Atommanó Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Mi ugyanígy jártunk a westendben, visszakértük a jegy árát+mégegyszer annyi aji jegyet is. De az avatarnál most aíz arénában nem volt felirat, ami sehol nem volt kiírva... Ja tényleg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Mi ugyanígy jártunk a westendben, visszakértük a jegy árát+mégegyszer annyi aji jegyet is. De az avatarnál most aíz arénában nem volt felirat, ami sehol nem volt kiírva... az se rossz nekünk a lurdyba volt felirat, csak a foglalást baszták el telón és közölték, hogy üljünk le az első két sorba, erre inkább 1 héttel későbbre foglaltattam le a jegyeket így most szombaton néztük meg. Lanti megnéztem de azok ezzel a szemcsivel nem jók, lehet mert nem imaxos filmeket szedtem le, ma hazaviszem az itt benti szemcsit és kipróbálom azzal is ezeket a filmeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Mi ugyanígy jártunk a westendben, visszakértük a jegy árát+mégegyszer annyi aji jegyet is. De az avatarnál most aíz arénában nem volt felirat, ami sehol nem volt kiírva... Na ez a normális :lol: Ezt viszont nem értem. Milyen felirat? Nem szinkronizált? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Na ez a normális :lol: Ezt viszont nem értem. Milyen felirat? Nem szinkronizált? de mikor idegen nyelven beszéltek akkor azt feliratozták, ráadásul mintha az is 3d-s lett volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Na ez a normális :lol: Ezt viszont nem értem. Milyen felirat? Nem szinkronizált? Na nem maguktól adták... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Na ez a normális :lol: Ezt viszont nem értem. Milyen felirat? Nem szinkronizált? Nem, az original version (náluk eredeti nyelven) nem lett volna rossz, csak nem értettem, hogy ménem lesz original, ha van rajta felirat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Na nem maguktól adták... :lol: hát nem, kellett tépni a hajukat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Nem, az original version (náluk eredeti nyelven) nem lett volna rossz, csak nem értettem, hogy ménem lesz original, ha van rajta felirat. Ezek vannak :lol: AF Angol felirattal AFN Angolul, felirat nélkül CZ Cseh DF Digitális feliratos DM Digitális magyar DS Digitális szinkronizált Orig Eredetiben F Feliratos MB Magyar NV Nem véglegesített SZ Szinkronizált SK Szlovák Nekem ebből az jön le hogy az orig az tök eredeti, és a feliratoson van csak (magyar) felirat. Lehetett érteni azért így is angolul? De vicces hogy így összeomlott az adatbázisuk. Biztos a H1N1 fertőzte meg azt is :lol: Amúgy néztem Arénában IMAX 3D-re már jan 20-ra sincs rendes helyre jegy, csak a legszélére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Ez anno a G Coupe-knál volt szokás...lopták le róluk sorban... :P Nem lehetne azt a topik nevet visszaírni ??? :lol: Elég cink így :lol: amúgy meg BÚÉK mindenkinek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Ezek vannak :lol: AF Angol felirattal AFN Angolul, felirat nélkül CZ Cseh DF Digitális feliratos DM Digitális magyar DS Digitális szinkronizált Orig Eredetiben F Feliratos MB Magyar NV Nem véglegesített SZ Szinkronizált SK Szlovák Nekem ebből az jön le hogy az orig az tök eredeti, és a feliratoson van csak (magyar) felirat. Lehetett érteni azért így is angolul? De vicces hogy így összeomlott az adatbázisuk. Biztos a H1N1 fertőzte meg azt is :lol: Amúgy néztem Arénában IMAX 3D-re már jan 20-ra sincs rendes helyre jegy, csak a legszélére. Na hát ebből nekem nem derült ki hogy nem lesz felirat. Amúgy lehetett érteni, de aki nem beszél kicsit se, az sztem annyira nem örült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 hát nem, kellett tépni a hajukat... Viktor,,, megtudnál nekem nézni majd pár dolgot árban? kellene : Az összes motortartó bak asszem 3 db van :lol: Kellene komplett első kerék csapágy szett, (még semisem sz@r csak idén akkor is csere :lol:) és 2db hátsó lengő valami faxa bár jó a gyári ha nemtúl drága! KÖSZI!:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Viktor,,, megtudnál nekem nézni majd pár dolgot árban? kellene : Az összes motortartó bak asszem 3 db van :lol: Kellene komplett első kerék csapágy szett, (még semisem sz@r csak idén akkor is csere :lol:) és 2db hátsó lengő valami faxa bár jó a gyári ha nemtúl drága! KÖSZI!:P Meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Meg :lol: Köfi :P aztán meg amit ígértem most már megcsinálom nektek.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Tényleg Viktor a légszűrőnél lévő tehát asszem a jobb oldali motortartó bakon lévő gumi nemtudomminekhívják XE-hez mibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Meg :lol: sztem megnézte de nem mondja el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 ááá ne offolj lécci :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 bocs h opelt raktam be :lol: a kolibri kurva jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 bocs h opelt raktam be :lol: a kolibri dolgozó lány jól néz ki csak a felni miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Január elsejétől megszűnt a környezetvédelmizöldkártya, így azt nem kötelező magunknál tartni. Persze senki nem dobja még ki! A jövőben a következőképpen kell eljárni: 1. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya előbb – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig; 2. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya utóbb – a zöldkártya érvényessége megrövidül a műszaki érvényességéig; 3. A műszaki vizsga 2010 január 1 előtt megtörtént, a zöldkártya érvényessége azonban lejár 2010-ben – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig Ezentúl a műszaki vizsgán fogjuk meghosszabbítatni akörnyezetvédelmi érvényességet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Január elsejétől megszűnt a környezetvédelmizöldkártya, így azt nem kötelező magunknál tartni. Persze senki nem dobja még ki! A jövőben a következőképpen kell eljárni: 1. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya előbb – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig; 2. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya utóbb – a zöldkártya érvényessége megrövidül a műszaki érvényességéig; 3. A műszaki vizsga 2010 január 1 előtt megtörtént, a zöldkártya érvényessége azonban lejár 2010-ben – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig Ezentúl a műszaki vizsgán fogjuk meghosszabbítatni akörnyezetvédelmi érvényességet. Nekem király, mert februárban most lejárna a zöldkari, de 2011.06-ig van műszaki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 bocs h opelt raktam be :lol: Ne próbálkozz, mert ki leszel moderálva... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Viktor,,, megtudnál nekem nézni majd pár dolgot árban? kellene : Az összes motortartó bak asszem 3 db van :lol: Kellene komplett első kerék csapágy szett, (még semisem sz@r csak idén akkor is csere :lol:) és 2db hátsó lengő valami faxa bár jó a gyári ha nemtúl drága! KÖSZI!:P Tényleg Viktor a légszűrőnél lévő tehát asszem a jobb oldali motortartó bakon lévő gumi nemtudomminekhívják XE-hez mibe kerül? Tényleg Viktor, meg tudnád nézni, hogy megnézted e ezeket a srácoknak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Tényleg Viktor, meg tudnád nézni, hogy megnézted e ezeket a srácoknak? :P :lol: :lol: a zöldkártya nekem is e hónapban járna le de így van + 1 évem rája Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts