opzsolt Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Akkor BMW-t ? vagy Z3 vagy MX5 de csak tényleg akkor ha a veterán is belemegy :) nem akarok 3 autót megint . kicsi a hely :(
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Mé, az német? Te!!! :) Végül is az MX5 is nagyon német és Mr. Bond Astonnal járt...ugye? Te!!! :(
Sörös Sanyi Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Végül is az MX5 is nagyon német és Mr. Bond Astonnal járt...ugye? Te!!! :( Hogy is van az az Aston Martin? Teee! :)
opzsolt Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Végül is az MX5 is nagyon német és Mr. Bond Astonnal járt...ugye? Te!!! :) (MX5 öst nem mondtam neki :P ) Z3 James Bond asszem olyan volt nem ? tök tuggya :(
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Elküldve Július8, 2009 Végül is az MX5 is nagyon német és Mr. Bond Astonnal járt...ugye? Te!!! :) (MX5 öst nem mondtam neki :P ) Z3 James Bond asszem olyan volt nem ? tök tuggya :( Nem láttam az új James Bondokat, de az egyik bemutatójában volt Z3
opzsolt Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Nem láttam az új James Bondokat, de az egyik bemutatójában volt Z3 na valami ilyesmi :) mindegy is ez a lényeg hogy nyitott tetős legyen mert meleg van :( meg mindíg esik is :S
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Elküldve Július8, 2009 Nem láttam az új James Bondokat, de az egyik bemutatójában volt Z3 :)
opzsolt Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3055536_bmw_z_1996 ittt egy épp :)
opzsolt Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3102611_bmw_z_1999 ő nagyon szép :)
Sörös Sanyi Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 A Z3 szerintem olyan kicsi, hogy az már inkább hobbit autó. :)
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Elküldve Július8, 2009 Szép kis hobbi-autók. :( Ha már hobbi-autó, akkor én valami ilyenre (régi kedvenc) neveznék be. :P Igaz, ehhez egy külön szervízcsapat kéne :)
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Elküldve Július8, 2009 Srácok! Ezt ne hagyjátok ki! Augusztus 27-én éjfélkor egy érdekes jelenség lesz látható az égbolton! A Mars olyan közel kerül a Földhöz, hogy olyan lesz, mintha két Holdat látnánk! Ilyen nagyon ritkán fordul elő! Persze ehhez szerencse is kell, például tiszta égbolt. És még egy feltétel: Igyál meg hat sört, kilenc fröccsöt, fél liter vodkanarancsot és nyolc feles tequilát, majd nézz föl az égre. Két holdat fogsz látni, esetleg hármat, valamint a vodka minőségétől függően a Napot, a Marsot a Vénuszt, az ufókat és Buddhát egy unikornison... :) :( :P
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Hagyjuk a boltba járós autókat. James Bond mindig Astonnal járt. :)
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Elküldve Július8, 2009 Hagyjuk a boltba járós autókat. James Bond mindig Astonnal járt. :( Egy kicsit tanulmányozd EZT! :) :P
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Egy kicsit tanulmányozd EZT! :) :P Na menjél ám a tudod hova. Ezen a listán még olyan autók is vannak, amik csak bent álltak a fő gonosz garázsában, meg fél percig lehetett látni mikor a csaj hazament vele stb. Szegény öreg Bond ügynököt így lealacsonyítani. :(
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Elküldve Július8, 2009 Na menjél ám a tudod hova. Ezen a listán még olyan autók is vannak, amik csak bent álltak a fő gonosz garázsában, meg fél percig lehetett látni mikor a csaj hazament vele stb. Szegény öreg Bond ügynököt így lealacsonyítani. :hiya: Az még hagyján, de még a tömegközlekedési eszközök is fel vannak sorolva! :) :( :P
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Az még hagyján, de még a tömegközlekedési eszközök is fel vannak sorolva! :) :( :P Ha mást nem is, de azt leszűrhettük ebből a meddő vitából, hogy a James Bond rajongók nagyon el vannak borulva. :hiya:
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Elküldve Július8, 2009 Ha mást nem is, de azt leszűrhettük ebből a meddő vitából, hogy a James Bond rajongók nagyon el vannak borulva. :) Te is el vagy borulva rendesen, hogy éjfélkor itt vitázol velem a semmiről! :( :P
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Te is el vagy borulva rendesen, hogy éjfélkor itt vitázol velem a semmiről! :) :P De kettőnk közül Te vagy a családos, úgyhogy rád az éjféli vita a semmiről rosszabb fényt vet! :(
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Elküldve Július8, 2009 De kettőnk közül Te vagy a családos, úgyhogy rád az éjféli vita a semmiről rosszabb fényt vet! :( De én közben a Zasszonynak bedolgozok a szakdogájához :) , és még Téged is szórakoztatlak! :P
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Elküldve Július8, 2009 Az a baj, hogy a többiek nagyon inaktívak itt a fórumon. Nem elég, hogy egy szaros talit nem tudunk összehozni, még itt is pangás van :) Na, én is lelépek, mert nemsokára ébresztő! :( Joccakát!
kori Elküldve Július9, 2009 Elküldve Július9, 2009 Nem gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a BMW-k. Pedig nem dicsérték agyon a korabeli tesztekben. Ha jól emlékszem, a Bond filmre nem is lettek kész egy működőképes darabbal. Akkor inkább MX5. Igaz kissebb a presztizse.
opzsolt Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 Nem gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a BMW-k. Pedig nem dicsérték agyon a korabeli tesztekben. Ha jól emlékszem, a Bond filmre nem is lettek kész egy működőképes darabbal. Akkor inkább MX5. Igaz kisebb a presztizse. nem is annyira kisebb ám :) eleve Guinnes rekor autó bizony :( és baromi népszerü roadster ! nagyon megbízható igénytelen pl. a féket is elsőnek úgy 120e km. környékén kell cserélni vagy még később . meg ilyenek ... nagyon formás kis jószág . és nem járnak vele az orkok :P mondjuk a BMW "hírneve" ami nekem nem dukál . (tudom tudom ... na... )
Recommended Posts