Jump to content

AstryG

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  304
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  4

AstryG last won the day on Október 15 2018

AstryG had the most liked content!

Hírnév

36 Segítőkész

AstryG névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra
 • Város
  Mezőpeterd

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Értem. Akkor ezt megkísérlem hátha összejön későbbiekben. Annyiból jobb, hogy nem túl sürgős, illetve azért mert keveset járok az autóval gondoltam kiveszem az akkut és behozom míg hidegek vannak így szebesültem ezzel. Viszont rátettem a töltőt és hamar maxra tolta vagyis minimálisan merült az állás alatt, de az akksi is még most lesz két éve benne. Köszönöm!
 2. Mozdítani megy egy minimálisat, de tovább nem. Egy videónál olvastam olyat, hogy egy anya van rajta az elforog, persze nincs hanem benne a műanyag tartó részben van menete a csavarnak ahogy sejtettem. Akkor ennyi, cseszhetem?
 3. Ki akartam venni az akkut, de a leszorító csavart nem bírom kitekerni úgy beállt. De mitől? Ez a kérdés, mert az előző Banner-t ki tudtam szedni könnyedén. Nem tudom mit basztak vele generátor javításnál mert akkor csavarták így le. Csak mivel nem néztem azóta nem is gondoltam, hogy ilyen lett.
 4. Boldog karácsonyt mindenkinek!
 5. Nekem sikerült kifogni egy elég jó darabot és pont sedan-ban. Ettől függetlenül nincs baj a 1.4-esekkel sem, csak ugye ne legyen szétrúgva. Mint ahogy a nagyobbak se. De hát lutri ez, esetleg ha akadnak árulkodó jelek akkor elkerülheti az ember a bajt.
 6. Nálam ami van az 1-es forma. A kettes meg az automata váltós verzió. Én az 1-esből a Ruville gyártmányát néztem ki, biztos ami biztos a minőséget illetően. Ezért kérdezném abból ami nekem kell mind egyforma és nyugodtan megrendelhetem passzolni fog?
 7. Ezek a gumibakok egyformák ugye? Ami a manuális kapcsolású motorhoz kell elölre https://alkatreszek.hu/325368_ko
 8. Akkor kipufogó gáz. Én sem kapcsoltam időben. De érezni én is érzem az olajon.
 9. Nemrég mostam ki a tálcát, hogy feltegyem a falra. A szűrőbe szagoltam bele és nálam is érződik a benzin, de azt nem mondanám, hogy erős benzin szaga lenne viszont valóban érzik rajta. Bár nem gondolom ebből, hogy ez baj lenne.
 10. Nálam is Delphi van. El is tört már még mielőtt megvettem. Csak akkor persze nem tűnt fel. Pedig az is lehetett volna egy alkupozíció segítő. Egyébként most olyat olvastam, ha eltört és már csak forog folyamatosan és nem tud az ember rászánni pénzt éppen akkor lehúzza a csatlakozót és külső keringetésre állítja a látott, hogy ne parásodjon az ablak téli használatkor. Ezt még meg kell játszanom mert ijesztő ahogy nem lát ki az ember a kocsiból. Aztán majd tavasszal cserélem a műanyag kis retket 9ezerért
 11. Na frankón vagyunk. Csak szét ne menjen következő cseréig. Akkor teszek bele Fuchs-ot. Arról van valami negatív infó? Mert ott is csak pozitívumokat olvastam. Szomorú egy világot élünk.
 12. Nem hiszem, hogy bemerné vállalni a cég, hogy nem felel meg az olaj a megadott minősítéseknek, abból azért csak lenne balhé ha kiderülne vizsgálatkor vagy akármi hasonló teszten. Én tegnap engedtem le a 5w-40et a motorból és tettem bele az 5w-30at. A korábbival nem volt probléma merem remélni ezzel sem lesz.
 13. A Tigra szett ET41 7J Azért is érdekelt volna mert fészes G Astra csoportban valamelyik tag írta, hogy 17esekkel minden szezon előtt cserél pár dolgot a futóműben olyan 20ezer értékben. Ezek nem tudom mik lehetnek nem kérdeztem rá, de talán szilentek vagy nem tom. Legutóbb ezeket az abroncsokat néztem ki remélhetőleg sikerül beszerezni őket még a tél alatt még a nyári szezon előtti drágulás kerülése végett https://www.arukereso.hu/gumiabroncs-c3615/toyo/proxes-cf2-xl-205-45-r17-88v-p153822861/
 14. Ez biztos ápolva van mert már az ahogy cseréli az olajat is elég aprólékos. Tölcsérnél is mikor csorog a kannaoldalán az olaj és azt is lehúzza a tölcsér peremén, hogy minél kisebb esélye legyen lecseppenni valahová... Én még lemosom valamikor brigéciol-al ahogy sikerül és annyi, nem hinném, hogy több türelmem lenne hozzá.
 15. Micsoda szép motortere van ennek a Corsa-nak
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.