Sonique Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Amúgy mi az ideális az 1:10 vagy 1:5 vagy 1:8??? mutass már valami oldalt ahol érdemes nézegetni ilyesmit... ;) nézegess erre fele én csak csorgattam a nyálam ... http://www.hpieurope.com/kit-info.php?part...073&lang=en
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Nem para ebből kintről használtat venni?? ;)
Sonique Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Nem para ebből kintről használtat venni?? ;) passz ;)
mélykék76 Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Tom...ott találtam én is meg először... ;) És hogyhogy megvan még ott ? ;) ;)
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 És hogyhogy megvan még ott ? ;) ;) Mert a kaszni miatt nem veszem meg...
Xray Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 kicsit drága, enyimhez egy kaszni 7 től indúl + festék és egyszer meg kell venni a festékszórót is 10ért Tamiya gyárt föstéket jóminőségűt talán nem is oylan veszett drága! ;)
mélykék76 Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 azt mondtad a kasztrolt hamisítják :P -_- Pirospaprikát is. Így nem eszel többet gulyást ? ;) ;) ;)
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 itt a HPI-t árulják HPI oldala itt mindent megtudhatsz, RC foum, találsz használtat is. másik fajta stb. Nagyon sok márka van és mindegyik márkának megvan a hamisított másolata is ami néha jobb mint az eredeti és olcsóbb. Főleg helikoptereknél észrevehető a minőségi különbség ilyen téren. Nekem anno azt mondták a márka mind1 igazából de a support nem. Én ha bemegyek a modell és hobbyba ami a hivatalos HPI forgalmazó magyarországon, max 1 hét alatt a ritka dolgokat is beszerzik. A HPI-nél már van kapcsolatom is, mert a melóhelyemnél van a bemutatótermük és beszerző központjuk. Múltkor tudtam meg, mikor nálunk vásároltak és a srác meg is adta a számát, hogy ha kell valami akkor szoljak. Így vették ki pl egy vadi új autó tankját, hogy legyen az enyimbe mikor Lanti játszott vele 2 percet ;) , épp nem volt ugyanis raktáron. Ami még itthon van supportban az a Tamiya. Lehet van másik is de az most nem jut eszembe. Ha érdelenek a dolgok majd megbeszéljük személyesen mert be lehet szívni ha nincs hozzá alkatrész. 1 játék és már nem is tudod tovább használni a vasat. Hallottam már olyat, hogy srác olcsó autót vett és egy játék után 2 hónapot csücsült az autó a a polcon mert nem volt hozzá meg egy alkatrész. JA még van a Kiosho is a mamutban pl de annak állítólag gyalázat a supportja, pedig jó cucc az is.
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 nézegess erre fele én csak csorgattam a nyálam ... http://www.hpieurope.com/kit-info.php?part...073&lang=en ez az enyém egy az egyben drift kasznival. Különbség: sujeloszlás másképp van, motor középen tank a ball oldalon, kipuf hátul és drift gumi ja és D-box. Ez a felszerelés kapható az enyimhez is potom 60 ropiért. 80ért meg veszel egy komplettet, vajon miért nem keresi senki a kittet ;)
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Amúgy mi az ideális az 1:10 vagy 1:5 vagy 1:8??? mutass már valami oldalt ahol érdemes nézegetni ilyesmit... ;) 1.10 az átlag méret, Balázskának 1:8 van az még a másik elterjedt, de 1:10 bőven jó szerintem nekünk hobbi usereknek. Külföldről nem vennék autót, alkatrészt lehet olcsóbban beszerezni úgy, pl egyik volt kolegám a helihez az aksikat is külföldről hozatja és minimum 50% sporolás csak Kína nincs közel így mire megjön kb 1-2 hét. Mondjuk megéri csak a gari kuka.
