Lacee Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 fel vagyok iratkozva a vadászra mindennap megnézem asszem 5. éve már. ha nézném is őket akkor nem ezt az 1.8 ast az tuti :lol: amúgy 1000en látták a hirdetését a coupe-nak de kutya se hívott fel... Gsi-ket nézegecc ?
Atommanó Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 fel vagyok iratkozva a vadászra mindennap megnézem asszem 5. éve már. ha nézném is őket akkor nem ezt az 1.8 ast az tuti :D amúgy 1000en látták a hirdetését a coupe-nak de kutya se hívott fel... Na megnéztem a bubut... 13.700-an nézték meg eddig...és még meg van... mondjuk a brutál az a kék-fekete volt... ott 1 millió feletti volt a nézettség...lehet el kellett volna adnom reklámfelületnek... :lol: :lol: :)
redline Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 amúgy 1000en látták a hirdetését a coupe-nak de kutya se hívott fel... De ezt most miért adod el? :lol:
Lanti Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Na megnéztem a bubut... 13.700-an nézték meg eddig...és még meg van... mondjuk a brutál az a kék-fekete volt... ott 1 millió feletti volt a nézettség...lehet el kellett volna adnom reklámfelületnek... :lol: :lol: :) nekem sokadszor indul újra... legalább is már volt 30e felett is.. most Megtekintve: 11505 :D
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Baromira elég lenne egy is, ha egyből megvenné :D :D Persze amit ti írtok, az sokkal jobban hangzik :lol: :lol: :) :D
Albert Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 nekem sokadszor indul újra... legalább is már volt 30e felett is.. most Megtekintve: 11505 :lol: brühühűű Megtekintve: 1505
Lanti Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 ismét Darin's supra marha jo hangja van érdekes érzés lehet
Atommanó Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 érdekes érzés lehet Menj egy kört a Vekivel, és megérzed... :lol: :lol:
Lacee Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 a terv az hogy elmegy és olcsóbbért van 1.8 ugyanebből. többek közt a motoros dolog most elég sokba került/kerül és kurvára nem vártam ezt idén év végére hanem jövő év elejére. :lol: De ezt most miért adod el? :lol:
Lanti Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 vicces, hogy ma meg melegrekord volt.... :lol:
sárgaGSI Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 igaz amíg nem reccsent meg a kocsid alatt két éve az emelőm amit már akkor jó egy éve kért kölcsön Zoli és Dinynél volt, addig ez nem háromszög volt, csak kétszög :lol: A kétszögben pedig a hátsó hidam van, ill. egy főfékhengerem Zolinál egy ideje. De nem azért írtam le hogy úristen mekkora terrorcselekedet ez, hanem csak mert kértétek a listát. Ezekben az a legszebb h mindegyikre aztmontad h ráér, meg nem is kell stb, ki is bújt a szög a zsákból, de csütörtökön kint lesznek lurdynál csak nehogy otthagyd őket......
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 vicces, hogy ma meg melegrekord volt.... :lol: Méééééé ? Felvonulás vót ? :lol: :) :D :D :D
Rattesid Dénes Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 igaz amíg nem reccsent meg a kocsid alatt két éve az emelőm amit már akkor jó egy éve kért kölcsön Zoli és Dinynél volt, addig ez nem háromszög volt, csak kétszög :lol: A kétszögben pedig a hátsó hidam van, ill. egy főfékhengerem Zolinál egy ideje. De nem azért írtam le hogy úristen mekkora terrorcselekedet ez, hanem csak mert kértétek a listát. Azért én nem reklamáltam sztm semmiért és te is tudod ha szólsz viszem a hídat,de biztos ez a legjobb elintézési mód a dolgoknak. :lol:
Atommanó Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Mi van gyerekek mi ez a hiszti itt??? :lol: Ne csináljátok mááááá, bagatell dologról beszéltek, ha jól értem... :lol:
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Azért én nem reklamáltam sztm semmiért és te is tudod ha szólsz viszem a hídat,de biztos ez a legjobb elintézési mód a dolgoknak. :lol: stabrúdat NA az hozzad aranypofa Tiu-nak :lol: :) :D :D
Albert Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Azért én nem reklamáltam sztm semmiért és te is tudod ha szólsz viszem a hídat,de biztos ez a legjobb elintézési mód a dolgoknak. :lol: És én reklamáltam? Nem. Csak Zoli lemadaraztál hogy kölcsönadtam a kocsim Raccénak, én meg mondtam hogy Nektek is adtam már dolgokat, és hogy szerintem ez természetes dolog. Erre nekem estek :lol: Amúgy visszakaptam a Dzsieszájt sértetlenül, sőt valszeg zöldkártyás leszek csütörtökön úgyhogy megyek Lurdyba :)
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 És én reklamáltam? Nem. Csak Zoli lemadaraztál hogy kölcsönadtam a kocsim Raccénak, én meg mondtam hogy Nektek is adtam már dolgokat, és hogy szerintem ez természetes dolog. Erre nekem estek :D Amúgy visszakaptam a Dzsieszájt sértetlenül, sőt valszeg zöldkártyás leszek csütörtökön úgyhogy megyek Lurdyba :D Kadettosok pfffffffff :lol: :lol: :) :D Az hogy lehet, hogy most vizsgázott és csak most csütörtökön lesz zöldkártyás ? :D
Lanti Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Kadettosok pfffffffff :lol: :lol: :) :D Az hogy lehet, hogy most vizsgázott és csak most csütörtökön lesz zöldkártyás ? :D neeem érted pista??? kiengedik a sittről :D
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 neeem érted pista??? kiengedik a sittről :lol: költői megjegyzés volt :lol:
Lanti Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 költői megjegyzés volt :lol: tudom köszi :lol:
Albert Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 neeem érted pista??? kiengedik a sittről :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Ez már bazirég lejárt, nem érvényes :lol: :lol:
Lanti Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Ez már bazirég lejárt, nem érvényes :lol: :lol: eddig bent vót honnét tudná
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 eddig bent vót honnét tudná Szerintem vett egy új tv-t hogy kijöhessen :lol:
Recommended Posts