Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
ja és abból is 3 tőcsavar hiányzott! :lol: :lol: de tényleg egy állat KOJAK! :lol: :D :D

szerintem kojak ezért is nem vesz jobb állapotban lévő kadettot mert tudja hogy úgyis szétdikházza :D

Elküldve
Mondjuk heggesztett alvázzal át sem mentél volna a gépátvételen... :lol: :lol: :lol:

:D :D :D na igen micsinálok ha elhajlik a kanyarba az A oszlop és kiesik a 2 részes üveg :D :D :D

Elküldve
ja és abból is 3 tőcsavar hiányzott! :lol: :lol: de tényleg egy állat KOJAK! :lol: :D :D

Tegyük hozzá, hogy a szó legszebb értelmében! Ja, és kösz mindenkinek, aki jött tolni! Az volt a legnagyobb show, amikor végigtoltuk a pályán, mert eldurrant a vízcsöve. És ajánlom mindenkinek, hogy menyjen egy kört Kojakkal. Sokat lehet tőle tanulni.

Elküldve
:lol: :lol: :lol: na igen micsinálok ha elhajlik a kanyarba az A oszlop és kiesik a 2 részes üveg :D :D :D

Kojak befonta volna a szakállát, hogy jobbat villantasz mint őőőő... :D :D :D

Elküldve
Tegyük hozzá, hogy a szó legszebb értelmében! Ja, és kösz mindenkinek, aki jött tolni! Az volt a legnagyobb show, amikor végigtoltuk a pályán, mert eldurrant a vízcsöve. És ajánlom mindenkinek, hogy menyjen egy kört Kojakkal. Sokat lehet tőle tanulni.

tudod hogy csak jóértelemben értettük, én örülök hogy van aki válalja azt hogy iylet tesza kocsival hogy pl én jólérezzem magam! :lol:

Elküldve
Ööööö.... Ezt a részt eltemette a feledés jótékony homálya (és Laci pálinkája :lol:)

Te.... barack pálesz volt?? :lol: :lol:

Elküldve
Te.... barack pálesz volt?? :lol: :lol:

Nem te Laci, hanem Mr Manta féle bóléról beszélek. :lol: A barackhoz hozzá se mertünk nyúlni. Az valami Péter Pál féle borzalom volt. Ez valami házi bólé volt. Sörrel vegyítve megvolt az agyhalál. :D

Elküldve
Tényleg ?

Ittam pálinkát ? :D :D

Mikor ? :lol:

Nem ittad vitted..... :lol: Sörrel együtt! :lol: De nem azé mondtam ne érts félre,,,, :D :D Amikor Hajniékhoz csalogattál minket inni! :D

Elküldve
Nem te Laci, hanem Mr Manta féle bóléról beszélek. :D A barackhoz hozzá se mertünk nyúlni. Az valami Péter Pál féle borzalom volt. Ez valami házi bólé volt. Sörrel vegyítve megvolt az agyhalál. :D

Az bóti volt..... mert anyóstól elfelejtettem elhozni a 4 éves házi vegyest azt improvizálni kelett a Penny be! :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Az bóti volt..... mert anyóstól elfelejtettem elhozni a 4 éves házi vegyest azt improvizálni kelett a Penny be! :lol: :lol: :lol:

Akkor lehet azzal szemeztünk szombaton a hűtőben, amikor elfogyott a házi. De nem voltunk elég bátrak. :D

Elküldve

azé a tesóba is adnak érdekes piákat hiába az is bót. néha átragasszák a matricát a fagyálóról a pálinkára. Még árban is eggyezik :D

Elküldve
Akkor lehet azzal szemeztünk szombaton a hűtőben, amikor elfogyott a házi. De nem voltunk elég bátrak. :lol:

Az 4 emberes tudod ... 3 lefog 1 meg megitatja veled! :lol: :lol: :D :D

Elküldve
Nem ittad vitted..... :lol: Sörrel együtt! :lol: De nem azé mondtam ne érts félre,,,, :D :D Amikor Hajniékhoz csalogattál minket inni! :D

Naaaaaaaaaaaaaaa azért, tőlem távolálló magatartásforma lett volna a fogyasztása :D :D :D

Sok vót ?

De hova lett ? :lol:

Elküldve
Akkor lehet azzal szemeztünk szombaton a hűtőben, amikor elfogyott a házi. De nem voltunk elég bátrak. :lol:

Piiistának is be kellett venni elötte egy nyugtatót... :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.