Jump to content

bocs

Forummember
 • Content Count

  1,199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bocs last won the day on March 1

bocs had the most liked content!

Community Reputation

142 Segítőkész

1 Follower

About bocs

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 03/30/1979

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Veszprém
 • Érdeklődés
  Autók,minden mennyiségben.

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra F 1.7 TDS (1997évjárat),Astra H 1.7 CDTI (2007évjárat), Astra G y17dt 2002 (jelenleg)
 • City
  Veszprém

Recent Profile Visitors

4,272 profile views
 1. Wow...Suzira váltottál? Gratula! Sok balesetmentes km- kívánok az új autóhoz! ( halkan jegyzem meg,ez év Január 28-án én is eladtam az enyémet, Vitarát vettem szintén 1.4T ). Uhh...bocsi mindenkitől ha szétoffoltam a topikot. Természetesen a fórumot továbbra is látogatom,mert a családban van még G Astra,ezért jól jön a sok hasznos infó,amit itt a márkatársaknak ezúton is köszönök. Sok sikert a járgányhoz!
 2. Sajnálatos,persze érthető,hogy frissíteni kell. Szabad tudni mi az utód?
 3. bocs

  Gumi, felni kérdések

  Így érthető a dolog,abban viszont teljesen igazad van,hogy ha hozzád viszik az autót javittatni és utánna bármi olyan probléma előjön,ami nem a Te sarad,képesek rád hárítani. Itt természeresen megint bem akarok senkit megvádolni semmivel.
 4. bocs

  Gumi, felni kérdések

  Értem,nem szeretnék megbántani senkit,de akit ennyire nem foglalkoztat a guminyomás,és hagyja,hogy leeresszenek a gumik ilyen mértékig,annak nem tudom minek autó? Akkor is minden elismerésem!
 5. bocs

  Gumi, felni kérdések

  Éljen a bicajpumpa. kitartó vagy,az biztos. ;)
 6. Huhh,van választék bőven. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
 7. Sziasztok! B oszlopnál az ajtókon sötét színű öntapadós matrica féle cucc volt. A felső részét már megkezdte az idő,így eléggé csúnyán nézett ki,ezért leszedtem az egészet. A fényezésen maradt ragacsot milyen szerrel lehet könnyedén eltávolítani ami nem marja meg a fényezést? Segítségeteket előre is köszönöm.
 8. Sajnos ennél a motornál is előfordul az általad leírt probléma.
 9. bocs

  Astra G szervízelés

  Szia! Nálam ez a középső "tüske" amire a azűrő rá van húzva,a szűrőház tetejében van. Ha lecsavarom a tetejét,vele együtt kijön a szűrő is,lehúzom róla a szűrőt,és visszapattintom az újat. Lehet akkor nálam nem jó valami? Nem tudom a többieknél hogy van ez a rész,elképzelhető,hogy azért hallottad a kattogást,mert a tüske nem jó oldalonvan rögzülve?
 10. Sziasztok! Y17dt vezérlést takaró műanyagot nagyon macerás levenni? A motortartó bakot nem kell lecsavarni,hogy lejöjjön remélem. Elég csak a műanyagban levő csavarokat kicsavarni és le lehet venni? Köszönöm előre is a segítséget.
 11. Szia! Linkeltem a problémámat. Ezért kérdeztem,hogy a motorvezérlőnek van-e beleszólása,hátha ott makkant meg valami vezeték,de Gábor útbaigazított,hogy nincsen semmi köze a pilácsokhoz.
 12. Köszönöm Gábor a segítségedet! Majd egyszer összefutunk utcán,elmesélem személyesen, miért kérdeztem. Köszönöm!
 13. Sziasztok! A motorvezérlőnek van " beleszólása " a ködzárfénybe?,vagy nem foglalkozik vele?
 14. Sziasztok! Érdeklődnék,hogy a bal oldali lábtérnél lévő x1-es csatit ha széthúzom,és úgy adok rá gyujtást,nem fog a műszerfalon hibajelzést dobni? ( légzsák,vagy valami mást). Köszönöm előre is!
 15. Szia! Ma volt időm ránézni az x1-es csatlakozóra. Lehet fura kérdés,de ha széthúzom az x1-es cstlakozót és úgy adom rá a gyujtást,nem fog légzsák hibát vagy valami más hibát dobni? Ahogy nézem csak széthúzott állapotban tudom próbalámpával megnézni,hogy odáig elmegy-e az áram. Izzókat kicseréltem a ködzárfény helyén,de továbbra sem világítanak. Előre is köszönöm a segítséget! Közben sikerült próbalámpával megnéznem összedugva nagy nehezen,van ott is fesz,akkor a hátramenő vezetékkel lesz gond,de hol,fogalmam sincs.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.