Jump to content

AstryG

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  230
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  3

AstryG last won the day on Június 10

AstryG had the most liked content!

Hírnév

26 Segítőkész

AstryG névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra
 • Város
  Mezőpeterd

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gyertyacsere után. Így jelöltem meg melyiket honnan vettem ki vezető oldal felől haladva balról jobbra http://keptarhely.eu/view.php?file=20180714v01obrgzu.jpeg Van lerakódás azért a gyertyán http://keptarhely.eu/view.php?file=20180714v01on8di0.jpeg Jól sejtettem Champion-ok voltak berakva. Bár minden szűrő ilyen márkájú volt benne szóval erős volt a gyanú. http://keptarhely.eu/view.php?file=20180714v01ofjdxa.jpeg Nem működik a megszokott képfeltöltő amit használok sajnos ezért csak így linken keresztül megy.
 2. Azok már mondhatók profi emelőknek. Nem is néztem milyen súlyban vannak, hát annyi kg már megérzek cipelésnél... Viszont nekem egy ilyen is jó lenne https://www.szerszamkell.hu/szerviztechnika_106/krokodil_emelok_166/krokodil_emelo_alacsony_profilu_25t_80_365mm_3817 vagy ez https://www.szerszamkell.hu/szerviztechnika_106/krokodil_emelok_166/krokodil_emelo_alacsony_profilu_25t_80-365mm_13515 ez már bőven az az árkategória amire azt mondom otthoni ,,kendácsra" több mint elég.
 3. Én is vennék, de nekem az alacsony profilú kellene https://www.szerszamkell.hu/krokodil_emelo_alacsony_profilu_gyorsemelos_30tonna_75-505mm_20358 Persze nem pont ez, de ami van belőle legolcsóbb az is olyan tizen pár ezertől indul. Mondjuk ez jó magasra emel.
 4. AstryG

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Beszéltem nemrég olajcsere apropóján családbeliekkel és csak néztek mikor megemlítettem, hogy 5w30 As olajat akarok rakni a motorba. Hüledeztek túl híg kifújja a motor meg nem is új kopott a 10w40 a jó bele az védi legjobban. Szóval a tévhit errefelé is él. Mondjuk ők is azért minőségi olajat tesznek bele, Mobil-ból 10w40 meg Elf 10w40.
 5. Ha jobb vétel akkor mindeképp válaszd a Ford-ot, mellé azzal sem nyúlsz úgy hiszem. Opel-eknek itthon nagy a hype-ja ezért sokszor örökáron akarják adni még kéztől is. Én is annyiért vettem a sajátot, csak hát én szerettem már autót és inkább nem vártam.
 6. No ezek pölö árulkodó jelek. Ha nem vagy biztos benne van még J Astra bőven. Ami mondjuk negatívum lehet, hogy nehéz egy kis dübbencs kocsi. Ezért én 1.4el nem is venném meg eszembe se jutna. Ennél a kiadásnaál már szűkebbre vették a hátsó szélvédőt és oldal ablakokat nehézkesebb lehet a kilátás. Bár sok mindent nem tudok anno szerettem volna, de még véletlen se volt rá 2.5 millióm, akkor még annyiért futottak az 5-6 éves darabok.
 7. Én a J-t választanám, persze nem csak azért mert az az Opel. Miért is ne lehetne cégest venni. Amennyiben valóban utánna tud nézni az ember az előéletének és az rendben van akkor simán. Nyílván azért jól meg kell nézni és figyelembe venni az apró árulkodó jeleket amikből le lehet szűrni, hogy használták előtte. Én a csajt is megnézném biztos ami biztos, meg amúgy is kíváncsi lennék. No de a lényeg, hogy nézd meg ha úgy gondolod jó lenne sajátnak. A C-max se rossz választás ha mégis inkább az maradna végül. Itt is van belőle és egyik tulajtól sem hallottam még panaszt rájuk.
 8. Há megmondod, hogy eltörtek csak nem látszott oszt menet közbe lefújta a szél majd veszel új műanyagot az üveggel foglalkozzanak
 9. Érdekes ez a dudagomb dolog is, szokása átszakadni. Nálam meg pont ez van még jó állapotban, ha már sok minden más elkopott 238ezer alatt túl sokszor nem nyomták meg. Én is mióta megvan csak azalatt a 3-4 alkalommal böktem meg mikor köszöntem vele
 10. Ennél jobb szitu nem is lehetett volna. Igen nem tudom miért tűnt el a kép rossz oldalt választottam biztos. Na ez a baj nem tudod hova merd vinni a kocsit. Nálam meg kifolyt a fűbe elsőnek azt ki is égette frankón. Más problem nem volt. Akkor lehet, hogy jobb lenne pikliből a fogkefével felvinni és úgy mosni vele. Na ja egy szemüveg sose árt.
 11. Nem ez a baj, hanem ha már akkor veszed észre ha elfolyt a magzat víz. Na ott kezdődtek volna az igazi bajok... Hmm lehet nekem is jó lenne egy brigéciol-os mosás
 12. Igen ez 1.6, gondolom van még típus hibája ezen kívűl is, de nem nagyon tudok róla. Majd mikor baj lesz. Ezt is így tudtam meg. Esetleg a belső levegő keringetés az ami abban az 1.4esben is van.
 13. No akkor 3.78L négyszer. Kicsit alá lőttem. Nagyon komoly adalékok vannak. Olyan színeket ki lehet keverni, hogy nem látsz belőle másik autón az biztos. Én legszívesebben a gyári ezüstöt fújatnám vissza csak kék csillámmal ami főleg napsütésben látszana jól, hm meghiszem. Valóban necces a tisztaságot nézve. És azért nem is lenne olcsó mulatság ha tele menne retekkel a frissen fújt fényezés. Esetleg garázsban, de ott meg problémás a levegő csere és azért ezt elég szagolni egy teljes kasztni fújásig, ráadásul négyszer. Egyébként én a szobában fújtam meg a rácsot meg a lököst is. Hát igen az ablak nyitva volt 2 napig utánna és egy este kint aludtam a konyhában. http://www.plastidipusa.hu/webshop/fx-spectral-pigment/143
 14. Tisztítani még nem próbáltam komolyabban itt sok a por csak koptatnám. Viszont ha megkapja a lakkot 4 rétegben akkor szerintem eléggé ellenálló lesz. Abból van matt és fényes is lehet választani. Az egész kocsira a mennyiség? Én a rácsot meg a lökös közepét fújtam vele 4 rétegben 400ml-ből, még maradt. Egész testre több literrel számolj úgy 4el biztosan. Szerintem szép felületet ad és ha van kézügyesség az embernek fel tudja fújni maga is. Vagy ha már gyakorolt festékszóróval párszor. Amúgy ez a gyatra állapotú fényezés ismerős sajnos. Életem is van sérülés rendesen.
 15. AstryG

  Astra G szervízelés

  Igaz, akkor már jobb is. Nálam 69300 lenne az egész LUK alkatrészekből összedobva 1.6hoz. Nem gyenge, de nem a luxus kategóriába tartozik.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.