Jump to content

kobraCode

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  1.877
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  64

kobraCode last won the day on Április 15

kobraCode had the most liked content!

Hírnév

602 Lelkes-segítőkész

1 követő

kobraCode névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1985-01-12

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Kaposvár

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra G Z14XE
 • Város
  Kaposvár

Legutóbbi látogatók

3.944 profile views
 1. kobraCode

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Ugyan ez a motorkód, ugyan ez az évjárat, 2e km-el kevesebb van az autómban. Mobil Super 3000 XE 5W-30-at adok neki, eddig nem mondta hogy nem tetszik neki. Szóval ezzel az olajjal nem lőnél mellé. Télen nem is habosodik, GM 5W-30 habosodott.
 2. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Köszi. Igen, mázlim volt. Igaz írtam vagy 40 embernek, bontónak... És 1-et sikerült találni, azonos színben, gyári bontott. Sokat nem is kellett igazítani rajta, szépen felpasszolt a helyére.
 3. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Egy kis elfoglaltság mára: https://photos.app.goo.gl/Nwx4qLdt7Xj9iCGdA
 4. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Nem csak te...
 5. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Én is rézpasztát használok, jó dolog, sok helyre pl fékhez is jó 1-2 dologra... Én most olcsóbban vettem csak 400Ft volt :D
 6. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Tudom hogy csak addig van jelentősége míg a kerék fent nincs a helyén. De én egy olyan bolond vagyok aki szeretné a gyári állapotát megőrizni az autójának a lehető legtovább. Vagy legalábbis törekedni a gyári állapotra. Ha nem kaptam volna ma oda való csavart, az lett volna a következő lépés hogy bemegyek egy csavarboltba, azért is kellett a méret. Ugye méret nélkül elég nehézkes csavart kérni adott helyre...
 7. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Köszönöm srácok! Nem kb-ra hanem pontosan szerettem volna tudni a méreteket. De neked is köszönöm ismét az építő jellegű hozzászólásodat. Ha szerinted oda jó lehet bármilyen másik csavar, akkor azt javaslom legközelebb ha cserélsz kereket, cseréld át a csavarokat 5*40 vagy 6*40-es facsavarra, biztos az is megteszi ott a dolgát! Ha nem tudom a választ valamire, inkább csendben maradok...
 8. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Valaki aki mostanában kereket cserél, vagy esetleg amúgy is tudja, megtudná nekem mondani milyen csavar kell a hátsó dobfékhez? Maga a dobféket rögzíti 1db torx süllyesztett fejű M? csavar. Ennek kéne az átmérője, hossza. Most vettem észre hogy a bal oldali hiányzik... Persze tolómérő nincs a közelemben hogy a jobb oldalit kivéve megtudjam mérni. Köszi!
 9. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Nekik is írtam, szintén 8e Ft-ért van G-hez is sárvédőjük. Viszont dobbetétet úgy látszik nem bontanak mert nincs náluk.
 10. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Meglátjuk. Beszéltem telefonon is a bontóssal. Azt ígérte makulátlan, külön tárolt, csomagolt alkatrészről van szó. Állítólag egy 30e km-t futott autóról bontotta le. Egyenlőre kicsit nehézkes vele az ügyintézés, ma még nem ért rá, holnap talán már tudja postázni... Ha nem találok színben passzolót, akkor marad a jó állapotú másik szín, persze plusz pénzért fényeztetéssel.
 11. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Úgy néz ki, talán lesz gyári színben passzoló. Kicsit én is tartottam az utángyártottól, épp ezért kérdeztem rá. Sajna az elemet mindenképp cserélni kell, meghajlott, elrepedt, fényezés lejött, egyszerűen nem éri meg javítani.
 12. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Srácok, van valakinek tapasztalata utángyártott elsős sárvédővel? Anyagra, illesztésre, stb mennyire tér el a gyáritól? Vajon mit érdemes venni? Új utángyártott 7000Ft körül kapható, használt gyári 5-15e Ft között mozog. Fényezést nem számolom, biztos hogy nem találok színben passzolót.
 13. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! Z 40H színkódú bal első sárvédőt keresek! Ha valaki valamit tud ne tartsa magában. Köszönöm.
 14. Szia! Motortérben mondjuk az AC relénél van könnyen hozzáférhető +12V. Van egy kis hátrány is, mert mondjuk gyújtás levétel után 1-2 mp-ig még lesz rajta feszültség, de ettől teljesen használható. Legalábbis én ezt használom évek óta: https://photos.app.goo.gl/eVbnY7WY3WAzcDsS7 Ebben a dobozban található a relé: https://photos.app.goo.gl/GLqjoKL3BEQt1sxg9
 15. Habot kerüld mert rádiót, s minden egyéb elektronikát is megeszik ha belefolyik, a szivacsokról nem is beszélve.Régi pollenszűrőt bontsd ki, takarítsad ki a helyét rendese, porszívó stb... Hőcserélő alapos befújsása tisztítóva, bomba berakása, 10-15 perc zárt ablakokkal való járatás, majd 10 perc nyitott ajtókkal ablakokkal járatás, szellőztetés. Új pollenszűrő be és kb fél évig nem lesz gond. Igazából évente kéne 2x legalább tisztítani. Kílmát pedig úgy használd hogy megállás előtt 5-10 percel már kikapcsolod és csak a ventit nyomatot, és mellette szellőzteted a kocsit. Így nem csak kiszárad a hőcserlőd, de te is hozzászoksz a kinti meleghez.... https://alkatreszek.hu/ccpl030_la Obiban is kapható kb ilyen áron. https://alkatreszek.hu/ccpl0301_la ezt idén próbáltam előszőr, ennyi pénzért megéri szerintem, nyílván lehet venni 6000Ft-ért is márkásabbat, de nem hinném hogy többet ér, inkább aktív szenes pollenszűrőre költs többet.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.