Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Lassan a moci miatt is érdemes megvenni...bár attól függ mi baja van... :D

Lanti??? :) :blush:

Mármint szegény Lanti lenne a baja !?!?!? :D :D :lol:

Elküldve
Tegnap hazahoztam a Bocit végre. Asszem kell egy középdob mer most nagyon hangos lett, ellenbe szerintem jól megy, pláne az NE után.

XE rulez! Jó is az :lol: használd egészséggel! :blush:

Elküldve

elég gyanus a dolog már bár egy megnézést megér. Nagyon régóta árulja, egyre lejeb viszi, és ha jól tudom Muhájék is megnézték már most, hogy ilyen olcsó és ezek szerint nem hozták el.

Elküldve
Lassan a moci miatt is érdemes megvenni...bár attól függ mi baja van... :D

Lanti??? :lol: :blush:

kiváncsi lennék mi a motorhiba de azonnal javitható.. gondolom egy másik LETel :)

Elküldve
Már pont lecsaptam volna, hogy taxisoknak sem lehet képpel idézni... :lol: :)

Jaaa, képzeld, az url helyett urh-t írtam :blush: nem véletlenül URH-n vakerok egész nap, és nembírtam rájönni 1-2 percig mi a baja a linknek :D

Elküldve
inkább a haszna miatt vettem.. hátha 1x nekem is lesz kemény gátlóm meg ültetésem :huh:

Lehet tudni, hogy újonnan e és mennyiért?

Mert már nekem nagyon elkéne, de nem találok sehol :)

Elküldve
Lehet tudni, hogy újonnan e és mennyiért?

Mert már nekem nagyon elkéne, de nem találok sehol :)

vaterán ütöttem 15k-ért

pont azért mert sehol nem lehet ilyen jellegűt kapni... csak az FK-t ami meg nem jo gsi-re... ahol meg lehet ott 30k... és mire megjön 1 honap... :huh:

Elküldve
vaterán ütöttem 15k-ért

pont azért mert sehol nem lehet ilyen jellegűt kapni... csak az FK-t ami meg nem jo gsi-re... ahol meg lehet ott 30k... és mire megjön 1 honap... :huh:

sok a duma :D :)

képet kérünk a smittről'......

Elküldve
vaterán ütöttem 15k-ért

Nem is láttam vaterán, pedig lesem :) :D :D

Elküldve
jólvan ha nem hát nem, én bizti felraktam volna már saját autómra is.......(legalább próbaképp) :huh:

nemtalálkoztak össze.... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.