Gelko Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Mondj egy milka alatt olyat, amire felállna! :D Közben ezt csekkold! Tigra odabasz! :lol: :lol: :D még nem találtam meg ;) ...vagy ha igen akkor nem fogyaszt 20 alatt :P durva ez a zene :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 És meddig kell tartanod neki ? Azt beszéltük meg,hogy a 20.ai héten elviszi.20-21.én Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Lehet hogy túl sok opelt láttam már de hirtelen nem tudnék mondani 1 millióig olyan típust amire azt mondanám hogy hűűű de kéne :lol: :lol: Corsa - kicsi Astra - hagyjuk Vectra - semmilyen Omega - jót lehet vele sz..ni :D Az a baj,hogy 2milkáért sem nagyon van olyan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Azt beszéltük meg,hogy a 20.ai héten elviszi.20-21.én Régen sokan akartak ilyet a kabrióval is....csak én még foglalót sem fogadtam el, csak teljes összeget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Lehet hogy túl sok opelt láttam már de hirtelen nem tudnék mondani 1 millióig olyan típust amire azt mondanám hogy hűűű de kéne :lol: :lol: Corsa - kicsi Astra - hagyjuk Vectra - semmilyen Omega - jót lehet vele sz..ni ;) Na ezért nincs Opelem... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Az a baj,hogy 2milkáért sem nagyon van olyan :lol: Akkor vegyünk egyet közösen 3 milkáért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Na ezért nincs Opelem... :lol: :lol: Na és a Combo ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Na és a Combo ? Az pont megütötte az igényszintem... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Az pont megütötte az igényszintem... :lol: :lol: Simán jó lenne ha lenne benne klíma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Régen sokan akartak ilyet a kabrióval is....csak én még foglalót sem fogadtam el, csak teljes összeget :lol: Max nyertem 50e forintot.Akik felhívnak,mindenkinek azt mondom hogy csörögjön még rám 21.e után :lol: :D 2 szinte biztos hogy elvinnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Simán jó lenne ha lenne benne klíma :D Meg valami izmosabb moci, meg nem lenne kajla a futómű... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Meg valami izmosabb moci, meg nem lenne kajla a futómű... :lol: :lol: Optikát Era megoldotta, és semmibe nem került :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Optikát Era megoldotta, és semmibe nem került :lol: lett az oldalán végig 1 "díszcsík"? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 lett az oldalán végig 1 "díszcsík"? :lol: Csak az elején egy oszlopforma... de komolyan mókás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 650 euro.. hmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Azt hiszem megtaláltam a kocsimat :lol: Hát igen ha napi minimum 100kmt mászkálsz akkor nem árt egy megbízható keveset fogyasztó taliga. Amúgy az nem pálya, hogyha családi eksön van akkor mentek a fókával, ha meg csak neked kell (sokat mászkálni) arra veszel egy kis verdát pl 1.3 cdti c corsa? Bár tényleg nem néz ki rosszul ez a Mondejeejoo. De két és fél misi az sok pénz ahhoz hogy egy autóban álljon (már legalábbis nekem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Hát igen ha napi minimum 100kmt mászkálsz akkor nem árt egy megbízható keveset fogyasztó taliga. Amúgy az nem pálya, hogyha családi eksön van akkor mentek a fókával, ha meg csak neked kell (sokat mászkálni) arra veszel egy kis verdát pl 1.3 cdti c corsa? Bár tényleg nem néz ki rosszul ez a Mondejeejoo. De két és fél misi az sok pénz ahhoz hogy egy autóban álljon (már legalábbis nekem) Nekem is az....úgyhogy elvetve.....de corsa sose kellene.Abban nem lehet napi 3órát utazni.És ha már kompromisszum,akkor kell a power,meg a nagy csomagtartó,mert egy héten 2-3x megyek a kutyával suliba....Nem nézegetek már kocsit,ha elviszik,akkor ráfekszem,és veszek egy 406ost.Olcsó is keveset is fogyaszt,teli extrás,óriás csomagtartója van...Tehát minden benne van ami kell,csak nem tetszik,de majd megszokom.....Vannak fontosabb dolgok is az életben az autónál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 zsoltee megint forumozik :lol: vedd meg az ö bmw-jét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 zsoltee megint forumozik :lol: vedd meg az ö bmw-jét :lol: Ha 10L fogyasztású autót szeretnék,akkor vennék egy turbós GSi-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Nekem is az....úgyhogy elvetve.....de corsa sose kellene.Abban nem lehet napi 3órát utazni.És ha már kompromisszum,akkor kell a power,meg a nagy csomagtartó,mert egy héten 2-3x megyek a kutyával suliba....Nem nézegetek már kocsit,ha elviszik,akkor ráfekszem,és veszek egy 406ost.Olcsó is keveset is fogyaszt,teli extrás,óriás csomagtartója van...Tehát minden benne van ami kell,csak nem tetszik,de majd megszokom.....Vannak fontosabb dolgok is az életben az autónál ;) Akkor minek adod el az Astrát? Minden igaz rá ami a pözsóra csak még jól is néz ki :P Apropó: - Mér nem köszönnek egymásnak az utcán a Pözsóklubbosok? - Mer reggel már találkoztak a szerelőnél :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Akkor minek adod el az Astrát? Minden igaz rá ami a pözsóra csak még jól is néz ki ;) Apropó: - Mér nem köszönnek egymásnak az utcán a Pözsóklubbosok? - Mer reggel már találkoztak a szerelőnél :lol: :lol: :D :D Mert 17éves,mert 7 éve van nálam,mert lenne mit költeni rá,és ha ráköltöttem,nem akarom utána még 7 évig használni. A viccre inkább nem reagálok :P Ezt mondtátok a fordra is...mégis elmentünk vele 80e km hiba nélkül :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Mert 17éves,mert 7 éve van nálam,mert lenne mit költeni rá,és ha ráköltöttem,nem akarom utána még 7 évig használni. A viccre inkább nem reagálok :lol: Ezt mondtátok a fordra is...mégis elmentünk vele 80e km hiba nélkül :P :D :D ;) egy jo 205gti-t is nézhetnél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 a tervek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 kombit akarsz belőle? me az nagyon csúnya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 kombit akarsz belőle? me az nagyon csúnya :lol: A sedan sem szebb :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts