Jump to content
OPEL FÓRUM

Stefan

Forummember
 • Content Count

  8,701
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

1 Follower

About Stefan

 • Rank
  gyíkos Surda

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  HUN

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Corsa-A
 • City
  Érd

Recent Profile Visitors

9,730 profile views
 1. 64mm Úgy tudom csak egyféle van, szóval nem tudom nekik hogy jött ez ki.
 2. Stefan

  X - csevegés

  Bármit is fog vezetni az biztos, hogy keresztbe fogja rakni! Szóval csak óvatosan a pedálossal! :D
 3. Stefan

  X - csevegés

  Ezeréves ülőke meg a fénykard pumpa :D
 4. Sziasztok! Keresek Z16XER motorhoz való célszerszámokat: KM 6628 és KM 6340. Ha valaki tud valamit priviben írjon légyszi! Köszi!
 5. Sziasztok! Szemezek ezzel a hobbi autós biztosítással, de igazából azon kívül, hogy elvileg olcsóbb más előnyét nem látom leírva sehol. Igazából az ár kevésbé lenne szempont, HA pl. egy neadjisten káreseménykor nem egy sima 87-es Corsát számolna a biztosító, aminek "húszezerből" kijön a javítása, ha meg több mindent kell csinálni rajta akkor már egyből gazdasági TK, mert ilyen régi szutykot nem vesz már senki, hanem úgy néznének rá, hogy igen, ez egy Spider, igen, Irsmcher lökhárítók vannak rajta és ja, hogy a csomagtérajtót meg egy jópár elemet nem kapok meg a Csergőben vagy a Bárdiban hozzá... A többi dolog ami a hobbiautó biztosítás feltétele viszont érvényes lenne rá: kevés futott km, vigyázok rá, stb. A másik ami engem kicsit zavar, hogy két klubnak is kell fizetni, hogy ez működjön. Nem az az 1000 Ft vág földhöz, amit pluszban kell pl. a Bogarasoknak fizetni, hanem, hogy így vagy 3 helyre kell intézni befizetést, nem pedig egy helyre egyszer befizetem egy évben és kalap, nem kell annyit rohangálni.
 6. Első körben nézd meg a hideg/meleg állító bovdenek bekötési pontjait is. A belső, ami a fűtőradiátornál van előszeretettel szokott leugrani, ha már el van öregedve/törve a műanyag. Ha így van, akkor a fém kallantyút a radiátornál, ami a terelőlemezeket állítja, át tudod kézzel is tolni ideiglenesen melegre, amíg jobb idő nem lesz ;) Viszont ha a motor már kellően bemelegedett és a vízhőfok mégsem mozdul meg, a termosztátra valóban mindenképp rá kéne nézni! Sajnos a kisblokkos, 8 szelepes motoroknál a vezérlés alatt van a termosztát (ha leveszed a vezérlés burkolatát és követed a vezérlés oldalán lévő vízcsövet meg is látod hova megy).
 7. Valóban! Elnézést! De akkor te is rakjál még fel képeket! :P
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.