Jump to content

kobraCode

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  1.941
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  68

kobraCode last won the day on December 31 2018

kobraCode had the most liked content!

Hírnév

618 Lelkes-segítőkész

1 követő

kobraCode névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1985-01-12

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Kaposvár

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra G Z14XE
 • Város
  Kaposvár

Legutóbbi látogatók

4.112 profile views
 1. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! Szerintetek iso-fix rendszert lehet utólag beépíteni G-be? Azt olvastam valahol, lehet itt a fórumon hogy az Opelnek saját szabványa volt a gyerekülés rögzítésére, már amelyik autóban volt. Viszont arról nem találtam infót hogy iso-fixet utólag lehet e bele tenni. Ha nem akkor marad a gyerekülés biztonsági övvel való bekötése. Köszi a válaszokat.
 2. Egy egyszálas vezetéket kell keress aminek a végén 1db csúszósarú van műanyag házban. Nekem ez a sarú bandázsszalaggal bele volt ragasztva a B oszlopba gyárilag. Gondolom azért hogy ne zörögjön menet közben. Ha jól emlékszem talán fekete a kábel színe, de ez nem biztos. A csatlakozó ellendarabját kell keresd magyarán: A csomagtérajtón gyárilag van kapaszkodó belül is :
 3. Ez a módszer jó lehet, bár nekem gyárilag le volt ragasztva a kábel, így bontanom kellett a burkolatokat is sajnos...
 4. kobraCode

  Általános műszaki problémák!

  Mutatok róla képet, úgy egyszerűbb: Mielőtt hülyeségeket írogatsz igazán utána nézhetnél a dolgok helyességének. Vagy ha nem vagy valamiben biztos inkább maradj csendben, s ne vezess félre senkit a téves információiddal, de szerintem ezt már korábban megírták neked párszor...
 5. kobraCode

  Általános műszaki problémák!

  Nem biztos hogy lyukas. Lehet csak a szellőzők vannak eltömődve. Az egyik szellőzőt ki tudod szedni a lámpa kiszerelése nélkül is, a másikhoz ki kell szedni a lámpát. Nekem anno a pók szőtte bele magát, így nem szellőzött a lámpa, nem tudott kiszáradni. Nem nagy munka kiszerelni a lámpákat, és a lökhárítót levenni sem. Még a sárba se nagyon kell belefeküdnöd, max letérdelni a kocsi elé. Aláírásomban találsz egy segítséget a szerelés menetéről.
 6. KB 2 perc alatt lehet adni a saját fiókodnak is rendszergazda szintű hozzáférést még úgy is hogy nem ismered a rendszergazda jelszavát ;-). Utána nem lenne gond a telepítés.
 7. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Oké, rendben, amint lesz :D
 8. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Ezt már végig olvastam és tegnap este rövidre is zártam a témakört. Ma pedig meg is rendeltem, Jabra Drive lett az áldozat.
 9. kobraCode

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! Autós kihangosítót használ valaki? Kinek milyen vállt be? Napellenzőre csíptethetőt néztem, de nem tudtam eldönteni a nagy választékból melyik lehet a jó. Tudnátok tippeket adni. Köszönöm.
 10. kobraCode

  Astra G szervízelés

  Ugyan ezt mondta a szerelőm is, nem biztos hogy a drágább a jobb. Legközelebb ha cserélni kell megkérdezem akkor épp milyet tett bele. Ettől függetlenül jó lenne tudni a gyárban mégis mi került bele ami 10-15 évig kibírta.
 11. Stofl kolléga jóvoltából össze volt szedve régen, de valamiért nem megy a link. https://sites.google.com/site/gastraokossagok/extra-felszerelesek#TOC-VW-99-rel-s-megold-s: Ha jól sejtem DarthVödör oldalára mutatott talán ami sajna megszűnt. Talán keresd őt, lehet tud segíteni.
 12. kobraCode

  Astra G szervízelés

  A gömbfejek mennek szét, törés sosem volt eddig szerencsére. Nem tudom milyen márka ment bele, de nem GM. Szerelő cserélte mindig.
 13. kobraCode

  Általános műszaki problémák!

  Ha minden igaz cserélhető az ajzat másikra. Én még nem cseréltem ki, sosem volt bajom vele, eddig semmi nem esett ki belőle pedig sokszor nagyon szar utakon kell járkálnom. Usb-s szivargyújtót találsz sok helyen, 1-2000Ft-ért kapsz 1A-2A teljesítmény között bármit, szimplát vagy duplát is:
 14. kobraCode

  Astra G szervízelés

  Erre én is keresem a választ, de sajna még nem találtam meg. Mióta tönkrementek a gyáriak, rendszeresen 1,5-2 évente cserélni kell sajna mindkét oldalon.
 15. kobraCode

  Általános műszaki problémák!

  A gyújtáskapcsoló kiszerelése után egy ügyes szaki a megfelelő helyeken való kis reszelgetéssel újra életre tudja kelteni. Nekem pont fordítva volt, nem tudtam indítani a kocsit, nem fordult el a kulcs. A kiszerelés: A felépítése és valamit javítottak is rajta:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.