Jump to content
OPEL FÓRUM

Kzsbike

Forummember
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Kzsbike

 • Rank
  Újonc
 • Birthday 12/26/1969

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  opel astra g
 • City
  Debrecen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne felétek. 2003 Astra G Caravan műszerfalba milyen izzók valók. Az Astra f foglalattal együtt kellet cserélnem itt is ugyan úgy vagy csak maga az izzót kel cserélnem.
 2. Sziasztok! Van egy astra G Z16XE motor dübörög benne . Viszont nem is igazán ez a lényeg ,hanem az hogyan tudnám a váltórudazatot be állítani. Sajnos nem találom az a kis műanyag pöcköt amit kilehetne húzni és egy 5 fúrószárat berakni és rögzíteni. Ebben kérném a segítségeteket.
 3. Sziasztok! Van egy astra G Z16XE motor dübörög benne . Viszont nem is igazán ez a lényeg ,hanem az hogyan tudnám a váltórudazatot be állítani. Sajnos nem találom az a kis műanyag pöcköt amit kilehetne húzni és egy 5 fúrószárat berakni és rögzíteni. Ebben kérném a segítségeteket.
 4. Szia Bonat! Igen pontosan ez a jelenség az amit irtál. Estefelé meg nézem és kitakarítom. Köszönöm a válaszodat!
 5. Kzsbike

  Utastér,Belsőtér

  Sziasztok! Jobboldali szellőzőben a rácsot hogyan tudom kivenni, ehez kérnék tanácsot.
 6. Sziasztok! Az anyós ülés felől elkezdett csöpögni a víz mikor megy a légkondi. Mi lehet a gond?
 7. Kzsbike

  Kormánymű

  Szia Aholy ! Igen le lett kötve csak közbe vissza raktam a sarut és emiatt jelzett a kis lámpa. De orvosolva lett. Köszönöm mindenkinek.
 8. Kzsbike

  Kormánymű

  Zotya van egy gondom vissza raktam a Air Bag és a műszerfalon a kis Air Bag jelző világít.
 9. Kzsbike

  Kormánymű

  köszönöm szépen !!
 10. Kzsbike

  Kormánymű

  köszönöm a válaszodat Zotya!!! középen milyen csavar van?
 11. Kzsbike

  Kormánymű

  Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni a képen látható kormányt hogyan tudnám leszedni? Mire kel oda figyelni leszedés közben és milyen szerszámok kellenek hozzá.
 12. Kzsbike

  Motor

  Szia! Sajnos vagy nem de most volt olaj, olajszűrő csere. Ja és váltó olaj csere és tömítés cserélve lett . Tavaly márciusban volt vezérlés cserélve kompletten. Szerelő Barátom fogja csinálni a műtétet. Viszont hogy mi lesz meg csinálva rajta az szerintem csak akkor látszik ha széthúzza a Ogre szívét. Amúgy jön megy teszi a dolgát csak kicsit engedi az olajat.
 13. Kzsbike

  Motor

  Sziasztok! Sajnos az öreg Ogre kezdi meg adni magát .Hengerfej tömítésnél szivárog az olaj. Arra lennék kíváncsi hogy egy tömítés csere és barátai, stb, stb mennyibe fájhat? 1.6 16v x16xel.
 14. Szia! Egyszerű sima acél felnire szeretnék nyári gumit. De ha azt mondod hogy a sárfogó útban van akkor elég a 195/60 R15 IS
 15. Sziasztok ! Arra lennék kíváncsi hogy használ-t e már valaki 195,65,15 gumit ? f astra 1,6 16v amire használnám ha nem lógna bele sehol sem.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.