Gelko Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Már nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb Opel Találálkozója a Hungarian Blitz Weekend ! A tavalyi siker után ismételten Szegedet, a Sziksósfürdői strand és kemping területét vesszük birtokba egy hosszú hétvégére... Amit ígérünk neked : Opelek minden mennyiségben, minden évjáratból az újtól a veteránig Fanatikus társaság Felejthetetlen élmények, izgalmas programok Kultúrált szállás, ingyenes strandolás Idén ünnepli 10. születésnapját a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete, gyere ünnepelj velünk ! 2012. Augusztus 03-05. VIII. HUNGARIAN BLITZ WEEKEND ! ! ! http://www.blitz-weekend.hu VIII. Hungarian Blitz Weekend Program: 2012.08.03. (Péntek): 12:00 - Kapunyitás 17:00-19:00 - Szlalomverseny 20:00 - Buli kifulladásig, két helyszínen. Büfénél karaoke, színpadon napjaink zenéi 2012.08.04. (Szombat) 08:00 - Kapunyitás 10:00 - 16:00 Vetélkedők a kempingben több helyszínen, strandolás, Rendőrségi baleset-megelőzési kampány 15:00 - 16:00 Autós szépségverseny 17:00 - 19:00 Élő koncert, JackDanimalZ 19:00 - 22:00 Díjátadó, Vetélkedők a színpadon, Tombolahúzás, MOTE 10. Születésnap, 22:00 - Buli kifulladásig, két helyszínen. Büfénél karaoke, színpadon napjaink zenéi A tombolahúzáson mindenki részt vehet, aki a helyszínen megvásárolt érvényes tombolaszelvénnyel rendelkezik, valamint rendelkezik a szombati éjszakára is érvényes belépővel! A tombolán kisorsolt nyeremények: - A Full tuning által felajánlott nyereménytárgyak - 3 db 1 éves klubtagság - Vásárlási utalványok a Csergő Opel Alkatrész Centrum felajánlásaként - 2 éjszaka szállás reggelivel a HOTEL SISSI-ben, 2 fő részére - 1 db XBox360 konzol - 1 db házimoziszett - 1 db LCD Televízió A rendezvényen megtekinthetők az Opel Magyarország által kiállított prémium kategóriás autók, úgy mint Opel Ampera, Opel Insignia OPC Unlimited, Opel Corsa OPC Nürnburgring Edition. A programváltozás jogát fenntartjuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Izgatottan várjuk....ha minden jól megy 2 vectrával...egy szín , egy motortípus....2 autó....:D Wir Leben Autos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Ott leszünk Helga meg Én 100%. A szabimat már beirattam. :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Izgatottan várjuk....ha minden jól megy 2 vectrával...egy szín , egy motortípus....2 autó.... :D Wir Leben Autos egy rendszám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Ott leszünk Helga meg Én 100%. A szabimat már beirattam. :icon10: Naná:) én akkor is megyek ha nem kapok szabit :D Szóval ott leszünk :icon10: :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 egy rendszám :D Igen, úgy lenne az igazi Opel-feeling :D :D Viccet félretéve, mi is megyünk, de hogy mivel, az még a jövő zenéje :D Idén remélhetőleg lagzi sem lesz közben és végig ott lehetünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Ott leszünk Helga meg Én 100%. A szabimat már beirattam. :icon10: Akkor találkozunk most mát fix ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 8-án van a szülinapom - 4-én és 11-én is megünneplem. Milyen érdekes, hogy pont az egyik dátum a Blitzre esik, ahol NYILVÁN ( -_- ) rengeteg ember hoz majd nekem meglepit, meg koccint az egészségemre.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 8-án van a szülinapom - 4-én és 11-én is megünneplem. Milyen érdekes, hogy pont az egyik dátum a Blitzre esik, ahol NYILVÁN ( -_- ) rengeteg ember hoz majd nekem meglepit, meg koccint az egészségemre.... :devlish: Ha nem is rengeteg, de Kojakra biztos számíthatsz... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Kojak pálinkájának hatása: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 egy rendszám :D A rendszám holnap derül ki..jó lenne ha csak az utosó szám térne el a mostanitól....:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Kojak pálinkájának hatása Ja, fényt kapsz tőle, olyan durva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2012 A rendszám holnap derül ki..jó lenne ha csak az utosó szám térne el a mostanitól.... :) Mi ez a projekt már megint ? :D Jövőhétre hozol nekem gázt ? én is megyek a blitzre - csak hogy ne offoljak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 én is megyek a blitzre - csak hogy ne offoljak... Na akkor lehet én is lenézek... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2012 Na akkor lehet én is lenézek... :goofy: Viktornak ne szóljunk ? :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 ez a Blitz weekend valami autos találkozó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Viktornak ne szóljunk ? :confused: De lehet kéne, és akkor lenne ki üljön a kapuban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 De lehet kéne, és akkor lenne ki üljön a kapuban... :D A nyomtatót már most kezdjétek el telepíteni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 ez a Blitz weekend valami autos találkozó? Neem, computer tábor lesz idén, ezt most nem értitek, de majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 én értem sajnos :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 én értem sajnos :( jó, ok, ne lődd le Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Neem, computer tábor lesz idén, ezt most nem értitek, de majd :) :D :D :D Koczkák v.s Róóódhox.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 én is :) de engem nem zavar így lehet lesz online közvetítés :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április14, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2012 Majd átprogramoztatjuk a computereket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 én is :) de engem nem zavar így lehet lesz online közvetítés :D :D Csabi melyikre megy????? Jah neki már vége van ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts