Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Mi ugyanígy jártunk a westendben, visszakértük a jegy árát+mégegyszer annyi aji jegyet is.

De az avatarnál most aíz arénában nem volt felirat, ami sehol nem volt kiírva...

Ja tényleg... :lol:

Elküldve
Mi ugyanígy jártunk a westendben, visszakértük a jegy árát+mégegyszer annyi aji jegyet is.

De az avatarnál most aíz arénában nem volt felirat, ami sehol nem volt kiírva...

az se rossz nekünk a lurdyba volt felirat, csak a foglalást baszták el telón és közölték, hogy üljünk le az első két sorba, erre inkább 1 héttel későbbre foglaltattam le a jegyeket így most szombaton néztük meg.

Lanti megnéztem de azok ezzel a szemcsivel nem jók, lehet mert nem imaxos filmeket szedtem le, ma hazaviszem az itt benti szemcsit és kipróbálom azzal is ezeket a filmeket.

Elküldve

Na ez a normális :lol:

Ezt viszont nem értem. Milyen felirat? Nem szinkronizált?

Elküldve

de mikor idegen nyelven beszéltek akkor azt feliratozták, ráadásul mintha az is 3d-s lett volna

Elküldve

Nem, az original version (náluk eredeti nyelven) nem lett volna rossz, csak nem értettem, hogy ménem lesz original, ha van rajta felirat.

Elküldve
Nem, az original version (náluk eredeti nyelven) nem lett volna rossz, csak nem értettem, hogy ménem lesz original, ha van rajta felirat.

Ezek vannak :lol:

AF Angol felirattal AFN Angolul, felirat nélkül CZ Cseh DF Digitális feliratos DM Digitális magyar DS Digitális szinkronizált Orig Eredetiben

F Feliratos MB Magyar NV Nem véglegesített SZ Szinkronizált SK Szlovák

Nekem ebből az jön le hogy az orig az tök eredeti, és a feliratoson van csak (magyar) felirat.

Lehetett érteni azért így is angolul?

De vicces hogy így összeomlott az adatbázisuk. Biztos a H1N1 fertőzte meg azt is :lol:

Amúgy néztem Arénában IMAX 3D-re már jan 20-ra sincs rendes helyre jegy, csak a legszélére.

Elküldve
Ez anno a G Coupe-knál volt szokás...lopták le róluk sorban... :P

Nem lehetne azt a topik nevet visszaírni ??? :lol: Elég cink így :lol:

amúgy meg BÚÉK mindenkinek :lol:

Elküldve
Ezek vannak :lol:

AF Angol felirattal AFN Angolul, felirat nélkül CZ Cseh DF Digitális feliratos DM Digitális magyar DS Digitális szinkronizált Orig Eredetiben

F Feliratos MB Magyar NV Nem véglegesített SZ Szinkronizált SK Szlovák

Nekem ebből az jön le hogy az orig az tök eredeti, és a feliratoson van csak (magyar) felirat.

Lehetett érteni azért így is angolul?

De vicces hogy így összeomlott az adatbázisuk. Biztos a H1N1 fertőzte meg azt is :lol:

Amúgy néztem Arénában IMAX 3D-re már jan 20-ra sincs rendes helyre jegy, csak a legszélére.

Na hát ebből nekem nem derült ki hogy nem lesz felirat. Amúgy lehetett érteni, de aki nem beszél kicsit se, az sztem annyira nem örült.

Elküldve
hát nem, kellett tépni a hajukat...

Viktor,,, megtudnál nekem nézni majd pár dolgot árban? kellene : Az összes motortartó bak asszem 3 db van :lol: Kellene komplett első kerék csapágy szett, (még semisem sz@r csak idén akkor is csere :lol:) és 2db hátsó lengő valami faxa bár jó a gyári ha nemtúl drága! KÖSZI!:P

Elküldve
Viktor,,, megtudnál nekem nézni majd pár dolgot árban? kellene : Az összes motortartó bak asszem 3 db van :lol: Kellene komplett első kerék csapágy szett, (még semisem sz@r csak idén akkor is csere :lol:) és 2db hátsó lengő valami faxa bár jó a gyári ha nemtúl drága! KÖSZI!:P

Meg :lol:

Elküldve

Január elsejétől megszűnt a környezetvédelmizöldkártya, így azt nem kötelező magunknál tartni. Persze senki nem dobja még ki! A jövőben a következőképpen kell eljárni:

1. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya előbb – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig;

2. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya utóbb – a zöldkártya érvényessége megrövidül a műszaki érvényességéig;

3. A műszaki vizsga 2010 január 1 előtt megtörtént, a zöldkártya érvényessége azonban lejár 2010-ben – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig

Ezentúl a műszaki vizsgán fogjuk meghosszabbítatni akörnyezetvédelmi érvényességet.

Elküldve
Január elsejétől megszűnt a környezetvédelmizöldkártya, így azt nem kötelező magunknál tartni. Persze senki nem dobja még ki! A jövőben a következőképpen kell eljárni:

1. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya előbb – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig;

2. A műszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya utóbb – a zöldkártya érvényessége megrövidül a műszaki érvényességéig;

3. A műszaki vizsga 2010 január 1 előtt megtörtént, a zöldkártya érvényessége azonban lejár 2010-ben – a zöldkártya érvényessége kitolódik a műszaki érvényességéig

Ezentúl a műszaki vizsgán fogjuk meghosszabbítatni akörnyezetvédelmi érvényességet.

Nekem király, mert februárban most lejárna a zöldkari, de 2011.06-ig van műszaki... :lol:

Elküldve

Tényleg Viktor a légszűrőnél lévő tehát asszem a jobb oldali motortartó bakon lévő gumi nemtudomminekhívják XE-hez mibe kerül?

Tényleg Viktor, meg tudnád nézni, hogy megnézted e ezeket a srácoknak? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.