Jump to content

kacs

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  153
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

10 Segítőkész

kacs névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1966-04-29

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  1.6 F Astra Caravan X16SZR (1997)
 • Város
  nem adom meg

Legutóbbi látogatók

989 profile views
 1. kacs

  Karosszéria

  nekem ott még (kopp-kopp) nincs gond - beázás, rozsdásodás - de a gumi már nekem is máladozik. Viszont a hátsó spricni rendesen megszopatott :-( Nem elég, hogy nem eccerű kitépni a lemezből, de még rozsdásodás is volt alatta. megszenvedtem a kiszedéssel, aztán meg a visszarakással, hogy felfeküdjön a tetőre.
 2. kacs

  Karosszéria

  Úgy látszik a caravannál ezek a neuralgikus pontok...nekem is pont azokon a helyeken volt gond és pont ugyanazon módszerrel orvosoltam, mint ahogy azt fent leírtad
 3. kacs

  Karosszéria

  Mikor Pesten jártam megnéztem több bontót is, de nem volt szerencsém. Egyébként én is azt preferálnám - ha engedik - hogy magam szedem ki, amire szükségem volna. Meg van egy "rossz" szokásom, hogy amit megveszek szeretem előtte átnézni, megfogni Kicsit elavult módszer a netes vásárlás világában, de ez már marad
 4. kacs

  Karosszéria

  Köszönöm szépen a felajánlást, nagyra értékelem, de már maradnak a depo-k Nem használom túl sokat a kocsit, este meg még annyit sem. Ahol lakom ott elég a bicikli is (ráadásul egészségesebb is)! Csak a műszaki miatt cseréltem.
 5. kacs

  Karosszéria

  A környékünkön 100 km-es körzetben nincs bontó. Akiket meg felhívtam a lámpával kapcsolatban azt mondták, hogy nincs sok esélye találni bontóban jó állapotút. Gondolom nem maguk ellen beszéltek Mindegy, már ez van. Legalább a műszakin nem húzogatják a szájukat az illetékesek. ez is valami
 6. kacs

  Karosszéria

  Hát igen...a DEPO lámpák...azok! Vadi újak, tehát az üvegük hibátlan, a belsejük tiszta. Motorosként üzemelnek és rendben mozgatja a foncsort a motor. Reménykedem némi javulásban, ha izzót cserélek, mert a neten írják, hogy a nonem termékek tudnak fura képeket produkálni, de látványos javulást azért nem, a lámpák miatt :-( Próbáltam jó állapotú bontottat találni, de nem jött össze, így maradt az utángyári...azt meg a szerelő intézte. 21 éves ótóba nem szerettem volna olyan lámpákat rakni, amelyeknek az értéke a kocsi árának a felét kiteszik Szóval barátkozom a "látvánnyal" Remélem a szembe közlekedők azért nem mondogatják majd azokat a bizonyos mondatokat...
 7. kacs

  Karosszéria

  Sikerült újbóli törés nélkül visszaraknom a hűtőmaszkot! Igaz, minden fület és azok fogadó felületét is bekentem cseppet szilikonzsírral a biztonság kedvéért. Viszont az új lámpák vetített képétől dobtam egy hátast :-( A megadott paraméterek alapján próbáltam beállítani a lámpákat, de már ott elakadtam, hogy a klasszik egyenes, majd 15 fokban tört határok nemigen találhatóak meg :-( Hogy ez most az izzók, vagy a foncsorok, esetleg mindkettő miatt van azt még nyomoznom kell, de ennyire rossz eredményre nem számítottam. A végén még tényleg az lesz, hogy a gyári lámpákban lévő felületeket foncsoroztatom újra :-(.
 8. kacs

  Karosszéria

  A rozsda nálam is gondot okoz a szokásos helyeken, előbb-utóbb szükség lesz nagy beavatkozásokra is. Viszont a fényszórók a helyükre kerültek és egész jól mutatnak. Szinte semmit sem kellett igazítani a gyáriakhoz képest. Igaz, után gyártott került be, így a vetített kép valszeg "bizonytalan", de a régieknél csak jobb lehet, mert azoknál már csak a két szélén volt foncsor. A maszkkal meg holnap kelek birokra, remélem nem kábelkötegelő lesz a vége .
 9. kacs

  Karosszéria

  Pont ez történt a jobb oldalon. Ragasztással próbálom korrigálni a dolgot A fém "keretből" kivettem azt a műanyag fogadó keretet, amibe a letört fül csatlakozik, talán együtt visszanyomva a fém konzolba kevésbé törik le a ragasztás után.
 10. kacs

  Karosszéria

  Értem, köszönöm! Azért a lerántással óvatos leszek, mert az ajtókárpit levételekor is törik a 21 éves műanyag.
 11. kacs

  Karosszéria

  Igen, volt motoros. Köszönöm a válaszokat, de akkor most párosíthatóak egymással vagy sem? 97 évi a caravan Illetve hogyan kell leszedni a hűtőmaszkot, van esetleg leírása ennek? Nem szeretném eltörni a füleket, ha egy mód van rá!
 12. kacs

  Karosszéria

  Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy tapasztalatok alapján a motoros fényszórók mennyire kompatibilisek egymással? Cserélnem kellene a Valeo fényszórókat és nem tudom, hogy pl. Bosch fényszóró, illetve más, nem utángyártott típus használható-e Valeo motorral? Bontottat keresgélek, de Valeot nem találok! :-( Előre is köszönöm a válaszokat!
 13. kacs

  Általános műszaki problémák

  Lehet, hogy túl érzékenyre van állítva a riasztó érzékelője, ami az üvegeket figyeli. Lejjebb lehet venni és akkor nem riaszt fölöslegesen. Nekem is állítanom kellett rajta, mert egy teherkocsira (hanghatás) is riasztott. Tekertem a potin, azóta rendben van :-)
 14. kacs

  Karosszéria

  Hát akkor sok sikert az elő/ és műszakihoz, a motorháztetőt meg inkább Te nyisd ki
 15. kacs

  Karosszéria

  Úgy látom a csomagtér ajtó egy veszélyes fegyver...vagy fejbe vág, vagy orrba
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.