Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Végül is az MX5 is nagyon német és Mr. Bond Astonnal járt...ugye? Te!!! :)

(MX5 öst nem mondtam neki :P ) Z3 James Bond asszem olyan volt nem ? tök tuggya :(

Elküldve
Végül is az MX5 is nagyon német és Mr. Bond Astonnal járt...ugye? Te!!! :)

(MX5 öst nem mondtam neki :P ) Z3 James Bond asszem olyan volt nem ? tök tuggya :(

Nem láttam az új James Bondokat, de az egyik bemutatójában volt Z3

Elküldve
Nem láttam az új James Bondokat, de az egyik bemutatójában volt Z3

na valami ilyesmi :)

mindegy is ez a lényeg hogy nyitott tetős legyen mert meleg van :( meg mindíg esik is :S

Elküldve

Srácok! Ezt ne hagyjátok ki!

Augusztus 27-én éjfélkor egy érdekes jelenség lesz látható az égbolton! A Mars olyan közel kerül a Földhöz, hogy olyan lesz, mintha két Holdat látnánk! Ilyen nagyon ritkán fordul elő! Persze ehhez szerencse is kell, például tiszta égbolt.

És még egy feltétel:

Igyál meg hat sört, kilenc fröccsöt, fél liter vodkanarancsot és nyolc feles tequilát, majd nézz föl az égre. Két holdat fogsz látni, esetleg hármat, valamint a vodka minőségétől függően a Napot, a Marsot a Vénuszt, az ufókat és Buddhát egy unikornison...

:) :( :P

Elküldve
Egy kicsit tanulmányozd EZT! :) :P

Na menjél ám a tudod hova. Ezen a listán még olyan autók is vannak, amik csak bent álltak a fő gonosz garázsában, meg fél percig lehetett látni mikor a csaj hazament vele stb. Szegény öreg Bond ügynököt így lealacsonyítani. :(

Elküldve
Na menjél ám a tudod hova. Ezen a listán még olyan autók is vannak, amik csak bent álltak a fő gonosz garázsában, meg fél percig lehetett látni mikor a csaj hazament vele stb. Szegény öreg Bond ügynököt így lealacsonyítani. :hiya:

Az még hagyján, de még a tömegközlekedési eszközök is fel vannak sorolva! :) :( :P

Elküldve
Az még hagyján, de még a tömegközlekedési eszközök is fel vannak sorolva! :) :( :P

Ha mást nem is, de azt leszűrhettük ebből a meddő vitából, hogy a James Bond rajongók nagyon el vannak borulva. :hiya:

Elküldve
Ha mást nem is, de azt leszűrhettük ebből a meddő vitából, hogy a James Bond rajongók nagyon el vannak borulva. :)

Te is el vagy borulva rendesen, hogy éjfélkor itt vitázol velem a semmiről! :( :P

Elküldve
Te is el vagy borulva rendesen, hogy éjfélkor itt vitázol velem a semmiről! :) :P

De kettőnk közül Te vagy a családos, úgyhogy rád az éjféli vita a semmiről rosszabb fényt vet! :(

Elküldve
De kettőnk közül Te vagy a családos, úgyhogy rád az éjféli vita a semmiről rosszabb fényt vet! :(

De én közben a Zasszonynak bedolgozok a szakdogájához :) , és még Téged is szórakoztatlak! :P

Elküldve

Az a baj, hogy a többiek nagyon inaktívak itt a fórumon. Nem elég, hogy egy szaros talit nem tudunk összehozni, még itt is pangás van :)

Na, én is lelépek, mert nemsokára ébresztő! :(

Joccakát!

Elküldve

Nem gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a BMW-k. Pedig nem dicsérték agyon a korabeli tesztekben. Ha jól emlékszem, a Bond filmre nem is lettek kész egy működőképes darabbal. Akkor inkább MX5. Igaz kissebb a presztizse.

Elküldve
Nem gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a BMW-k. Pedig nem dicsérték agyon a korabeli tesztekben. Ha jól emlékszem, a Bond filmre nem is lettek kész egy működőképes darabbal. Akkor inkább MX5. Igaz kisebb a presztizse.

nem is annyira kisebb ám :) eleve Guinnes rekor autó bizony :(

és baromi népszerü roadster ! nagyon megbízható igénytelen pl. a féket is elsőnek úgy 120e km. környékén kell cserélni vagy még később .

meg ilyenek ...

nagyon formás kis jószág . és nem járnak vele az orkok :P

mondjuk a BMW "hírneve" ami nekem nem dukál .

(tudom tudom ... na... )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.