mélykék76 Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Mert a kaszni miatt nem veszem meg... Pedig jó néz ki, ha csak porosodik valahol akkor is ;)
Xray Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 itt a HPI-t árulják HPI oldala itt mindent megtudhatsz, RC foum, találsz használtat is. másik fajta stb. Nagyon sok márka van és mindegyik márkának megvan a hamisított másolata is ami néha jobb mint az eredeti és olcsóbb. Főleg helikoptereknél észrevehető a minőségi különbség ilyen téren. Nekem anno azt mondták a márka mind1 igazából de a support nem. Én ha bemegyek a modell és hobbyba ami a hivatalos HPI forgalmazó magyarországon, max 1 hét alatt a ritka dolgokat is beszerzik. A HPI-nél már van kapcsolatom is, mert a melóhelyemnél van a bemutatótermük és beszerző központjuk. Múltkor tudtam meg, mikor nálunk vásároltak és a srác meg is adta a számát, hogy ha kell valami akkor szoljak. Így vették ki pl egy vadi új autó tankját, hogy legyen az enyimbe mikor Lanti játszott vele 2 percet ;) , épp nem volt ugyanis raktáron. Ami még itthon van supportban az a Tamiya. Lehet van másik is de az most nem jut eszembe. Ha érdelenek a dolgok majd megbeszéljük személyesen mert be lehet szívni ha nincs hozzá alkatrész. 1 játék és már nem is tudod tovább használni a vasat. Hallottam már olyat, hogy srác olcsó autót vett és egy játék után 2 hónapot csücsült az autó a a polcon mert nem volt hozzá meg egy alkatrész. JA még van a Kiosho is a mamutban pl de annak állítólag gyalázat a supportja, pedig jó cucc az is. Amugy 7 ért milyen kasztnit adnak? Én modelleztem versenyszerűen elég sokáig, de már akkorsem volt 10 alatt normális kastni Tamiyából! Az egyik Stock kategóriás autóm ez volt: Volt 2 FWD Egy Golf3 Egy Ford mondeóm , 3 Stok AWD-s Audi TT Coupé , Ez a VIP porsche , Éd egy Subarum :P Rohadtt drága sport... A rádióm volt 120ezer akkoriban ;) De ezek 7,2V.os NI-MH NI-CD Aksikkal repültek 1 garesz guma aszfalton bírt kb 3-4 edzést....;) És egy gari Guma mintától függően 12-15 ezer ft volt akkoriban! -_-
Xray Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 1.10 az átlag méret, Balázskának 1:8 van az még a másik elterjedt, de 1:10 bőven jó szerintem nekünk hobbi usereknek. Külföldről nem vennék autót, alkatrészt lehet olcsóbban beszerezni úgy, pl egyik volt kolegám a helihez az aksikat is külföldről hozatja és minimum 50% sporolás csak Kína nincs közel így mire megjön kb 1-2 hét. Mondjuk megéri csak a gari kuka. Az 1:10 az a legjobb méret arány sztem nekem is az volt!
Xray Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Ebből még alkudni??? ;) Használtan nemtom jó ötlet e megvenni Már nem a moci ,, annak talán baja nincs de a futómű féltegejek difi , kihatás az azért szokott kapni az élettől! Ami normális használtban az meg nem ennyibe kerül ;) Géza barátomnak a mostani autó (nem benyás) 500.000 FT ba került minden karbonszálas cucc alu ez az golóscsapágy miegymás ,,, na jó ő 4* EB bajnok na de akkor is annyiba kerül mint egy GSI! ;)
Sonique Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Ebből még alkudni??? ;) néztem én is be kell neki ajánlani 40et és oda adja 45ért ... gondolom
Xray Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 néztem én is be kell neki ajánlani 40et és oda adja 45ért ... gondolom A Gyártót nemírta , de a guma a Carson,,, lehet az autó is azmeg nemvalami faja minőség!
Xray Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 A Gyártót nemírta , de a guma a Carson,,, lehet az autó is azmeg nemvalami faja minőség! Javítom HPI jóvan csak VAKVOLTAM!;) De a Gumi az 100% carson a mintáról megismerem! ;)
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Na akkor vegyed megfele...én még várok vele...egyeztetnem kell a pénzügyminiszterrel... ;) ;)
Sonique Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Na akkor vegyed megfele...én még várok vele...egyeztetnem kell a pénzügyminiszterrel... ;) ;) én biztos nem
Xray Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 én biztos nem Sonique ménem??? ;) Nyomsz rá egy turbót azt lehet neki baxni! ;)
Xray Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 35é? Mindenképp benyást akarsz venni??? Mert Egy TL-04 el ami akus nagyobbakat lehet menni mondjuk egy ilyennel: Mondjuk nem olcsó de ez odeveri a benyást bőven! 16 körös mocival ;)
Xray Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Conrad 55é? Anti , tudom hogy Hobby lessz de ha elfogadsz egy tanácsot nézz olyat aminek nem müanyag már a futóműve.... hiába trimmeled ki a muagyag nyeklik hamar kopik... soha nem fogsz egyenesen menni vele ;)
Recommended Posts