Füri Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Jó is ez a plakát. :lol: pláne ,hogy a kocsimból egy kicsi , apró darabka is látszik rajta :) . bár lassan én is utalom a pénzt, mert ha nem akkor a végén még véletlen elköltöm. Az meg nem lenne jóóóó :) . És amúgy tényleg vidám barakk leszünk remélem. Viszünk páleszt <_< (de akkor valaki hozzon olyan piát amit én is megiszok!!) Milyenre gondoltál?Sangria vagy vilmos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Jah és BW-re F16 al megyek... nehogy megen lemeszeljenek a semmiért.... Anti rendezz leszálló pályát! Ne aggódj, van a közelben, kb 2-3 km.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Milyenre gondoltál?Sangria vagy vilmos? ha e kettő közül kell választani akkor még jó , hogy sangria. <_< a pálesz szagától is roszul vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 ha e kettő közül kell választani akkor még jó , hogy sangria. :) a pálesz szagától is roszul vagyok. Oké!De akkor iszol velem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 ha e kettő közül kell választani akkor még jó , hogy sangria. :) a pálesz szagától is roszul vagyok. A vilmosba besegítek, ha gondoljátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Na akkor tessék foglalni! Azt vegye mindenki figyelembe, hogy ha nem tud csoportosan foglalni házat, akkor lehet, hogy idegenekkel kerül össze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 A vilmosba besegítek, ha gondoljátok. Azt gondoltam! :) Ha minden igaz lesz házi körte is PÁLINKA! :( Csak lesz olyan buli mint vadkerten. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Azt gondoltam! :( Ha minden igaz lesz házi körte is PÁLINKA! :P Csak lesz olyan buli mint vadkerten. :hiya: még nagyobb is, ha megint leitatod a gyerekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Na akkor tessék foglalni! Azt vegye mindenki figyelembe, hogy ha nem tud csoportosan foglalni házat, akkor lehet, hogy idegenekkel kerül össze! Már el is küldtem a doksit, és a lét is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Már el is küldtem a doksit, és a lét is. :) MINDENKI FIGYELMÉT, ÚJ SZÁMLASZÁMUNK VAN, ODA TESSÉK UTALNI!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Már el is küldtem a doksit, és a lét is. :) Doksi még nem jött meg. Ellenőrizd a címet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Doksi még nem jött meg. Ellenőrizd a címet! :) Mellékletként küldtem egy xls, és egy txt file-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 MINDENKI FIGYELMÉT, ÚJ SZÁMLASZÁMUNK VAN, ODA TESSÉK UTALNI!!!!! Oda utaltam, ami a bW oldalán fel van tüntetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Oda utaltam, ami a bW oldalán fel van tüntetve. :) Ügyi vagy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 :P Ügyi vagy... Tom. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Oda utaltam, ami a bW oldalán fel van tüntetve. b@sszameg lemaradt az "oldal tartalmáért felelősséget nem vállalunk szöveg" :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 b@sszameg lemaradt az "oldal tartalmáért felelősséget nem vállalunk szöveg" :) :( Húúúúú, most mi lesz??? Úgy megijedtem..... :hiya: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Kérdésem lenne szállással kapcsolatban. A BW oldalon lévő "hirdetés szerint az 5-6 ágyas túristaházi szoba saját fürdőszobás, de ezt nem találtam a megrendelőben. Létezik ez a verzió, vagy csak a folyosó végén lévő zuhanyzós marad? Plííz help míí! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Kérdésem lenne szállással kapcsolatban. A BW oldalon lévő "hirdetés szerint az 5-6 ágyas túristaházi szoba saját fürdőszobás, de ezt nem találtam a megrendelőben. Létezik ez a verzió, vagy csak a folyosó végén lévő zuhanyzós marad? Plííz help míí! Folyosó végén verzió van csak sajnos. Javítottam is az oldalon, köszi, hogy szóltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Én sikeresen befoglaltam a 8 ágyasba 10 személyt. Szóval szerintem a mellettünk levő 8 ágyasba kéne még 6 ember. Füriékre gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Én sikeresen befoglaltam a 8 ágyasba 10 személyt. Szóval szerintem a mellettünk levő 8 ágyasba kéne még 6 ember. Füriékre gondoltam :( Te megpróbáltad :P. Próbáltam hajlítani a teret kicsit, de nem jött össze... :hiya: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Te megpróbáltad :P. Próbáltam hajlítani a teret kicsit, de nem jött össze... :hiya: :( Mail-em odaért már? Benne a doksival? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Mail-em odaért már? Benne a doksival? :) :( Eddig nem még, milyen mailról küldted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Eddig nem még, milyen mailról küldted? Sajátomról. De elküldöm még egyszer. ui:Elküldtem megint. Vki kijavítaná a BW oldalon az e-mail linket? Nekem vmiért hozzátette a "-ra" tagot a címzésben. Vszinűleg ezért nem ért oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Sajátomról. De elküldöm még egyszer. ui:Elküldtem megint. Vki kijavítaná a BW oldalon az e-mail linket? Nekem vmiért hozzátette a "-ra" tagot a címzésben. Vszinűleg ezért nem ért oda. Most megjött...köszi a linket meg javítjuk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts