Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na, úgy döntöttem, hogy inkább felhívom a Zsuzsit, beszéltem is vele.

A helyzet az, hogy vettek egy lakást, és nagy munkában vannak, ezért nem nagyon érnek rá szórakozni. Kapásból mondtam neki, hogy akkor náluk tartjuk a talit (ezt csak poénból mondtam). Utána poénból tettem egy félig komoly ajánlatot is, hogy szombaton délelőtt besegítünk, cserébe benéznek egy kicsit Kojakékhoz. Egyébként lenne pont nekünk (Kori, Babu, Lomha, Brezsy-t még nem láttam, de ha Koriékhoz hasonlít, akkor nincs gond :lol: ) való feladat: parketta és járólap cipelés. Azt nem tudom, hogy honnan-hova :lol: , talán benéz ide Tiu, és ellát minket egy kis infóval.

Szerintem nem ártana egy kis testmozgás a zabálás-punnyadás előtt. Vélemények?

Nem tudom, mikorra érek oda....ha időben, akkor természetesen segítek. :lol:

Elküldve
Nem tudom, mikorra érek oda....ha időben, akkor természetesen segítek. :lol:

Na, akkor már megvan, hogy ki hajtatja végre az utasításaimat a dolgozókon! :lol: :D

Már csak a dolgozó embereket kellene beszervezni. :lol:

Elküldve
Na, akkor már megvan, hogy ki hajtatja végre az utasításaimat a dolgozókon! :lol: :D

Te csak ne akard magad kihagyni a jóból! :lol: Én benne vagyok a buliban!

Elküldve
Te csak ne akard magad kihagyni a jóból! :lol: Én benne vagyok a buliban!

Mi?! Enyém a munka felelősségteljes része! :lol:

Heningé meg a neheze, hogy a csűrhét irányítsa! :D

Ti meg csak mozogtok egy kicsit! :lol:

Elküldve
Na, akkor már megvan, hogy ki hajtatja végre az utasításaimat a dolgozókon! :D :lol:

Arra azért ne nagyon számíts. :lol: :lol:

Te csak ne akard magad kihagyni a jóból! :D Én benne vagyok a buliban!

Teljes mértékben igazad van, csak Ő fog pakolni, mi meg majd osszuk neki az észt. :lol: :lol:

Elküldve
Teljes mértékben igazad van, csak Ő fog pakolni, mi meg majd osszuk neki az észt. :lol: :lol:

Na tessék! Kell nekem ilyen engedékenynek lenni! :lol:

Amúgy köszi, észből van itt elég! :D

Elküldve
Egyébként lenne pont nekünk (Kori, Babu, Lomha, Brezsy-t még nem láttam, de ha Koriékhoz hasonlít, akkor nincs gond :lol: )

brezsy=3.0 MV6 LE(~212) / 2 -10 ------->azaz súlyban a családhoz tartozom :D :lol: :lol:

Elküldve
brezsy=3.0 MV6 LE(~212) / 2 -10 ------->azaz súlyban a családhoz tartozom :D :D :lol:

Nem kocsival kell cipekedni. Akkor Lomha nem lenne a felsorolásban :lol: . Inkább a saját adataidat írjad! A félreértések tisztázása végett előre tájékoztatnám a :lol: tagokat, hogy NEM a cerkaméretre gondoltam!!! :lol:

Elküldve
Na, úgy döntöttem, hogy inkább felhívom a Zsuzsit, beszéltem is vele.

A helyzet az, hogy vettek egy lakást, és nagy munkában vannak, ezért nem nagyon érnek rá szórakozni. Kapásból mondtam neki, hogy akkor náluk tartjuk a talit (ezt csak poénból mondtam). Utána poénból tettem egy félig komoly ajánlatot is, hogy szombaton délelőtt besegítünk, cserébe benéznek egy kicsit Kojakékhoz. Egyébként lenne pont nekünk (Kori, Babu, Lomha, Brezsy-t még nem láttam, de ha Koriékhoz hasonlít, akkor nincs gond :lol: ) való feladat: parketta és járólap cipelés. Azt nem tudom, hogy honnan-hova :lol: , talán benéz ide Tiu, és ellát minket egy kis infóval.

Szerintem nem ártana egy kis testmozgás a zabálás-punnyadás előtt. Vélemények?

Tiuéknál kell pakolni???

Ki az a Doki???

Elküldve
Nem kocsival kell cipekedni. Akkor Lomha nem lenne a felsorolásban :lol: . Inkább a saját adataidat írjad! A félreértések tisztázása végett előre tájékoztatnám a :lol: tagokat, hogy NEM a cerkaméretre gondoltam!!! :D

Akkor fordítok.omega lóerő osztva kettővel mínusz tíz=a súlyom

212/2=106------->106-10=96 kg :lol: Na ez alapján nem lógok ki a családból :D

Elküldve
Akkor fordítok.omega lóerő osztva kettővel mínusz tíz=a súlyom

212/2=106------->106-10=96 kg :lol: Na ez alapján nem lógok ki a családból :lol:

Aha, most már értem :D Azt a 10 kilót már igazán felszedhetnéd, akkor egyszerűbb lenne a képlet :D

Ui: Lehet, hogy nem kellett volna a korábbi hozzászólásomat megejtenem:

Amúgy köszi, észből van itt elég! :lol:

:lol: :lol:

Elküldve
Egyébként is a városban kellene találkoznunk és akkor be is vásárolhatunk. :lol: :lol: :lol:

Csak mellékelj vmi térképféleséget annak, aki estleg még nem volt ott. :D

Elküldve
Az Elnök Úr nem nyilatkozik?

(Csak mert láttam, hogy itt volt a Nagy Testrész és figyelt, de nem írt semmit! :lol: )

Nem kíváncsi a helyettesére... :lol:

Elküldve
Tudom, egyelőre a mostani taliról van szó, de egy novemberi lehetőség is alakulóban van. :lol:

Vélemények?

Nem tudom, hogy ki volt már ott, én még nem.

Azt nem mondom, hogy 100% megyek, de szerintem egy jó lehetőség lenne.

Hát a fene tudja, engem annyira nem érdekel, de ha csak ez lesz akkor megyek.

Elküldve

Du nejem nézett be álnéven. Mi csak 10:30 után tudunk indulni, mert babuék előtte nem tudják kire hagyni a porontyot. Így vszínű dél előtt nem érünk oda. Nekem sokat nem kell irogatnom, mert van aki megteszi helyettem :lol: Igaz Norbi.

Xray nekem is említette, hogy menjünk novemberben az erőműbe, de rajtam kívül senkit sem érdekel. De azért próbálkozom még.

Zsolti te jössz?

Elküldve
Du nejem nézett be álnéven. Mi csak 10:30 után tudunk indulni, mert babuék előtte nem tudják kire hagyni a porontyot. Így vszínű dél előtt nem érünk oda. Nekem sokat nem kell irogatnom, mert van aki megteszi helyettem :lol: Igaz Norbi.

Xray nekem is említette, hogy menjünk novemberben az erőműbe, de rajtam kívül senkit sem érdekel. De azért próbálkozom még.

Zsolti te jössz?

én akkor jönnék igen ! a lényeg hgoy ne legyen hatodika a többi nap oké !

Elküldve

Na, most jól elbeszéltetek egymás mellett :lol:

Kori a Kojak bulijára gondolt, Zsolti meg az atomerőműre.

Jó gyerek ez a Zsolti, szerintem mindkettőre jön. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.