Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Mi ugyanígy jártunk a westendben, visszakértük a jegy árát+mégegyszer annyi aji jegyet is.

De az avatarnál most aíz arénában nem volt felirat, ami sehol nem volt kiírva...

az se rossz nekünk a lurdyba volt felirat, csak a foglalást baszták el telón és közölték, hogy üljünk le az első két sorba, erre inkább 1 héttel későbbre foglaltattam le a jegyeket így most szombaton néztük meg.

Lanti megnéztem de azok ezzel a szemcsivel nem jók, lehet mert nem imaxos filmeket szedtem le, ma hazaviszem az itt benti szemcsit és kipróbálom azzal is ezeket a filmeket.

Megosztás:

Mi ugyanígy jártunk a westendben, visszakértük a jegy árát+mégegyszer annyi aji jegyet is.

De az avatarnál most aíz arénában nem volt felirat, ami sehol nem volt kiírva...

Na ez a normális :lol:

Ezt viszont nem értem. Milyen felirat? Nem szinkronizált?

Megosztás:

Nem, az original version (náluk eredeti nyelven) nem lett volna rossz, csak nem értettem, hogy ménem lesz original, ha van rajta felirat.

Ezek vannak :lol:

AF Angol felirattal AFN Angolul, felirat nélkül CZ Cseh DF Digitális feliratos DM Digitális magyar DS Digitális szinkronizált Orig Eredetiben

F Feliratos MB Magyar NV Nem véglegesített SZ Szinkronizált SK Szlovák

Nekem ebből az jön le hogy az orig az tök eredeti, és a feliratoson van csak (magyar) felirat.

Lehetett érteni azért így is angolul?

De vicces hogy így összeomlott az adatbázisuk. Biztos a H1N1 fertőzte meg azt is :lol:

Amúgy néztem Arénában IMAX 3D-re már jan 20-ra sincs rendes helyre jegy, csak a legszélére.

Megosztás:

Ezek vannak :lol:

AF Angol felirattal AFN Angolul, felirat nélkül CZ Cseh DF Digitális feliratos DM Digitális magyar DS Digitális szinkronizált Orig Eredetiben

F Feliratos MB Magyar NV Nem véglegesített SZ Szinkronizált SK Szlovák

Nekem ebből az jön le hogy az orig az tök eredeti, és a feliratoson van csak (magyar) felirat.

Lehetett érteni azért így is angolul?

De vicces hogy így összeomlott az adatbázisuk. Biztos a H1N1 fertőzte meg azt is :lol:

Amúgy néztem Arénában IMAX 3D-re már jan 20-ra sincs rendes helyre jegy, csak a legszélére.

Na hát ebből nekem nem derült ki hogy nem lesz felirat. Amúgy lehetett érteni, de aki nem beszél kicsit se, az sztem annyira nem örült.

Megosztás:

hát nem, kellett tépni a hajukat...

Viktor,,, megtudnál nekem nézni majd pár dolgot árban? kellene : Az összes motortartó bak asszem 3 db van :lol: Kellene komplett első kerék csapágy szett, (még semisem sz@r csak idén akkor is csere :lol:) és 2db hátsó lengő valami faxa bár jó a gyári ha nemtúl drága! KÖSZI!:P

Megosztás:

Viktor,,, megtudnál nekem nézni majd pár dolgot árban? kellene : Az összes motortartó bak asszem 3 db van :lol: Kellene komplett első kerék csapágy szett, (még semisem sz@r csak idén akkor is csere :lol:) és 2db hátsó lengő valami faxa bár jó a gyári ha nemtúl drága! KÖSZI!:P

Meg :lol:

Megosztás:

Január elsejétől megszűnt a környezetvédelmizöldkártya, így azt nem kötelező magunknál tartni. Persze senki nem dobja még ki! A jövőben a következőképpen kell eljárni:

1. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya előbb – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig;

2. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya utóbb – a zöldkártya érvényessége megrövidül a műszaki érvényességéig;

3. A műszaki vizsga 2010 január 1 előtt megtörtént, a zöldkártya érvényessége azonban lejár 2010-ben – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig

Ezentúl a műszaki vizsgán fogjuk meghosszabbítatni akörnyezetvédelmi érvényességet.

Megosztás:

Január elsejétől megszűnt a környezetvédelmizöldkártya, így azt nem kötelező magunknál tartni. Persze senki nem dobja még ki! A jövőben a következőképpen kell eljárni:

1. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya előbb – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig;

2. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya utóbb – a zöldkártya érvényessége megrövidül a műszaki érvényességéig;

3. A műszaki vizsga 2010 január 1 előtt megtörtént, a zöldkártya érvényessége azonban lejár 2010-ben – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig

Ezentúl a műszaki vizsgán fogjuk meghosszabbítatni akörnyezetvédelmi érvényességet.

Nekem király, mert februárban most lejárna a zöldkari, de 2011.06-ig van műszaki... :lol:

Megosztás:

Tényleg Viktor a légszűrőnél lévő tehát asszem a jobb oldali motortartó bakon lévő gumi nemtudomminekhívják XE-hez mibe kerül?

Tényleg Viktor, meg tudnád nézni, hogy megnézted e ezeket a srácoknak? :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.