hát szerintem itt nem nagyon fogja senki megcsinálni neked...főleg, hogy célszerszám nélkül szopedli a dolog...mi nem vagyunk szerelők, csak fanoljuk a típust... :)
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Senki? :) Ez egy fórum + baráti társaság. Nem minden titok őrzője és felülvigyázója B)
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Ez egy fórum + baráti társaság. Nem minden titok őrzője és felülvigyázója :) Piiista pedig Te szereted a kihívásokat... Ja...és a hétvégére már csak illene kitalálni valamit...mert ez így nem lesz jó...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Hát szerintem itt nem nagyon fogja senki megcsinálni neked...főleg, hogy célszerszám nélkül szopedli a dolog...mi nem vagyunk szerelők, csak fanoljuk a típust... :) Ok B) Én azt hittem hogy azért vannak itt szerelők is! :)
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Ez egy fórum + baráti társaság. És ez kizárja a szerelőket? :):D: De azért jobb hogy itt kérdeztem mint a randivonal.hu-n, nem? B)
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Ok B) Én azt hittem hogy azért vannak itt szerelők is! :) Itt már lassan mindenki az...csak a bátorság hiányzik, hogy hozzányúljunk bármi komolyabb dologhoz... :)
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Itt már lassan mindenki az...csak a bátorság hiányzik, hogy hozzányúljunk bármi komolyabb dologhoz... :) Hát ebben egyébként van valami, az én barátaim is ebből élnek,. sőt a bátyám is most már hogy autókat javítanak, és most hogy lekell szedni a vezérlést, kiszedni a vezérműtengelyt, azonnal kiderült hogy nem is érnek rá, de a szimeringeket azt megvetették velem B) A franc a talpukat :) Mindegy végül is enni nem kér, veszek bele valami olcsóbb olajat ha már eszi ennyire akkor nem etetem a 3000Ft/l olajat így is megetettem már 2litert.
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 És ez kizárja a szerelőket? B):D: De azért jobb hogy itt kérdeztem mint a randivonal.hu-n, nem? :) Dehogy. Csak ha nem kapsz mindenre prompt választ, az nem azt jelenti, hogy direkt nem ír senki választ, pedig tudná a megoldást :) Estleg próbáld meg ott is és akkor lesz összehasonlítási alapod :omg:
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Dehogy. Csak ha nem kapsz mindenre prompt választ, az nem azt jelenti, hogy direkt nem ír senki választ, pedig tudná a megoldást :) Estleg próbáld meg ott is és akkor lesz összehasonlítási alapod :) Nem vagyok én türelmetlen, csak szeretek itt fórumozni. B)
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 De azért jobb hogy itt kérdeztem mint a randivonal.hu-n, nem? B) Estleg próbáld meg ott is és akkor lesz összehasonlítási alapod :) "Szia édes! Ha hosszú, magányos éjszakáidon álom nélkül forgolódsz, hívj nyugodtan, találunk elfoglaltságot! Gyere velem a kert végébe szelepszárszimeringet cserélni! ha más nem is, a dugattyúk holtponton lesznek, meglátod! Puszi, várom hívásod!" :)
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 "Szia édes! Ha hosszú, magányos éjszakáidon álom nélkül forgolódsz, hívj nyugodtan, találunk elfoglaltságot! Gyere velem a kert végébe szelepszárszimeringet cserélni! ha más nem is, a dugattyúk holtponton lesznek, meglátod! Puszi, várom hívásod!" :) Hát majd csak találok rá embert, hiszen nem ingyen kérem. B) De ha még sem akkor jövőre veszek bele egy motort, vagy felújítom a hf-et. Ui: Átadtam az üzeneted Zolinak…(kaszkadőrnek)
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Ui: Átadtam az üzeneted Zolinak…(kaszkadőrnek) Köszi szépen! Komolyan mondom, ritka ügyes keze van! Ui: remélem, azért hamar megoldódik az olajgondod. :)
rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Nem vállalná el az enyémet is az ismerősöd, na persze ha Pesti, mert az enyémek nem érnek rá 1-2 hétig. A srás Esztergom-Kertvárosban lakik. Kb. 100 méterre az autód régi gazdájától. De úgy biztos nem vállaná el,hogy odaviszed és egyből.
Recommended Posts