Xray Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 tudod olyan mint az oviban, akkor má neki is kell :) értem én.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) de ez most tényleg komoly: Ti, mint gyakorlott alkoholizálók mit gondoltok, mennyi idő alatt ürül ki az alkohol teljesen a szervezetből, ha valaki nagyon beteázik? Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint (és bánatomban - de ez nem ide tartozik most) ipari módon be kívánok rúgni. Tegyük fel, hogy ez sikerült, és megdöntöm a sok éves átlagomat. Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :( (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) de ez most tényleg komoly: Ti, mint gyakorlott alkoholizálók mit gondoltok, mennyi idő alatt ürül ki az alkohol teljesen a szervezetből, ha valaki nagyon beteázik? Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint (és bánatomban - de ez nem ide tartozik most) ipari módon be kívánok rúgni. Tegyük fel, hogy ez sikerült, és megdöntöm a sok éves átlagomat. Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :P (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése) Ha szombat (vasárnap) hajnalban 2-3 óra körül már kidölsz de rendesen kialszod magad, valamint vasárnap normálisan megebédelsz, akkor szerintem ki kell ürülnie/fel kell szívódnia. Amúgy lehet is kapni ilyen italport is, ami gyorsítja ezt a folyamatot. Egy ebéd utáni energiaital/kávé is segíthet, aztán hétfőre is pihend ki magad, akkor szerintem nem lehet gond :( De nem vagyok gyakorlott alkoholizáló :lol: Szerk.: Ha van valami jó módszer, akkor be is mehetne a GYíKba :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 ez annyira egy mantás kérdés volt....mennyit lehet inni :( :P :hiya: :lol: (mondjuk nem egyszerű kritika a gsi-s topiknak :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) de ez most tényleg komoly: Ti, mint gyakorlott alkoholizálók mit gondoltok, mennyi idő alatt ürül ki az alkohol teljesen a szervezetből, ha valaki nagyon beteázik? Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint (és bánatomban - de ez nem ide tartozik most) ipari módon be kívánok rúgni. Tegyük fel, hogy ez sikerült, és megdöntöm a sok éves átlagomat. Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :( (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése) Szeretnéd, hogy azt mondjuk : nem tisztul ki addig és lemaradsz a piálásról ? :D Nem olyan rossz az a jaffa a szülinapon :P :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) de ez most tényleg komoly: Ti, mint gyakorlott alkoholizálók mit gondoltok, mennyi idő alatt ürül ki az alkohol teljesen a szervezetből, ha valaki nagyon beteázik? Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint (és bánatomban - de ez nem ide tartozik most) ipari módon be kívánok rúgni. Tegyük fel, hogy ez sikerült, és megdöntöm a sok éves átlagomat. Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :( (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése) Én csak inni szoktam, aztán méregetni már nem, hogy akkor most mennyi az annyi. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 oké: döntöttem! Mivel minden szülinapot több napig kell ünnepelni, és az opel tali is 3 napos, ami együtt jár a folyamatos, ilyen-olyan mértékű alkohol fogyasztással, valamint elsősorban opelesek vagyunk, másod sorban alkeszek (van akinél ez fordítva van), ezért a vérvétel mindenképpen háttérbe szorul. :) Egyszerűen nem tehetem meg magammal, hogy elrontom az év eseményét!!! :P Az orvosok meg amúgy is szeretnek vagdalkozni, főleg a szabijuk előtt, amikor nekik sem jön rosszul a plusz fagyi-pénz. Inkább bízok az alternatív gyógymódokban. Oszt vagy bejön, vagy nem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Nem olyan rossz az a jaffa a szülinapon :) :( :P :hiya: Szeretném lefényképezni jaffával a kezében! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Szerk.: Ha van valami jó módszer, akkor be is mehetne a GYíKba :( ez annyira egy mantás kérdés volt....mennyit lehet inni (mondjuk nem egyszerű kritika a gsi-s topiknak) :P na ki a kirááály? :hiya: Nem olyan rossz az a jaffa a szülinapon :) ezért még külön számolunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Inkább bízok az alternatív gyógymódokban. Oszt vagy bejön, vagy nem :) Irtani kell a baktériumokat. Erre tökéletesen jó az ital. