Jump to content

free0228

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  224
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  2

free0228 last won the day on Szeptember 16

free0228 had the most liked content!

Hírnév

22 Segítőkész

free0228 névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel astra f caravan
 • Város
  Veszprém

Legutóbbi látogatók

1.261 profile views
 1. free0228

  Karosszéria

  Nah a múlt hétvégén rászántam magam és megcsináltam asszonyka tetőkárpitját! Majd egyúttal bekötöttem a világítós kapaszkodókat, meg kicseréltem a középkonzolban a rizsszem izzókat is mert egy kiégett.
 2. free0228

  Általános műszaki problémák

  Azokban van, amiket gyárilag szintszabályzós teleszkóppal szereltek! Ritka mint a fehér holló! Ha jól emlékszem akkor valahol a hátsó kerékjárati dob és a csomiajtó közt van valahol a szelep a csomagtartóban! Próbáld meg az erősített rugókat! _Nekem beváltak! Vagy lehet kapni, rugóközé rakható légrúgót!
 3. free0228

  Karosszéria

  Rider auto Veszprémben! Náluk vettem anno mindhárom astrába!! Belső sárvédőnél rögzitetem 1 helyen meg a lökhárítónál! Igen, megfogja a sok ganyét, évente egyszer kiveszem, benézek mögé, meg kicserélem a rögzitő csavarokat! De porszáraz tiszta minden! Hálás dolog!
 4. free0228

  Egyéb csevegés

  Milyen árban szoktak gátrepedést hegeszteni? Van két gátnál is hajszálvékony repedés, amire a gépműhely nyomáspróba után adott egy 70 ezres ajánlatot (hegsztés, sikolás, szelepszár szimering csere)! Az a baj, hogy amiket eddig találtam a neten, vagy láttam élőben, illetve képről, mind repedt volt legalább egy gátnál! Illetve az 17dr hengerfej eltér-e az x17dtl-től?
 5. free0228

  Futómű

  Üdv! Én is így jártam pár száz km-ert, idő hiány miatt mire kicseréltem! Gondot nem csinál elvileg, nekem csak csörgőt szar úton a letört darab, ami zavaró volt!
 6. free0228

  Karosszéria

  Illetve még kihagytam a tetőantenna gumitalpát! Kellene cserélnem azt is nem sokára ,mert kicsit szét mállott már!
 7. free0228

  Karosszéria

  Vagy a tetősín rögzítő csavaroknál, ahogy írtad, illetve a tetőlemez és az oldallemez találkozásánál a takarólemez alatt! Ott a tömítés szokott megrepedni az idők során, illetve ki is hullik néha! Én kikapartam annó és kapott karosszéria tömítőt , igaz az fekete volt, de a takarólemez alatt úgy sem látszik!
 8. free0228

  Fék, futómű, kormánymű

  Az az, a müszaki is sikeresen meg volt ma délután!
 9. free0228

  Fék, futómű, kormánymű

  Hát szétszedtem a gólyalábat, kicseréltem a toronycsapágyat, meg a körmánygömgfejet is! Fel lazulva nem volt semmi, a csapágyon sem látszott semmi! Most 300km után úgy néz ki hogy jó lesz!
 10. free0228

  Fék, futómű, kormánymű

  Néha néha álló helyzetben is van egy egy pattanás! Rángatva nem érezni semmit! Elvileg megrángatta, de nem mondtak semmit erröl! Rugó nincs törve azt megnéztem! Max cserélek egy toronycsapágyat meg gömbfejet, nem egy tragikus tételek!
 11. free0228

  Fék, futómű, kormánymű

  Balos kanyarban mikor jobb oldalra megy a terhelés, koppanó, pattanó hang jön elöről! Most volt előműszakin pár napja, eddig nem volt gond! Rázópad szerintem megmozgatott valamit! 2 hónapja cseréltem mindent a futóműben! Toronycsapágy vagy kormánygömbfejre tippelek! Fel lazult teló kopogna egyenesben is szar úton gondolom én!?
 12. free0228

  Egyéb csevegés

  Én unixban vettem anno klokkerholmost, nekem elég ridegnek tűnt az anyaga! Majd egy koccanáskor el is repedt! Majd legközelebb a Riderautonál vettem itt Veszprémben! Szintén klipszes, de sokkal lágyabb az anyaga, teljesen méretpontos! 7800 volt a pár! Marha jó szolgálatot tesznek , évente egyszer kiveszem benézek mögé, meg kicserélem a rögzitő csavarokat,de porszáraz és tiszta minden! Asszonyka sedan-jába is tettem miután javítva lett a tankajtó környéke!
 13. free0228

  Elektromos

  Üdv! Utólagos vonóhorog van a verdán, egy kormányburkolatba szerelt dióda visszajelzővel! Nah ez a visszajelző már nem csinál semmit sem futó húzásakor! Ezt leszámitva mükődik minden, csak zavar hogy nem látom a visszajélzést! Ha teszek bele gyári vonóhorgos relét meg izzót a gyári helyre, az úgy müködni fog?
 14. free0228

  Dízel

  Persze viszem a gépműhelybe azt is ha találok! Nyomáspróba, sikolás, szimeringcsere!
 15. free0228

  Dízel

  Nah lekerült a hengerfej a múlt héten, tömítésen nem látszott egyértelműen az átégés nyoma, gát nem volt repedt! Ment a gépműhelybe, nyomáspróbára! Valahol repedt belül, azt mondták jobban járok ha szerzek másikat! Most keresés zajlik ezerrel!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.