Jump to content
OPEL FÓRUM

kojakarettenetes

Forummember
 • Content Count

  1,537
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About kojakarettenetes

 • Rank
  Kojak

Elérhetőség

 • MSN
  kojakarettenetes@freemail.hu
 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Kadett D GTE, E Kadett Sedan 1.3
 • City
  fghj

Recent Profile Visitors

4,060 profile views
 1. Fejlesztés alatt van a rendszer. :lol: :lol: Tartok tőle, hogy túl gyorsan történt ;) és senki nem kapott észbe időben. :D Bár a szöveg elcsépelt már kissé, de nagyon jó volt a hétvége. :lol: Jövőre is ilyent. :lol:
 2. Az egy összkerék hajtású, összkerék kormányzású, air-ride-os, brutális kadett klubos matrac volt. :icon4: ;) ;) Az első hajtás én voltam, hátul pedig Big tesó égette a strandpapucsokat. ;) Felvételt én is szeretnék róla. ;) A táborhelyünkre visszaérve kirúgtuk a maradék füvet. :lol: ÉS az air-ride rendszerrel befejeztük a parkolási manővert. :lol: Vissza felé menetben volt még egy kis low-rider bemutató is. :lol:
 3. Úgy is volt megbeszélve a dolog, hogy 7-ig van strand és utána. :icon4: A csónakos az nagyon durva volt. Queen Elizabeth --> Titanic --> Nautilus --> K–141 Kurszk (Kb ezeket a stádiumokat járta végig a csónak. ;) ;)) Mondjuk Pehi kapitány és Diny első tiszt igen gyorsan elhagyták az úszó erődöt, amikor Jack Fater és Kojak Turner megrohamozták őket. Pedig a Fekete Gyöngy ott sem volt. ;)
 4. Mindenkinek nagyon szívesen a pálinkát. :lol: Örülök, hogy sok ember estéjét megédesíthettem vele. :lol: :lol: Még a gyerekek is szeretnek. :D :icon4: Most nagyon két tűz között vagyok. Egyik tábor: Kojak rendes gyerek, meg a felmenőim sem mondták, hogy olyan sokat csuklottak volna, mint tavaly. :D :D ;) DE!!!! Ott a másik tábor: Kojak aggódunk érted; jól vagy?? Kojak öregszel?? stb,stb,stb :D :D ;)
 5. Örülök, hogy ilyen örömet szereztem neked. :lol: Tavaly talán az volt a probléma, hogy késő délután, vagy este közelítettél. :lol: Olyankor már nem működik tökéletesen az arcfelismerő rendszer. :lol: Mindet megittátok?? Akkor lehetett gond vastagon. :lol: Örülök, hogy ízlett. Péntek este kb kétszer jártam végig a tábort az 5 literes kannával mire kiürült. :lol: -_- És külön örülök neked, hogy szakadt csövesként fotóztak téged is. :D Így nem vagyok ezzel egyedül. Mert szombat reggel kb 10 m-re a sátramtól (a fűben) SárgaZoli kiabálására ébredtem, miközben engem kamerázott. Megközelítő
 6. Mocskos alkoholisták... :D :icon4: Lesz hát. :icon4: ;)
 7. Hétvégén kadettalálkozó Dunaújvárosban. Ha valaki arra járna. :D
 8. Figyeljél ide!!! Nagyon fel vagy bátorodva. Veszélyes ám így az élet. :lol: :lol: :lol: :D:D :P
 9. Mondjuk nagy különbség, hogy nem a márkája miatt vertük szét, hanem mert az volt kéznél. ÉS egy egész estés program lett belőle, a vontatástól a kaszkadőrködésen és fejszézésen át egészen a tábortűzig. :D
 10. Gyerekkedvezmény az a 410 HUF/éj/gyerek (18 év alatt) IFA mentességet élvez. Ha ilyennel megyek, akkor ingyenes? :D
 11. Én is várlak. :) ÉS idén szóljál, mert tavaly is elfelejtettem a sörödet, amivel lógok. B) Remélem nem kamatozik, főleg svájci frank alapon. :D
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.