Jump to content

AstryG

Forummember
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

AstryG last won the day on October 15 2018

AstryG had the most liked content!

Community Reputation

37 Segítőkész

About AstryG

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra
 • City
  Mezőpeterd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elkavarodtam időközben. Nem azért írtam mert, hogy Swag hanem mert GM logo-s kerékcsavar! Konkrétan ennek a gyártási száma alapján keresve neten a külföldi képeken is olyan csavarok vannak amiken rajta a logo. Erre úgy jöttem rá hogy az alufelnikhez rendeltem mondván legyenek újak és néztem is hogy marha drága az eredeti ezért inkább maradtam a közép árnál. Amikor megérkezetek látom hogy milyenek, jé de érdekes gondoltam. Szóval gyári legalábbis szerintem az.
 2. Értem. Mondjuk ez a GM LL A és B már eleve nem rossz dolog gondolom, Dexos kor előtti besorolás vagy mi. Az autó is inkább abba az időbe tartozik évjáratát tekintve. Az 5w-30as Fuchs-on ott a Dexos, de inkább maradnék az 40esnél elég az. A Supersyn most jó áron van 7ezer egy kanna, ha most megveszem akkor később legalább nem kell, bár októberig nincs csere, de megse romlik addig.
 3. Következő olajcserére a FUCHS Titan Supersyn 5w-40 olajat néztem ki. Csak ennek nincs Dexos2 minősítése viszont van GM-LL-A-025/GM-LL-B-025 elfogadása ezt beönthetem a motorba nem baj, hogy nem dexos-os? Vagy legyen inkább a Total Quartz Ineo MC3 5w-40? Ez Dexos-os. Még egy darabig jár a mostani Mannol-al ami 5w-30 és öblítésnek jó volt szerintem, de inkább vissza állunk az 5w-40re.
 4. Dehogy kell érte adni 1300at, gyári csavar darabja valami 480. Kauffer-ről rendeltem ez az https://aruhaz.kauffer.hu/index.php?page=catalog2&op=10&manuf=561&model=3878&model=3878&motor=b-1598&typid=9984&level1=10113&level2=10313&last=2070&artid=99 90 7066&brand=SWAG
 5. Értem. Akkor ezt megkísérlem hátha összejön későbbiekben. Annyiból jobb, hogy nem túl sürgős, illetve azért mert keveset járok az autóval gondoltam kiveszem az akkut és behozom míg hidegek vannak így szebesültem ezzel. Viszont rátettem a töltőt és hamar maxra tolta vagyis minimálisan merült az állás alatt, de az akksi is még most lesz két éve benne. Köszönöm!
 6. Mozdítani megy egy minimálisat, de tovább nem. Egy videónál olvastam olyat, hogy egy anya van rajta az elforog, persze nincs hanem benne a műanyag tartó részben van menete a csavarnak ahogy sejtettem. Akkor ennyi, cseszhetem?
 7. Ki akartam venni az akkut, de a leszorító csavart nem bírom kitekerni úgy beállt. De mitől? Ez a kérdés, mert az előző Banner-t ki tudtam szedni könnyedén. Nem tudom mit basztak vele generátor javításnál mert akkor csavarták így le. Csak mivel nem néztem azóta nem is gondoltam, hogy ilyen lett.
 8. Boldog karácsonyt mindenkinek!
 9. Nekem sikerült kifogni egy elég jó darabot és pont sedan-ban. Ettől függetlenül nincs baj a 1.4-esekkel sem, csak ugye ne legyen szétrúgva. Mint ahogy a nagyobbak se. De hát lutri ez, esetleg ha akadnak árulkodó jelek akkor elkerülheti az ember a bajt.
 10. Nálam ami van az 1-es forma. A kettes meg az automata váltós verzió. Én az 1-esből a Ruville gyártmányát néztem ki, biztos ami biztos a minőséget illetően. Ezért kérdezném abból ami nekem kell mind egyforma és nyugodtan megrendelhetem passzolni fog?
 11. Ezek a gumibakok egyformák ugye? Ami a manuális kapcsolású motorhoz kell elölre https://alkatreszek.hu/325368_ko
 12. Akkor kipufogó gáz. Én sem kapcsoltam időben. De érezni én is érzem az olajon.
 13. Nemrég mostam ki a tálcát, hogy feltegyem a falra. A szűrőbe szagoltam bele és nálam is érződik a benzin, de azt nem mondanám, hogy erős benzin szaga lenne viszont valóban érzik rajta. Bár nem gondolom ebből, hogy ez baj lenne.
 14. Nálam is Delphi van. El is tört már még mielőtt megvettem. Csak akkor persze nem tűnt fel. Pedig az is lehetett volna egy alkupozíció segítő. Egyébként most olyat olvastam, ha eltört és már csak forog folyamatosan és nem tud az ember rászánni pénzt éppen akkor lehúzza a csatlakozót és külső keringetésre állítja a látott, hogy ne parásodjon az ablak téli használatkor. Ezt még meg kell játszanom mert ijesztő ahogy nem lát ki az ember a kocsiból. Aztán majd tavasszal cserélem a műanyag kis retket 9ezerért
 15. Na frankón vagyunk. Csak szét ne menjen következő cseréig. Akkor teszek bele Fuchs-ot. Arról van valami negatív infó? Mert ott is csak pozitívumokat olvastam. Szomorú egy világot élünk.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.