Jump to content

free0228

Forummember
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

free0228 last won the day on September 16 2018

free0228 had the most liked content!

Community Reputation

24 Segítőkész

About free0228

 • Rank
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel astra f caravan
 • City
  Veszprém

Recent Profile Visitors

1,406 profile views
 1. free0228

  Futómű

  Nem rémlik hogy oda csaptam volna bárhová is azt az oldalt, meg a gumin sem látszik padka, vágás meg egyéb nyom! ez egy ilyen fura helyzet volt!
 2. Ez egy signum vezérlője lenne, ami elhalálozott részben! Bontott vezérlő kerülne bele, amit rezetelni kell, majd a régi vezérlőből kinyert adatokat kellene ráírni! De ezekhez az adatokhoz csak a kód megadása után lehet hozzáférni! Legalábbis így értelmeztem a srác elmondása alapján! Csak sajnos ez a kód nincs meg a régi vezérlőhöz!
 3. free0228

  Futómű

  Meglett a hiba oka! Mindkét jobboldali gumi szál szakadt volt! Érdekes hogy az akkor centírozó gumis nem vette észre,vagy csak felnyomta rá a súlyokat azt jó napot! Mert hogy én nem veszem észre ha nem szembe tűnő, az oké, pláne hogy mikor megcseréltem őket nem vettem észre! Érdekes az benne hogy mindkettőnek a belső fele volt a rossz! A gumikat én vettem újonnan 5 éve, nem egy leharcolt használt gumi volt! Nah mindegy, kapott 4 újat, most hibátlan!
 4. Űdv! Motorvezérlő 4 számjegyű biztonsági kódját ha nincs meg, hogy tudom megszerezni? Opel szervíz némi pénzért cserébe kiadja a forgalmi bemutatása után? Vagy van más mód is ez ügyben?
 5. free0228

  Futómű

  Kicseréltem a kormánygömbfejet, de nem hozott javulást! Futómű állítás még várat magára. Kivettem a nyomtávrudakat megjárattam zsíroztam minden csavart menetet! Valahogy kilehet szűrni ha netán mégis a belső féltengelycsukló a szar? Kivéve látszik rajta valami?
 6. free0228

  Futómű

  Igen gömbfejet intéztem délután, de elég redva idő van éppen a cseréhez a parkolóban! De holnap kicserélem mindenképp akkor! Futómű állítás az egyértelmű! Aztán majd kiderül hogy megjavul vagy sem!
 7. free0228

  Futómű

  Üdv! Futóműben minek a hibája tud vibrációt okozni? Elkezdett vibrálni a kormány 50-70-es tartományban elég erősen, olyan mintha 8-as lenne a kerékben! Érezni előte-utána is de nem ilyen mértékben! Kerekeket megcseréltem, centíroztattam de nem azok okozzák! Földőn állva rángatva nem látszik semmi, megemelve látom hogy kottyanik a balos kormánygömbfej! De az inkább kopogna ha jól gondolom!?
 8. free0228

  Kormánymű

  Üdv! Lehet sérült a légzsák átvezető szalag szereléskor! Szakadás méréssel megállapítható!
 9. Üdv Urak! Adott egy z16xep motoros astra! Olyat produkált a minap, hogy öcsém lefulladt vele parkoláskor, újra indította semmi gond nem volt! Minután beparkolt leállította a kocsit, illetve csak akarta mivel kulcs kihúzás után még járt vagy 5mp-ig , utána leállt magától! Jó pár indítás/leállításig nem is volt gond utána! Most viszont azt produkálja ha üresben a féken állva állsz a kocsival és leállítanád, kivett kulccsal is jár tovább amíg a féket nyomod, közben világit a jobbos helyzetjelző is! Fékről leszállva leáll a kocsi! Hibakód egy volt eddig 1614 , valakinek valami ötlet? Pótkulccsal is ugyan ez a történet!
 10. free0228

  Sebességváltó

  Helló! Akkor azt a barna dugót kell benyomnod , és minden mást úgy ahogy a leirásban van!
 11. Pedig más nem tartja! Ezen a képen látszik az oldalt lévő két csavarhely, meg az átmenő nagy csavar középen! A ködösök csak a lökösre van csavarozva! Esetleg szemből probáld meg határozottan meghúzni!
 12. Kerékjáratokból 2-2 csavar a műanyag betét mögött, 8-as kulcs, szemből két csavar , a rendszámtábla szélétől 5-5 cm re kb,13-as kulcs kell hozzá!
 13. Valószínűleg a kétoldalas ragasztó lesz a megoldás, aztán ha nem lesz tartós, max beruházok egy új hella pilácsra! Plusz egy indexet is vehetek, valahol elhagyta asszonyka a buráját!
 14. Üdv! Pótféklámpát mivel lehet visszaragasztani? Hella tipusú, mint amit Róóóbi is mutatott itt nemrég! Csak ez már 13 + éve volt a kocsiban, és most szépen elkezdett leválni! Hiába nyomom vissza nem marad már ott! Nézegettem g sedán gyári pótféklámpát, vajon be lehetne e faragni az f-be!? Valamint a két első ajtón a díszlécek is jönnek le! Azt látom hogy kétoldalas ragasztóval volt feltéve gyárilag, Vajon ha leszedem letakarítom akkor visszatudom tenni újra kétoldalassal?
 15. Ez sajnos a rosszabbik fajtából való, z22yh ismertebb nevén, 2.2 direct! Igen , úgy csináltam de semmi! Nah majd ráfeszülök újra, vagy megprobálom gépre rakatni, mert jelenleg nem járóképes!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.