Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Húúú ha találnék rólad egy képet, olyat photoshopolnék, hogy besz@rsz... :D :D :D

Majd BW után :lol: :lol: :lol: ott biztods lessz pár szar fotó,,, pár f@szom... az összes! :D :D :D

Elküldve
nincsmit , ha meg már nem kell rakunk a TV ben tüzet mert hazafelé már nemhozom el! JUNOST Tv amúgy :lol: :lol: :lol: Nem ám, színes a TV! :D

Majd ha már nem kell rakd nyugodtan a Corsám csomijába... Majd én lesem rajta a Rémrendes melóban. :D

Elküldve
Nyúúúúúúúúúúúúúúúl vagy.... :D :D :D

Majd rájössz! tudod józanon milyen vagyok ... gondolj bele ha iszok ! :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Látom nekifutottááááá...de legközelebb azért jobban igyekezz...ülj le fiam egggggyes... :D

ja melóhelyen kihagy a kalviatúra és lassú ez a szar is így néha kodolt üzenetet kaptok! :lol: :lol: :lol:

Elküldve
ja melóhelyen kihagy a kalviatúra és lassú ez a szar is így néha kodolt üzenetet kaptok! :lol: :lol: :lol:

Na már jönnek a kifogások...add fel inkább "Kicsi huszár"... :D :D :D

Elküldve
Na már jönnek a kifogások...add fel inkább "Kicsi huszár"... :lol: :lol: :lol:

ááá majd ha megmagyarázod mi is volt a fülkébe,,, Az amit mondtam vagy csak tényleg hazaszóltál! :D

Elküldve
ááá majd ha megmagyarázod mi is volt a fülkébe,,, Az amit mondtam vagy csak tényleg hazaszóltál! :lol:

Kettőnk közül én nem szorulok magyarázkodásra... :lol: :lol:

Elküldve
Jó kis szerelgetős hétvége volt az biztos... :lol:

Zúzapörkölt meg húsleves nem volt, viszont volt pizza meg hamburger, amiért köszönet ezúton is Pé-né-nek :lol:

Az is több mint a semmi :lol:

Elküldve
Majd ha már nem kell rakd nyugodtan a Corsám csomijába... Majd én lesem rajta a Rémrendes melóban. :lol:

Egy pillanatra elgondolkodtam,hogy milyen Corsád van neked aztán rájöttem,hogy az enyémről beszélsz. :lol: :lol:

Elküldve
Egy pillanatra elgondolkodtam,hogy milyen Corsád van neked aztán rájöttem,hogy az enyémről beszélsz. :lol: :lol:

Haggyadmá, már gravírozzák a monogrammomat az üvegekbe... :D :lol:

Elküldve
Egy pillanatra elgondolkodtam,hogy milyen Corsád van neked aztán rájöttem,hogy az enyémről beszélsz. :lol: :D

Mármint az enyémről beszétek! :lol: :lol:

Elküldve
Kiváncsi leszek ilyen zenét nyomatsz majd, bár részegen tök mind1 lesz :lol:

mindenfélét ami az embereknek jólessz hagy táncikákljanak közben fotózok meg kamerázok pár bamaba faja kép és jön fel fóóórumra majd! :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.