Jump to content

Demó

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  5.394
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

5 Semleges

1 követő

Demó névjegye

 • Felhasználói rang
  Corsa A C20LET, BMW E36 328i Coupe
 • Születésnap 1983-09-16

Elérhetőség

 • MSN
  demo072@freemail.hu
 • Weboldal URL
  http://
 • ICQ
  232403832

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hajós
 • Érdeklődés
  Minden ami OPEL, különösen ha C20XE/LET. :)
  Újabban a kilinccsel előre közlekedés rabja vagyok. :)

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Corsa A GSI 16V Turbo, Astra F GSI Caravan
 • Város
  Hajós

Legutóbbi látogatók

6.125 profile views
 1. Kis, vagy nagy külső csuklókat akarsz?
 2. Gondolom az a távtartó hátra a váltó és a tartó közé. Nem láttam a képet, ezért nem vagyok benne biztos. :)
 3. Rég nem jártam erre. :) Igaz még csak most kezdődött az év, de idénre tervbe van véve a Corsám talpraállítása. Szeretnék nyáron már azzal menni Blitzre. :)
 4. Demó

  Corsa A - Általános -

  Van egy 86-os csomiajtóm, de piros.
 5. Megvan valakinek a helyezettek listája idökkel? :)
 6. Demó

  Egyéb csevegés

  Az normális, hogy az ülésfűtés szétégeti a seggem? :D Viccet félretéve, a tünet a következő, egy idő után feltűnően elkezd forrósodni az ülés bal oldala, de annyira, hogy azonnal ki kell kapcsolnom, mert tényleg éget. Biztosíték még nem égett ki, de amperszeg már volt az ülés felől. Fűtőbetét cserés, vagy van más megoldás?
 7. Demó

  Corsa B - Általános -

  Megvan a Corsa, de végül egy másik lett, amin nem kell egyelöre semit csinálni, van rajta 4 téligumi és két év müszaki. :D Fekete 95-ös B Corsa, C12NZ-vel (még :D ).
 8. Demó

  Teljesítmény Tuning

  Ez nálam, ebben a formában leginkább hengerfejként értelmezhetö. :D
 9. Demó

  Corsa B - Általános -

  Azért 500€-ért egy 58e km-es 1.4 16v Corsa szerintem nem rossz vétel :)
 10. Demó

  Corsa B - Általános -

  Euróról van szó, nem százezerröl :)
 11. Demó

  Teljesítmény Tuning

  Injektor és pillangószelep esetleg, az még passzol is. De hogy a nagyblokkos C18NZ hengerfejet hogy csavaroztad fel a kisblokkos 1.6-ra, arra kíváncsi lennék :)
 12. Demó

  Corsa B - Általános -

  Kinéztem Anikónak egy jó kis B Corsát, ha neki is tetszik, akkor megvesszük. :D 98-99-es, X14XE valós 58e km-el, elektromos ablakkal és tükörrel, gyönyörü állapotú belsövel, szervóval és Irmscher lökösökkel. :) Egy jobbos sárvédöt kell cserélni rajta, a lámpa egyik füle eltört és a géptetöt kell kicsit visszahajtogatni, amíg nem lesz passzoló színben fényezett. :) Így akarnak érte 600€-t, 500-at hajlandó is lennék érte adni. :D Beindítottam és úgy járt, mint egy svájci óra :icon11: Ilyent még nem láttam :)
 13. Demó

  Teljesítmény Tuning

  A C18NZ fejet gondolom elírtad :) Én mindenképp a kevesebb kilómétereset választanám, de ha jól rémlik, akkor lehet az egyiknek már kerek csatornái vannak....
 14. Demó

  Teljesítmény Tuning

  2AA szerintem benne van alul, de majd megnézem, ha decemberben haza megyek :) Akkor úgyis elhozom magammal és ki is portolom, legalább az újabbik C20XE tömítéshez. 2.2-es szerintem is érdekes lenne, csak nem biztos, hogy egy a Corsában elférne az a motorblokk, mert a C20XE is épphogycsak nem ér bele a géptetöbe, a 2.2 pedig magasabb egy kicsivel. Na majd még megálmodom, a hengerfejet megcsinálom mindenképp hozzá, az úgyis kelleni fog, leömlöt és Lexmaul Ramot még be kell szerezni, a többi kacat van minden többszörösen, még ARP hajtókarcsavar is. :)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.