Jump to content

kobraCode

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  1.936
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  67

kobraCode last won the day on Október 9

kobraCode had the most liked content!

Hírnév

612 Lelkes-segítőkész

1 követő

kobraCode névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1985-01-12

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Kaposvár

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra G Z14XE
 • Város
  Kaposvár

Legutóbbi látogatók

4.049 profile views
 1. KB 2 perc alatt lehet adni a saját fiókodnak is rendszergazda szintű hozzáférést még úgy is hogy nem ismered a rendszergazda jelszavát ;-). Utána nem lenne gond a telepítés.
 2. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Oké, rendben, amint lesz :D
 3. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Ezt már végig olvastam és tegnap este rövidre is zártam a témakört. Ma pedig meg is rendeltem, Jabra Drive lett az áldozat.
 4. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! Autós kihangosítót használ valaki? Kinek milyen vállt be? Napellenzőre csíptethetőt néztem, de nem tudtam eldönteni a nagy választékból melyik lehet a jó. Tudnátok tippeket adni. Köszönöm.
 5. kobraCode

  Astra G szervízelés

  Ugyan ezt mondta a szerelőm is, nem biztos hogy a drágább a jobb. Legközelebb ha cserélni kell megkérdezem akkor épp milyet tett bele. Ettől függetlenül jó lenne tudni a gyárban mégis mi került bele ami 10-15 évig kibírta.
 6. Stofl kolléga jóvoltából össze volt szedve régen, de valamiért nem megy a link. https://sites.google.com/site/gastraokossagok/extra-felszerelesek#TOC-VW-99-rel-s-megold-s: Ha jól sejtem DarthVödör oldalára mutatott talán ami sajna megszűnt. Talán keresd őt, lehet tud segíteni.
 7. kobraCode

  Astra G szervízelés

  A gömbfejek mennek szét, törés sosem volt eddig szerencsére. Nem tudom milyen márka ment bele, de nem GM. Szerelő cserélte mindig.
 8. kobraCode

  Általános műszaki problémák!

  Ha minden igaz cserélhető az ajzat másikra. Én még nem cseréltem ki, sosem volt bajom vele, eddig semmi nem esett ki belőle pedig sokszor nagyon szar utakon kell járkálnom. Usb-s szivargyújtót találsz sok helyen, 1-2000Ft-ért kapsz 1A-2A teljesítmény között bármit, szimplát vagy duplát is:
 9. kobraCode

  Astra G szervízelés

  Erre én is keresem a választ, de sajna még nem találtam meg. Mióta tönkrementek a gyáriak, rendszeresen 1,5-2 évente cserélni kell sajna mindkét oldalon.
 10. kobraCode

  Általános műszaki problémák!

  A gyújtáskapcsoló kiszerelése után egy ügyes szaki a megfelelő helyeken való kis reszelgetéssel újra életre tudja kelteni. Nekem pont fordítva volt, nem tudtam indítani a kocsit, nem fordult el a kulcs. A kiszerelés: A felépítése és valamit javítottak is rajta:
 11. kobraCode

  Karosszériaápolás

  Féktisztító nem bántja a fényezést, próbát megér.
 12. Mielőtt cserélnéd a kapcsolót, lehet elég neki egy "karbantartás" is. Én biztosan szétszedném megnézém vele mi a helyzet: http://kacsa-ignis.hu/vkapcs/
 13. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Ha általános dolgokra gondolsz akkor lehet még pár dolgot: ami épp aktuális, hűtővíz és ablakmosó fagyáspont. Ezen kívül fékek, fékfolyadék, szervó olaj, kb ezek szoktak elmaradni vásárlás utáni átnézéseknél.
 14. kobraCode

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Annyira nem hiányzik hogy keressem.
 15. kobraCode

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Srácok látom most jól jönne Mantec hivatalos válasza, tudtam hogy eljön az az idő mikor hiányolni fogjátok a tudását
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.