Jump to content

lacikiru

Forummember
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About lacikiru

 • Rank
  lacikiru

Személyes információ

 • Lakhely
  Pomáz
 • Érdeklődés
  astra F
 1. lacikiru

  Dízel

  Üdv skacekok nem volt még diesselem de most fontolgatom hogy át ülök volt már pár astrám érdekelne milyen is egy ilyen isuzu td motor mire kell figyelni mennyi kilométert bir meg ilyesmi előre is köszi jöhet privátba vagy ide is :) :)
 2. Skacekok a minap szétrágott két vizcsövemet egy nyest vagy mi ,a fene a fogait van valakinek ötlete mivel lehet elriasztani a környékről :) Mélykék vigyázz a gépedre mert itt garázdálkodik a kerületben a genyó de csak az opelt azt szereti mert egy c corsa vezeték köteget is meg csócsált
 3. lacikiru

  F Astra tuning

  Jóóó van na nem akartalak bántani :wink: igy látatlanban meg főleg nem mindenki a maga sorsának vagy autójának a pogácsa :) :)
 4. lacikiru

  Karosszéria

  Bocsi hogy bele makogok de nekem ez kicsit soknak tűnik cserélték az iveket vagy csak foltozták :?: :?:
 5. lacikiru

  Motor

  :) :) Nekem G astra 2 polusu gyertyáim vannak ezek beváltak ,a 4 pólusu sportgyertyárol az a hír járja hogy ki égeti dugó tetejét ha huzamosan gyilkolod,meg a csapágyakra gyakorolt hatása sem az igazi mert nagyobb erővel robban mint kéne persze ez csak SZVSZ
 6. lacikiru

  F Astra tuning

  Ne halgass senkire ha az tetszik akkor azt kell csinálni ezek a kééééék őrültek az én pirosamat is ledegradálták pedig sirály lett :!: :!: A müszerfal szinezést flockolással is meg csinálják bármilyen szinben :oops: :oops:
 7. Skacekok láttam a duen oldalán egy 250 le-s turbós astrát ezüst szinű engem megdöbbentet de biztos igaz :?: :?:
 8. Ha elmult már 5 éves a kat-od akkor nem ér semmit ugyhogy környezetvédő maradhatsz nélküle is amugy nekem nincs hátsó dobom de a cső ami a helyén van az megbízhatóan hangos :) :)
 9. Sajnos az ilyen b.arcuak miatt tiltják le egyre több helyen a versenyeket pedig más országokban bazi jó lehetőségek vannak az autósportban lásd a franciákat ahol több kupasorozat van :) amugy aki volt az astra kupán mi a véleményetek,milyen volt mert szerintem most hogy már a ZENGŐ rendezi teljesen kezd nem olyan lenni mint volt de megkapta mert jól odalba vágták egy bmw-vel "szvsz,, :) :)
 10. Ne hagyd magad gabika mijen az atód kezd már megfelelni az elvárásoknak :?: :?: Hallotam hétvégén is mész nyüstölni sajnos vagy nem sajnos de én az astra kupára megyek ezt kivánta a családi tanács de azé szorítok néked :) :) :)
 11. lacikiru

  Kormánymű

  brühühühühü most sírok de még mindig működik :) :lol:
 12. lacikiru

  Karosszéria

  A leömlőt letakaró lemez szokott zörögni de az ha áltában pörgeted akkor is, nézd végig a kipuffot mert nekem hol itt hol ott zörgött ,meg a bordás szíj takarót is megnézheted bár az jobb oldal de bele szokott érni :shock: :shock: :shock: , várd meg a nagyokat én csak ötletezek :wink: :wink:
 13. Köszönöm néked Renzsó rég nevettem ilyen jót esetleg megpróbálhatnád korokodil dundit hátha tud segíteni :) :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a pokrócot akkor már nem kell hurcolnod mert a krokihoz nem kell letérdelni :D :P :lol:
 14. lacikiru

  Kormánymű

  Gabi az olaj már a csere elött be feketedett de azt mondták azért is lehet mert szorul a szervó szivattyu csapágya és megmelegszik,megég az olaj de most működik :lol: :lol: jó lenne tudni mibe fáj egy szervó felújitás :? :? :? Peti nézd meg a szíjat mert végállásban nehezebben forgatja a tárcsát lehet hogy akkor megcsúszik csinálta nekem is régebben ,az olaj ingyé vót sajnos nem tudom az árát ha olajat cserélsz benne kilégteleníti magát csak tekergetni kell és a csunyahang 2-3 perc alatt elmulik de azt is mondták hogy nem tud elhasználodni az olaj csak ha van valami gebasz lásd enyimé :) :lol: :D :lol: :lol: :lol:
 15. lacikiru

  Karosszéria

  Olvasgass egy kicsit visszafelé ott esett szo ilyen kartervédő valamikről még talán árakról is beszéltek bár nem biztos hogy a sár felverődéstől is megvéd :wink: :wink:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.