Jump to content

Tiu

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  2.648
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  9

Tiu last won the day on Július 24

Tiu had the most liked content!

Hírnév

126 Segítőkész

Tiu névjegye

 • Felhasználói rang
  Tiu

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Kaposvár

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  '95 Astra C14SEdan
 • Város
  Kaposvár

Legutóbbi látogatók

7.446 profile views
 1. Tiu

  Motor

  Látom bajban vagy, nincs mit csinálni. Az SE ECU-ja változtatja a befecskendezett benzin mennyiségét a léghőmérséklet függvényében. Mennyit fogyaszt?
 2. Tiu

  Sebességváltó

  1,4se kisfékkel is volt.
 3. Tiu

  Motor

  Sokat számít a felni súlya is. Nekem az alu 195/50R15-ös és gumival 14,1kg a lemez 175/65R14-gyel 14,8kg.
 4. Tiu

  Motor

  Érdekes, pedig 1,6 se már 2000-nél is több Nm-t ad le mint az 1,4nz maximum. Ott valami nem jó... Vagy a váltó áttétel más és azért úgy érezni.
 5. Tiu

  Motor

  Ha a vastag csőből vágsz le akkor sem ér oda? Az a vastag cső ami a szívócsőre megy elég hosszúnak tűnik. A toldás is jó, ha van megfelelő gumicső. Átkötő csőnek a régi függönytartó 10x1-es alucső pont méret. (vagy a 8x1, ami belecsúszott)
 6. Tiu

  Motor

  Tedd mellé az új tömítést, azon kisebb lyukak vannak, nem egyforma a vízjárat alakjával.
 7. Tiu

  Motor

  Hf. csavarok menetét felesleges bántani. Benzincsövet keress szövetbetétest, van ahol lehet kapni méterre is. pl. mezőgazdasági bolt
 8. Tiu

  Motor

  Igen.
 9. Tiu

  Motor

  Ez itt jó helyen van, van egy másik, ami hosszabb és csak furat van rajt menet nincs. Ha az is fel van fogatva, akkor nem tud rezegni külön a fémcső, mert hozzá van fogatva a szívócsőhöz. Képet nem tudok csinálni, mert nekem más szívócsövem van.
 10. Tiu

  Motor

  Az M8-as menethez egy lemezbilincs tartozik, oda vannak rögzítve még a benzincsövek. A két másikra nem emlékszem, hogy valami lenne. A puffertartály a bejövő csőhöz kapcsolódik, elvileg a hirtelen gázadáskor fellépő benzinigény biztos pótlása miatt került oda.
 11. Tiu

  Egyéb csevegés

  Még a Bárdi saját márkást érdemes megnézni, mert az is Heko.
 12. Tiu

  Általános műszaki problémák!

  Van a családban z12xe 2004-es ccorsa, nincs benne ERG. (hála a teremtőnek)
 13. Tiu

  Motor

  Fölötte van a könyvben a hengerfej magassága, min. 95,9 lehet. Ha már ennél kisebb, akkor kerülhet szóba a vastagabb tömítés. Ritkán lehet találni, inkább csináltatni szoktak. 1,4-hez pl. az AJUSA 2mm-est ír az Elring 1,8-at. Amúgy, ha számolsz sűrítési arányt, pár tizednek nincs igazán jelentősége. Ha összerakás után nem csörgött most pedig igen, akkor ott más van...
 14. Tiu

  Elektromos

  Lehet cserélni csak szénkefét. Ki kell forrasztani és vissza a másikat. Kiforrasztás után az újat be lehet húzni a lyukon annak ellenére, hogy úgy látszik, mintha a fesz.szabályzó útban lenne. Itt a kép, hogy mi van a készletben. pl. itt lehet kapni.
 15. Tiu

  Egyéb csevegés

  Valami lesz...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.