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Én ehhez nem tudok hozzászólni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Irtani kell a baktériumokat. Erre tökéletesen jó az ital. :hiya: Na majd bw-n kiderül, hogy a gyakorlatban hogy teljesítesz :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 (mondjuk nem egyszerű kritika a gsi-s topiknak :) ) Amnnyiben ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Na majd bw-n kiderül, hogy a gyakorlatban hogy teljesítesz :( :P :hiya: Se a sebességgel, se a mennyiséggel nincsenek gondjaim. De próbára tehetsz. :lol: Múltkor egy házibuliban kb. úgy éreztem magam mint egy udvari bolond, mert az egyik srác megtudta, hogy 3,5mp alatt iszom a sört, és utána az egész társaság előtt kellett eljátszani a dolgot vagy 3-szor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Se a sebességgel, se a mennyiséggel nincsenek gondjaim. De próbára tehetsz. :hiya: Múltkor egy házibuliban kb. úgy éreztem magam mint egy udvari bolond, mert az egyik srác megtudta, hogy 3,5mp alatt iszom a sört, és utána az egész társaság előtt kellett eljátszani a dolgot vagy 3-szor. :) Sörös Sanyiiiii...kihívváááááááás :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Sörös Sanyiiiii...kihívváááááááás :) :( Ilyen kiélezett teljesítményeknél kell egy ilyet is szerezni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Se a sebességgel, se a mennyiséggel nincsenek gondjaim. De próbára tehetsz. :D Múltkor egy házibuliban kb. úgy éreztem magam mint egy udvari bolond, mert az egyik srác megtudta, hogy 3,5mp alatt iszom a sört, és utána az egész társaság előtt kellett eljátszani a dolgot vagy 3-szor. :) :( "Szegény" Sörös Sanyi a lagzinkon volt muszáj bizonyítani ezerrel :P sógor úgy megdöbbent a sebességétől, hogy még a stoppert is elfelejtette lenyomni, csak tátott szájjal bámult :hiya: ezen felbuzdulva pedig Sanyi fiamnak egyesével kellett bizonyítania a násznépnél, ennek is köszönhető, hogy a tudta nélkül ütötte el úgy a Gelkót, hogy ő közben a kocsiban aludt (már a Sanyi), és a Tascona cibálta (a Sanyit) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Múltkor egy házibuliban kb. úgy éreztem magam mint egy udvari bolond, mert az egyik srác megtudta, hogy 3,5mp alatt iszom a sört, és utána az egész társaság előtt kellett eljátszani a dolgot vagy 3-szor. :) Ismerem az érzést... :( ...és a Tascona cibálta (a Sanyit) :P Nem félre érteni! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Én ehhez nem tudok hozzászólni... :( Akkó mért írsz hozzászólást még is!? :hiya: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Sörös Sanyiiiii...kihívváááááááás :P :hiya: BW-en nem szokott ilyen ki iszik meg egy sört gyorsabban verseny lenni? :) De aztán nem kikeverni a buborékot, meg melengetni, meg felét a mellkasra önteni, meg másik felét a pohárban hagyni és úgy asztalhoz csapni, hogy teljesen üres maradjon a pohár. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) de ez most tényleg komoly: Ti, mint gyakorlott alkoholizálók mit gondoltok, mennyi idő alatt ürül ki az alkohol teljesen a szervezetből, ha valaki nagyon beteázik? Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint (és bánatomban - de ez nem ide tartozik most) ipari módon be kívánok rúgni. Tegyük fel, hogy ez sikerült, és megdöntöm a sok éves átlagomat. Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :( (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése) sztem ne foglalkozz vele, volt h másnaposan mentem vérvételre és nagyon nem módosított a vérképen. elég ha vasárnap reggelig iszol csak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 köszönöm Viktor! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 De aztán nem kikeverni a buborékot, meg melengetni, meg felét a mellkasra önteni, meg másik felét a pohárban hagyni és úgy asztalhoz csapni, hogy teljesen üres maradjon a pohár. :) A múltkor pont azért lettem harmadik, mert túl becsületes voltam. :( (legalábbis Laciék ezzel vigasztaltak. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 sztem ne foglalkozz vele, volt h másnaposan mentem vérvételre és nagyon nem módosított a vérképen. elég ha vasárnap reggelig iszol csak :) Mondjuk tőled józanon nehéz lenne vért venni. Ritka állapot :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Mondjuk tőled józanon nehéz lenne vért venni. Ritka állapot :( :P erre mondják h ritka józan életet élek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts