Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Faxyqwért kell dekódolni azt, amit írtok ;) :P -_- :D Nem dekódoltunk mi semmit...de hát senkit nem a Cupra adásvétele izgatott...kivéve a csajt aki mindenkit izgatott... ;) ;)
Sonique Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 ha szolsz ;) ;) Sonique én legalább tudom milyen színű a szeme ;) én is ....szép nagy barna .. ugyanis az sem volt csunya :D :P -_-
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Jah...Sonique-kal beraktuk ma a HKS turbo timert... jópofa...tök jó helyet találtunk neki...viszont valamit még ki kell találni, mert addig nem riaszt be, amíg nem állt le a moci...így vagy azt kell késleltetni, vagy be kell kötni még egy vezetéket amit most még nem erőltettünk... @Sonique! Nem lehet, hogy csak annyi kéne, hogy a kékről kapja a riasztó a tápot??? ;)
Lanti Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Aha...legalább is tegnap egy "hölgy" ;) ;) lefoglalózta... ;) akkor most RC autoba fekteted?
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 én is ....szép nagy barna .. ugyanis az sem volt csunya -_- ;) :P Hogy Ti mikre nem pazaroltátok a tekinteteteket... ;) ;)
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 akkor most RC autoba fekteted? A csajt??? ;) ;) ;) :P
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 ....Nem dekódoltunk mi semmit.... Jah :P "Csabi! Sonique! Jöttök, ha viszik??? " Ez tisztára úgy hangzik, mint azt írtad volna, hogy bááááá, de jó csaj foglalózta le az autót ;) ;) ;)
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 JEz tisztára úgy hangzik, mint azt írtad volna, hogy bááááá, de jó csaj foglalózta le az autót ;) ;) ;) ÁÁÁÁÁÁÁÁ...én ilyet nem merek leírni már... :P -_- :D
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 ÁÁÁÁÁÁÁÁ...én ilyet nem merek leírni már... ;) ;) :P Hüle ;) Meddig kell vinnie ?
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Hüle ;) Meddig kell vinnie ? Tegnap leelőlegezte, és május 20-ig írtuk, hogy teljes vételár fizetés lesz...addig gyorsan visszamegy "dolgozni" kicsit...de ahogy megvan a lé, hozza, és viheti a Duckyt...
Sonique Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Jah...Sonique-kal beraktuk ma a HKS turbo timert... jópofa...tök jó helyet találtunk neki...viszont valamit még ki kell találni, mert addig nem riaszt be, amíg nem állt le a moci...így vagy azt kell késleltetni, vagy be kell kötni még egy vezetéket amit most még nem erőltettünk... @Sonique! Nem lehet, hogy csak annyi kéne, hogy a kékről kapja a riasztó a tápot??? ;) passz mert a riasztodhoz nem értek ... de a kék vezetékkel kell vezérelni a riasztot az biztos, csak ki kell találni hogyan és a riaszto képes e rá ..... te anti nem lehetne hogy a csaj most mi foglalozzuk le :P na jo csak én mert te már házi macska vagy ;) -_- ;)
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 ... na jo csak én mert te már házi macska vagy ;) :D ;) Nincs nekünk annyi pénzünk... ;) :P meg mondtam...jó-jó...de nekem nem kéne...vödörben harangozni... -_- :D
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 ....addig gyorsan visszamegy "dolgozni" kicsit...de ahogy megvan a lé, hozza, és viheti a Duckyt.... Azon bizonyos ősi mesterséggel foglalatoskodik ? ;)
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Azon bizonyos ősi mesterséggel foglalatoskodik ? :P ;) ;) "táncol"... ;) -_-
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Sonique... na megnéztem, hogy a kék az ACC-re kell, hogy menjen, ez már 100%...kérdés, hogy az a gyújtáskapcsolón melyik... ;)
Sonique Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Sonique... na megnéztem, hogy a kék az ACC-re kell, hogy menjen, ez már 100%...kérdés, hogy az a gyújtáskapcsolón melyik... ;) neked olyan nem van
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 ;) ;) "táncol"... ;) :D De ez hogy derült ki ? Természetben akart fizetni ? :P :P Azért kellett odahívni Zolit és Csabit ? :P -_- :D
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 neked olyan nem van Hát valahol csak van...hiszen van egy állás a gyújtáskapcsolón előtte is...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 De ez hogy derült ki ? Természetben akart fizetni ? :P -_- Azért kellett odahívni Zolit és Csabit ? ;) ;) ;) Hát nagyon nem kellett kertelni...elég volt ránézni...aztán 1 perc múlva azért megerősítette, hogy megkérdezte: "Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy mivel foglalkozok...?" :D :D Zoli ott volt már korábban is mert szigeteltük a Vectra ajtaját... Pehi már a ciciszagra jött... :P :P
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 ....Pehi már a ciciszagra jött... -_- :D.... ;) ;) ;) :P Tudjuk, csak a szemét nézte azt is csak lesütött szemekkel :D :P
Lanti Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Sonique... na megnéztem, hogy a kék az ACC-re kell, hogy menjen, ez már 100%...kérdés, hogy az a gyújtáskapcsolón melyik... ;) ezek után elég gyanús a ######án működik mondatod ;)
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 ezek után elég gyanús a ######án működik mondatod ;) Nem tom riasztóval bezárni amíg megy...ha leáll utána már igen...de kulccsal bármikor...
Lanti Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 nem sokat szarozott az árral, hogy még pont beférjen ha szűkítik ár alapján.... http://www.hasznaltauto.hu/2882024_lamborg...murcielago_2009
loree_gsi16v Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 nem sokat szarozott az árral, hogy még pont beférjen ha szűkítik ár alapján.... http://www.hasznaltauto.hu/2882024_lamborg...murcielago_2009 Lehet veszek rá fel hitelt ;) ;) ;) Unokám de tudná kifizetni :P -_-
Recommended Posts