Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ha már a melóknál tartunk...

Kint a kertben fő a marhapöri, a pálesz már megvolt a sörnek is több mint a felénél járok és lassan indul a póker :lol:

:D :D :D :D

Elküldve
Ha már a melóknál tartunk...

Kint a kertben fő a marhapöri, a pálesz már megvolt a sörnek is több mint a felénél járok és lassan indul a póker :D

nah a másik munka hőse! :D :D

Elküldve
Hű de ráérnek itt páran. Én meg halálra meloztam magam egész nap. Be kelett llítanom egy routert és egy winfost is kelett telepítenem.

Jóneked hogy ez a munkád nekem csak hobby sajna azzal szívesebben foglalkoznék főállásban mint a mostanival ezt is szeretem de az jobb lenne! :D :D

Elküldve
Hű de ráérnek itt páran. Én meg halálra meloztam magam egész nap. Be kelett llítanom egy routert és egy winfost is kelett telepítenem.

téged is két kézzel pofoz az élet :D

Elküldve
qrvaaaaaaaajóóóóóóóó...

Látom azért a tegnapi nap hagyott benned nyomokat... :D :D :D

Nemgyengén, ma revans ám vazze :D :lol: :D

Elküldve
Nemgyengén, ma revans ám vazze :D :D :D

Hát akkor ma valszeg máson kell kiélned magad...mert ma darts, gokart mittomén mi vár még rám...bár egy biztos, hogy fél 8-kor itt végzek és még megyek melózni néminemüt...

De péntektől keddig éjszakás leszek...szal akár estétől reggelig... :D

Elküldve
Hát akkor ma valszeg máson kell kiélned magad...mert ma darts, gokart mittomén mi vár még rám...bár egy biztos, hogy fél 8-kor itt végzek és még megyek melózni néminemüt...

De péntektől keddig éjszakás leszek...szal akár estétől reggelig... :D

Péntek jólehet :D ráérek estefelé remélem adígra sikerül bemókolni a zenegépet a kocsiba! :D

Elküldve
Mééé kocsiból nyomod??? :D :D :D

nem dehogy :D :lol: csak már 1 hónapja készülök betenni az erőlködőt meg a dium... disu... ládát ha jóidő lessz holnap nekiállok de bármiközbejöhet :D

Elküldve
Jóneked hogy ez a munkád nekem csak hobby sajna azzal szívesebben foglalkoznék főállásban mint a mostanival ezt is szeretem de az jobb lenne! :D :D

Lehet lesz üresedés nálunk.

Elküldve
Lehet lesz üresedés nálunk.

Az okés de messze is van meg papíromsincs róla,,,, nameg a Cash! Itt viszonylag jól keresek! Bár nemtom ott mik a pénzek! :D

Elküldve
Az okés de messze is van meg papíromsincs róla,,,, nameg a Cash! Itt viszonylag jól keresek! Bár nemtom ott mik a pénzek! :D

A pénz nem szar bár nem véletlen szeretnék lelépni innen., több oka is van. Nemtom merre lax de ha bpn kívül akkor tényleg messze van. :D

Elküldve
A pénz nem szar bár nem véletlen szeretnék lelépni innen., több oka is van. Nemtom merre lax de ha bpn kívül akkor tényleg messze van. :D

Hát atomváros :D Erőműben melózom amúgy! :D

Elküldve
éééééésss megszólalt a hang a nyomorból :D :D

Olyan könnyen beszél mindíg a pénzről, mintha lapátolná otthon. Nem is tudja mi az a kevés pénz. Van aki pedig az én fizumat is elfogadná saját fizunak. Sőt

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.