Jump to content

free0228

Forummember
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

free0228 last won the day on September 16 2018

free0228 had the most liked content!

Community Reputation

24 Segítőkész

About free0228

 • Rank
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel astra f caravan
 • City
  Veszprém

Recent Profile Visitors

1,362 profile views
 1. free0228

  Futómű

  Kicseréltem a kormánygömbfejet, de nem hozott javulást! Futómű állítás még várat magára. Kivettem a nyomtávrudakat megjárattam zsíroztam minden csavart menetet! Valahogy kilehet szűrni ha netán mégis a belső féltengelycsukló a szar? Kivéve látszik rajta valami?
 2. free0228

  Futómű

  Igen gömbfejet intéztem délután, de elég redva idő van éppen a cseréhez a parkolóban! De holnap kicserélem mindenképp akkor! Futómű állítás az egyértelmű! Aztán majd kiderül hogy megjavul vagy sem!
 3. free0228

  Futómű

  Üdv! Futóműben minek a hibája tud vibrációt okozni? Elkezdett vibrálni a kormány 50-70-es tartományban elég erősen, olyan mintha 8-as lenne a kerékben! Érezni előte-utána is de nem ilyen mértékben! Kerekeket megcseréltem, centíroztattam de nem azok okozzák! Földőn állva rángatva nem látszik semmi, megemelve látom hogy kottyanik a balos kormánygömbfej! De az inkább kopogna ha jól gondolom!?
 4. free0228

  Kormánymű

  Üdv! Lehet sérült a légzsák átvezető szalag szereléskor! Szakadás méréssel megállapítható!
 5. Üdv Urak! Adott egy z16xep motoros astra! Olyat produkált a minap, hogy öcsém lefulladt vele parkoláskor, újra indította semmi gond nem volt! Minután beparkolt leállította a kocsit, illetve csak akarta mivel kulcs kihúzás után még járt vagy 5mp-ig , utána leállt magától! Jó pár indítás/leállításig nem is volt gond utána! Most viszont azt produkálja ha üresben a féken állva állsz a kocsival és leállítanád, kivett kulccsal is jár tovább amíg a féket nyomod, közben világit a jobbos helyzetjelző is! Fékről leszállva leáll a kocsi! Hibakód egy volt eddig 1614 , valakinek valami ötlet? Pótkulccsal is ugyan ez a történet!
 6. free0228

  Sebességváltó

  Helló! Akkor azt a barna dugót kell benyomnod , és minden mást úgy ahogy a leirásban van!
 7. Pedig más nem tartja! Ezen a képen látszik az oldalt lévő két csavarhely, meg az átmenő nagy csavar középen! A ködösök csak a lökösre van csavarozva! Esetleg szemből probáld meg határozottan meghúzni!
 8. Kerékjáratokból 2-2 csavar a műanyag betét mögött, 8-as kulcs, szemből két csavar , a rendszámtábla szélétől 5-5 cm re kb,13-as kulcs kell hozzá!
 9. Valószínűleg a kétoldalas ragasztó lesz a megoldás, aztán ha nem lesz tartós, max beruházok egy új hella pilácsra! Plusz egy indexet is vehetek, valahol elhagyta asszonyka a buráját!
 10. Üdv! Pótféklámpát mivel lehet visszaragasztani? Hella tipusú, mint amit Róóóbi is mutatott itt nemrég! Csak ez már 13 + éve volt a kocsiban, és most szépen elkezdett leválni! Hiába nyomom vissza nem marad már ott! Nézegettem g sedán gyári pótféklámpát, vajon be lehetne e faragni az f-be!? Valamint a két első ajtón a díszlécek is jönnek le! Azt látom hogy kétoldalas ragasztóval volt feltéve gyárilag, Vajon ha leszedem letakarítom akkor visszatudom tenni újra kétoldalassal?
 11. Ez sajnos a rosszabbik fajtából való, z22yh ismertebb nevén, 2.2 direct! Igen , úgy csináltam de semmi! Nah majd ráfeszülök újra, vagy megprobálom gépre rakatni, mert jelenleg nem járóképes!
 12. Helló Urak! Kicsit off kérdés, 2003 2.2 benzines signumban hogy lehet a hibát kivillogtatni? Gáz-fék.gyújtás kombora nem reagál ez ügyben! Mást meg sajnos nem találtam leírást!
 13. free0228

  Motor

  Igen, én is úgy tudom hogy 4 év vagy 60ekm! Két éve mikor vetem a kocsit én is, kérdem eladó srácot, vezérlés mikor volt cserélve ( teszem hozzá, ránézésre se értett a müszaki dolgokhoz), válasz: hát azt még a papa intézte mielőtt átvették tőle a kocsit! Otthon forgalmit nézem, 2008 óta náluk volt a kocsi! Kicsit levert a víz mert ez pont karácsony előtt volt! Szerencsére két ünnep közt sikerült lecseréltetnem!
 14. free0228

  Karosszéria

  Még azon agyalok, hogy pl a tyc lámpák üvegei esetleg cserélhető e pl a valeo lámpáéra? Mert ugye a bura fényszórása nem a legjobb az után gyártott lámpáknál! De a foncsor talán ugyanaz!
 15. free0228

  Karosszéria

  Az a baj, hogy szerintem ezek nem jönnek ki törés nélkül! Igen, azok a gömbkörmök, ahogy te nevezed azok törtek, illetve a fix bogyó ! Patentcentrumnál nézegettem, de még hasonlót sem láttam!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.