Jump to content
OPEL FÓRUM

GABBE

Forummember
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About GABBE

 • Rank
  GABBE

Recent Profile Visitors

2,351 profile views
 1. GABBE

  Motor

  Köszönöm a leírásokat/fénykép még szemléletesebbé tette/. Hétvégén nekiesem.Utána beszámolok róla hogy mire mentem....
 2. GABBE

  Motor

  T.sz.-nek köszönöm a leírást.Laikus vagyok/de műkedvelő/tehát kiszedtem.Valóban jó koszos./Tengelyhez nem nyúltam/. Viszont újabb dologgal kéne megismerkednem: folytószelepház...? Azt írtátok 16V-vel karöltve,hogy ezt is ki kéne takarítani. Kérhetem a segítséget,hogy holvan és miként tudom kitakarítani. /Amit T.Sz. leírt 5 sorban az tökéletes volt támpontnak.Ha ennyi támogatást kapnék ehhez is azt megköszönném./
 3. GABBE

  Motor

  C14 NZ 8 szelepes 1.4-es 60LE motor 95.09 Ennél keresném ha valaki meg tudná mondani hogy hol az alapjárati motor. OPEL 16V kérdezném tőled hogy mire kell majd vigyáznom /...ha valaha is megtudom majd hogy hol van... / az alapjárati motor tisztításánál, hogy ne tegyem tönkre?
 4. GABBE

  Motor

  Akkor jöjjön egy utolsó próbálkozás: Ha lenne kedves valeki leírni hogy hol van az alapjárati motor,és esetleg azt is mire kell odafigyelni tisztítás során/nehogy tönkretegyem/...? Előre is köszönöm
 5. GABBE

  Motor

  Tényleg köszönöm az elismerő és támogató bíztatást........ De ha mégis ki szeretném tísztítani lenne olyan kedves valaki és elárulná hogy hol találom meg???? :roll: :roll: :roll:
 6. GABBE

  Motor

  OKÉ az már meg van hogy mivel kell kitisztítani,de az még hibádzik hogy az 1.4 8 szelepes Astránál hol van az alapjárati motor...? :roll: :roll: :roll:
 7. GABBE

  Elektromos

  Köszönöm a hozzászólásokat akkor kiveszem az NGK-t és megpróbáékozom a gyárival. :roll:
 8. GABBE

  Motor

  Nagyon lelkes amatőr vagyok de azt sem tudom hogy ez hol van és hogy mivel és hogyan kéne kitakarítani. Biztos meg tudom csinálni csak egy kis rávazető leírást ha kaphatnék... Köszi
 9. GABBE

  Elektromos

  A pontos típusszámát le tudnád írni? Köszi
 10. GABBE

  Motor

  Igen 4 és fél éve vettem egy édesapámmal egykorú ismerősünktől 12400 km-rel.Rermészetesen sérülésmentes.
 11. GABBE

  Elektromos

  Avval még nem találkoztam.Mi az eredeti Opel gyertyának a kódja illetve hol lehet hozzájutni.Ja és ha tudod kb. mennyibe kerül?
 12. GABBE

  Elektromos

  AZT IRTAD:"ha van egy cső, amibe bele kell ejteni a gyertyát akkor 2 polusu, ha nincs akkor 1 polusu. de a kettő is jó mindegyikbe." Ez oké.Van "cső",és két polusú van most is benne.Jelenleg NGK BKR 5 EK van benne.Ez megfelelő, vagy van ami még jobb lenne neki?
 13. GABBE

  Elektromos

  C14NZ 8 szelepes Astra /95-ös/ milyen gyertya lenne a legmegfelelőbb?/
 14. GABBE

  Motor

  C14NZ 8 szelepes Astra /95-ös,41e km/ automnál az utóbbi hetekben az a tünet hogy induláskor/de főleg "hideg"induláskor/ a "szokásos" 1 tekerés helyett majd 3-at teker mikor indítózom. A másik gondom hogy meleg motornál is alapjáraton/pl.lámpánál várakozásnál/ néha kissé ingadozik az alapjárat. PROBÁLKOZÁSAIM: gyertyacsere,gyertya kábel csere,osztófedél csere.Ezek nem használtak./Hozzá tartozik az igazsághoz,hogy egy 2000-es u.ilyen de 100e km-t futoo autóból cserélgettem át a dolgokat.Ez volt kéznél az ismerettségi körben./ Várom a javaslataitokat mit kéne még megnéznem vagy megnézetnem. :shock: :shock: :shock:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.