Jump to content
OPEL FÓRUM

kobraCode

Forummember
 • Content Count

  1,973
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

kobraCode last won the day on May 23

kobraCode had the most liked content!

Community Reputation

636 Lelkes-segítőkész

1 Follower

About kobraCode

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 01/12/1985

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Kaposvár

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra G Z14XE
 • City
  Kaposvár

Recent Profile Visitors

4,568 profile views
 1. Sziasztok! 13" gyári lemezfelni méreteit valaki megtudná nekem adni? Köszönöm.
 2. Sziasztok! Páromnak vettünk egy Corsa C Z10XE motorkódú autót. Tudnátok pár dolgokt mondani a kocsiról? Ha jól tudom ez már láncos motor. Olaj 5W30 kell bele. Esetleg gyenge pontokat tudnátok solroni amire figyleni kell, esetleg javíttatni, cserélni mielőtt szét menne. Feltöltési mennyiségeket? Olaj, hűtőfolyadék stb. Előtte G Astram (Z14XE) volt, annyira nem idegen a típus. Köszi.
 3. Fekte cipőpaszta? Fekete alkoholos filc?
 4. Műanyag patent tartja, és ha ügyes vagy többször fel is lehet használni. Én legalábbis párszor már levettem és még mindig a gyárit tettem vissza. Nem feszegetni kell hanem a patent belsejét benyomni, akkor könnyen kijön. A patent közepére figyelj ha az megvan akkor újra feltudod használni.
 5. Folytószelepnek hívják az alkatrészt. Meg kell takarítani és akkor egy darabig tiszta marad. Egy kis infó: https://sites.google.com/site/gastraokossagok/motor-reszegysegek#TOC-Fojt-szelep:
 6. Z14XE 2004-es évjárat. Én cseréltem benne előszőr gyertyát 60.000 km-nél. Gyárilag 1 polúsú gyergya volt benne, utána ismét egypolusút tettem bele, jelenleg 2 polusú van benne. Az autó köszöni szépen, az összessel szépen elment, semmit nem lehetett észrevenni a gyertya típusa miatt. Se többlet fogyasztás, se semmi....
 7. TPMS ben lehet elemet cserélni? Én úgy tudtam össze van sütve gyárilag, nem bontható alkatrész.
 8. Szia! Kell rá tenni egy új csatlakozót. Biztos lehet kapni szerelhetőt.
 9. Nálam ezt a szellőzőt anno beszőtte a pók, ezért párásodott a lámpa...
 10. Sziasztok! Elköszönni jöttem, eladtam az autót. Igaz családban maradt mert Apósom vette meg, szóval lehet néha belátogatok még majd. Köszönöm mindenkinek aki segített, remélem azért én is tudtam segíteni az elmúlt 7 év tapasztalataim alapján. Egy kép az új és régi vasakról:
 11. Sziasztok! Az Astra-hoz milyen tetőcsomagtartót érdemes venni? Kinek mi vállt be? Tudtok valami jó helyet ahol érdemes venni? Esetleg azt tudjátok milyen árban vannak? Netán ha valakinek lenne eladó ne tartsa magában. Köszönöm a válaszokat!
 12. Sziasztok! Lassan cserés lesz a középső és a hátsó kipufogó dobom is. Milyen márkát ajánlatok ami már bevált? Cromaxnál a Bosal-t néztem ki, hátha jó lenne. Eredeti GM-et nem vennék. Illetve cserekor milyen kiegészítők kellenek még hozzá? Tűzkarika, tömítés, csavar, rugó stb...? Köszi. Z14XE 5 ajtós. https://cromax.hu/kipufogo/kipufogo_rendszer_alkatreszei/kipufogodob/kozepso_dob_opel_astra_g_33949 https://cromax.hu/kipufogo/kipufogo_rendszer_alkatreszei/kipufogodob/hatso_dob_opel_astra_g_33843
 13. En csinaltam leirast. Mobilrol irok nem tudom beteszi e az alairasomat, abban benne van a link. De itt a forumon a G kezdo oldalan is fent van, Admin feltette oda is.
 14. Szia! 1,1K és 2,2K 0,6W ellenállásokat használok, az egyikkel előbb a másikkal később alszik ki a led.
 15. Esetleg a relé mehetett tönkre. Cseréld fel egy mellette lévővel, s mindjárt kiderül.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.