Jump to content
OPEL FÓRUM

manta

MOTE klubtag
 • Content Count

  5,198
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Segítőkész

About manta

 • Rank
  manta
 • Birthday 08/08/1975

Elérhetőség

 • MSN
  istenesh@hotmail.com
 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
 • Lakhely
  Magyarország
 • Érdeklődés
  autóépít(tet)és

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  opel manta
 • City
  Budapest

Recent Profile Visitors

15,328 profile views
 1. manta

  MOTE napok Soltvadkert 2014

  until

  Nagyon jó volt idén is a tali, nagyon köszönjük de szépen ám, hogy leszerveztétek :)
 2. manta

  X - csevegés

  előtte menjünk le és rakjuk össze, ezen ne múljon :)
 3. manta

  MOTE napok Soltvadkert 2014

  until

  megnyomtam a "résztvesz" gombot a Hemi miatt :D
 4. manta

  X - csevegés

  A jövőbeni találkozókra való tekintettel a nagy sztár szavaival üzenek:
 5. manta

  X - csevegés

  van köszi gomb :D most szólt az Edit :D ez az opeles lájk :D
 6. manta

  X - csevegés

  ja... :huh: nem esett le :omg: de köszi a kisegítést :D és jöjjenek évzáróra ja :D és megtekinthetik a 2,2es motoromat, amit fóti barátaim varázsoltak be a motortérbe lábadozásom alatt (+Tas, +Bandita, + még tök sokan, akik nem is erről a területről vannak, de azért leginkább de :) ), mert tudták, hogy attól bizony jókedvre derülök :wub: és így is lett :wub: Egyből hallottam, hogy itt valami történt, és amikor kipróbáltam (mert lábremegés csak a 2,2től jön ám), egyből kerestem egy parkolót, feltéptem a géptetőt, és kb olyan reakcióm volt, mint plázacicának a szezonvégi kiárusításnál, ugráltam, tapsikoltam, visongtam - majd elbőgtem magam... :ph34r: rohadtul meghatódtam az az igazság :rolleyes:
 7. manta

  X - csevegés

  pedig van benne :evilgrin:
 8. manta

  X - csevegés

  HOPPÁ DE MINDENKI ÁLLJON MEG OTT AHOL VAN!!!!! BRÉKING - BRÉKING! :D Tegnap ketten is megállapították az új parkolómnál, ahol szépen világít a lámpa, hogy igenis látják (LÁTJÁK!!!!) LÁTJÁK A KÉK METÁLSZEMCSÉKET!!!!!!!!! :evilgrin:
 9. big like Edit soraihoz, és igen, itt is boldog szülinapot Gepard :)
 10. manta

  X - csevegés

  Fizetett abiztosító 145.575 magyar forintot, ennek töredékéből megcsináltatom a lököst, oszt megy rá vissza. A lámpagyűrűt gyászoljuk :( nincs belőle több :( a maradék 140ezerhez meg még teszek hozzá és lefényeztetem totálba az egészet :D
 11. manta

  X - csevegés

  Na, én ugatok itt a totális kontroll ellen, aztán egyből a éra nyomom a dolgot: Na... welcome life... Ma elmaradt a lábedzés, pedig nagyon készültem a guggolásra. Oké, tudom, hogy ez kezd úgy kinézni, mint a "fáj a fejem" meg "uncsizok, írjon mán valaki" posztok, de a lényeg nem is a lábedzés, hanem az a KIBASZOTT TETŰ DISZNÓ FEHÉRFURGONOS KME 309 RENDSZÁMMAL RENDELKEZŐ GYÖKÉR, AKI LEZÚZTA A PARKOLÓBAN A MANTÁM ELEJÉT, MAJD ELHAJTOTT!!!! A vicc,hogy vágom is ki a csóka, és tervezem belének kitaposását, mert nem létezik, hoyg ne vette volna észre, amit csinált. Ugyanakkor köszönet a kedves irodaházban dolgozó srácnak, aki látta az esetet és felírta a rendszámot. A kiérkező rendőrök is tök rendesek voltak - csak ugye vicces a sztori és hosszadalmas. Mély fájdalommal búcsúzom a lápmagyűrűmtől, amit még a németek is komoly összegért akartak találkozókan megvenni tőlem, mert olyan ritkaság RIP a spojleremnek, ami két helyen megrepedt, kiszakadtak a rendszám alatti rögzítő kapupánt csavarok, letört a tartó sín az egyik oldalon. Külön köszönöm ennek a retardált balnak, hogy nekibaszta még az ajtaját is az ajtómnak, és szép fehér csíkot húzott a nagy zúzás közben... Remélem nem ma mondott fel, és fogom még látni,hogy mély szeretettel és isteni megbocsájtással hátba verjem egy szívlapáttal... Szóval tényleg mehetek gyónni Humbákfalvára.... majd kislánynak öltözöm, hogy örüljön a Tibi Atya... :unsure:
 12. Ez nyilván azért volt, mert addigra én már leléptem :D Amúgy tényleg jó volt, igazi kis picsa úrilány voltam - hoztak, vittek - mégis megismertek sokan :D nahát :D Bazi jó programbővülések voltak, respect :) Sajnos Kisgyufa rekeszmászásától kiégett a gépem teljesen, két kép lett, aztán meg is zavarodott a fényképező, olyan látvány volt neki, hogy a blende sem bírta :D szóval most senkit nem tudok megalázni, meg beoltani :( emiatt igen szomorú vagyok :( :D
 13. manta

  X - csevegés

  Rohadt fész... mindent bezabál... :unsure:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.