Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az a baj, hogy S.vadkert klubos zárt rendezvény, klubtagoknak.Én meg már senemklubtag nem vagyok, senem pedig Opelem sincsen.De pl. Demónál 1X öszefuthatnánk.... :blush:

Vagy ilyenek..... :D

nemérdekel ki klubtag és ki mivel közlekedik :D remélem tégedsem zavar! :D :) Szal vadkert és nagy banzáj , nagy buláj hogymondjam? :D :lol:

Elküldve
nemérdekel ki klubtag és ki mivel közlekedik :D remélem tégedsem zavar! :D :D Szal vadkert és nagy banzáj , nagy buláj hogymondjam? :P :blush:

Eh, kinéznének a néépek! :lol: :) :D

De ha maci jön a Splash-el, akkor én is benézek, üsse kőő! :D

Elküldve
Lacika,beleborítok valami sörfélét az etetődbe,meglátod! :D

Mikor e??? :blush: :lol: Amugy sztem nagyon erőszakosnak kell lenned hogy meginyam :)

Elküldve
Mikor e??? :lol: :) Amugy sztem nagyon erőszakosnak kell lenned hogy meginyam :D

Akkor legutóbb másnak hoztad a söröt? :D :D :blush:

Elküldve
Óvodában vagyunk?

Ki a babysitter?

Ovinak nem ovi de a baby csősz , lehetne mondjuk..... Valami nagy légzsákos hathengeres fullos piros mini üléshuzattal! :blush: :lol: :) :D

Elküldve
:blush: :lol: :)

Majd a mindenkiSanyija segít nektek! :D :D

Mindeki Sanyijából én már csináltam másodállású óraszerelő kisiparost,szal.... :D

Elküldve
Mindeki Sanyijából én már csináltam másodállású óraszerelő kisiparost,szal.... :blush:

:lol: :) :D te megint fözöl valami faxájos kaját! :D :D

Elküldve
Baby,az már régen rossz,ha nekem vallasz!Az ördöggel paktálnál le! :blush:

Nyomjunk full kretént de olyan igazi, retardált aberáltat :lol: :) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.