rtomi Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Piiista vagy Rediiii... (vagy ha valaki erre jár ma...) nem tudnátok hozni nekem egy gyertyakulcsot...ki kéne cserélnem a gyertyákat mielőtt nekivágok a Szeged Bp túrának... :rolleyes: Az nemjó amit adtam? Vagy a szeátban hagytad?
Atommanó Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Az nemjó amit adtam? Vagy a szeátban hagytad? Coupenál van kölcsönbe, mert a Seathoz nem volt jó... :rolleyes:
mélykék76 Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Milyen gyertyakulcsot szeretnél ? :rolleyes: Nem tapossák egymást az emberek : http://www.mammut.hu/webkamera.php 24én kell vásárolni :)
Atommanó Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Milyen gyertyakulcsot szeretnél ? :rolleyes: 24én kell vásárolni :) Akkor itt a lehetőség...indulhatsz shoppingolni... :) :) Hát olyan amivel ki tom cserélni a Veciben a gyertyákat... :D
Atommanó Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Na Redi is felkelt végre...de mire ideér én megiszom az összes pezsit...aztán meg jön a forraltbor... :rolleyes: :)
redline Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Milyen gyertyakulcsot szeretnél ? :) Nem tapossák egymást az emberek : http://www.mammut.hu/webkamera.php 24én kell vásárolni :) persze, mert minden zárva van :rolleyes:
redline Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Akkor itt a lehetőség...indulhatsz shoppingolni... :rolleyes: :) Hát olyan amivel ki tom cserélni a Veciben a gyertyákat... :) Kinek van olyan? Vagy hol lehet még ilyenkor szerezni?
coupe Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Coupenál van kölcsönbe, mert a Seathoz nem volt jó... :rolleyes: Nálam csak a sajátom van.....nem adtál semmit...Ne probáld rámkenni :D :) :) :)
Atommanó Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Nálam csak a sajátom van.....nem adtál semmit...Ne probáld rámkenni :D :) :) :) Valaki pedig kölcsönkérte...de lehet akkor a Cuprában van...de az most akkor sincs nálam... :rolleyes:
Atommanó Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Kinek van olyan? Vagy hol lehet még ilyenkor szerezni? Hát erre próbáltam én is rákérdezni... :rolleyes: :)
coupe Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Valaki pedig kölcsönkérte...de lehet akkor a Cuprában van...de az most akkor sincs nálam... :rolleyes: Akkor se kend rám :D :D Ismerve téged akkor jársz a legjobban ha benne hagyod a régi gyertyát......Ha Redivel cseréled ki,akkor pláne :) :) :) :D
Atommanó Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Akkor se kend rám :D :D Ismerve téged akkor jársz a legjobban ha benne hagyod a régi gyertyát......Ha Redivel cseréled ki,akkor pláne :rolleyes: :) :) :) Hát Redivel nem cserélném ki...nem hiszem, hogy jól tűrné a szikrát... :D Piiiista...fimon Asti van... :D
mélykék76 Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 persze, mert minden zárva van :rolleyes: Tévedés, múlt évben is ilyenkor vásároltam :) Bár most már már jobban állok, mint 2007ben ilyenkor :) Amúgy nem kell minden boltnka nyitva lenni, csak annak, ahova be szeretnél menni :)
mélykék76 Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Kinek van olyan? Vagy hol lehet még ilyenkor szerezni? Tesco mondjuk :rolleyes:
Xray Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Minden klubtársamnak és nem klubtársamnak , Kellemes Karácsonyi ünnepeket Kívánok! :rolleyes:
Pehi Csabi Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Anti nekem adtad oda azt a kulcsot, még a kúton anno. Ha kell hívj fel és arra megyek akkor, meg odaadom a másik két cumót is mer látom messze lakom hogy átgyere érte.
Pehi Csabi Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek.
rtomi Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Valaki pedig kölcsönkérte...de lehet akkor a Cuprában van...de az most akkor sincs nálam... :) Akartam írni,hogy a PehiCsabi kérte L. Tévedés, múlt évben is ilyenkor vásároltam :) Bár most már már jobban állok, mint 2007ben ilyenkor :) Amúgy nem kell minden boltnka nyitva lenni, csak annak, ahova be szeretnél menni :D Nekem vettél ajándékot? :rolleyes: Beszélj majd Gellértel a Visittel kapcsolatban. :D
sárgaGSI Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 "tunigöv" az övfeszitőjének nem a hátsó ülés ülőlapjánál kéne elhelyezkedni? Mert nem igazán engedi ki magából az övet........ van rajta vmi kábel is de az nem tom hová kéne.... :rolleyes: Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
Atommanó Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Anti nekem adtad oda azt a kulcsot, még a kúton anno. Ha kell hívj fel és arra megyek akkor, meg odaadom a másik két cumót is mer látom messze lakom hogy átgyere érte. Dolgozok bakker...tegnap is reggel fél 7kor kezdtem, és negyed 1-re értem haza... De amúgy tényleg neked adtam oda...már emléxek...
Tom Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Sose fox ideérni... :) :) Kell még gyertyakulcs? :rolleyes:
szacsa01 Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek !
Recommended Posts