Speed Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Mer' hüle bazzeg!Mert minden pénzét szeretné beleölni egy mások álltal lefikázott sportautóba, amivel nem villogni akar, legalább is én nem, mert a maga 117LE-jével lassan átlagos motorteljesítményűnek számít, de a futómű sajátosságából adódóan hál'Istennek tud meglepit okozni.Nemkicsit.S, ez a moci legalább alulról nyomatékos, és nem kell szétpörgetni a max. nyomatékának leadásához.Ehhez párosul egy jól áttételezett váltó is, szal ezért is már talán nem is olyan átlagos.S, legalább nem annyira érzékeny, mint 16 szelelpes tsai.S, mert a GSIzésnek hangulata van s, mert a mai napig utánafordulnak az álmodozó fiatalok az utcán, s legalább egy-két alkatrész árától eltekintve nem drágább a fentartása, mint bármely más F Astrának. Amúgy elmondom én is, hogy teljes legyen a kép, a légbeömlőimitátort utólagosan belátva hiba volt felrakatni, de levakarni már nem fogom.Annyit nem ér az egész, hogy újra kelljen fényezni a gépsas mociháztetejét. Ha további kérdések merülnének fel, vag egyéb dolog, ami vita tárgya lehet, azt majd személyesen megbeszéljük. :wink: Jóva' Vazze... fussunk össze 'oszt jáccuk le! :P :D :D Wolfi, tudod, hogy bennem őszintén 1 percig sem merült fel a kérdés... hisz én is mélységesen tisztelem a GSI-ket és örülnék, ha az enyém is az lenne!!! :P Ez egy költői kérdés volt, amivel azt akartam hangsúlyozni, hogy nem föltétlen azért vesz az ember sportos, nagy, vagy vagány autót, hogy vagizzon és feltünősködjön vele. Esetemben az a lényeg, hogy én jól érezzem magam benne! És pl. némely autótól én csokiznám a gatyám szárát, ha olyanom lehetne!!! (pl. RS4-es audi) Ki nem szállnék belőle soha! :D
Joee Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Ha box lesz csak be kúszok :twisted: :twisted:
warwolf Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Nem lesz itt semmilyen fájterkedés, csak tixtázni kell néhány dolgot.
Sziszi Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Bírom, hogy álltalában mindig vitázni jössz ide a fórumra!Amúgy nem szólítottalak meg, te reagáltál rá, ennyi.Szvsz a stílussal nincs semmi gond.Azé' a szmájlik elárulják, hogy csak baxogatlak, de te rögvest mellreszívod. :P :D :D Egy vitara emlekszem azt se en kezdtem hanem Mark vetette fel, en meg helyeseltem, aztan elfajult, de nem miattam, olvass vissza :!: Tok jo hogy el vagyok konyvelve mint zavarkelto :roll: Poenkodassal semmi gondom de a baszogatast azt rosszul viselem :wink: Egyebkent ugyaltom hogy meg sok emberre raillik itt a "zavarkelto", ugyanis valami balhe mindig van, sot ugy tunik akkor van itt elet, mert egyebkent heti 2-3 hozzaszolas irodik :wink:
warwolf Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Poenkodassal semmi gondom de a baszogatast azt rosszul viselem :wink: Egyebkent ugyaltom hogy meg sok emberre raillik itt a "zavarkelto", ugyanis valami balhe mindig van, sot ugy tunik akkor van itt elet, mert egyebkent heti 2-3 hozzaszolas irodik :wink: Ha nem bírod a negatív kritikát, az már biz' a te bajod. :P :D :D Én a mostanit is inkább csak egészséges cseverészésnek írnám le.A heti 2-3 hsz. pedig valszeg azért van, mert mindenki melózik, vagy nincs feltétlenül miről beszélni a fórumon, amúgy meg szinte minden este online vajunk MSN, szal ott értekezünk. :wink: Látod?Most is kritizálod a fórumunkat!Hogy mikor van élet, meg mikor nincs! :P
warwolf Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Nem lesz itt semmilyen fájterkedés, csak tixtázni kell néhány dolgot. Tixtáztuk telefonon. De. Akkor ma este ki jön a La Verdébe? :?:
J0hnny Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 A GSI témához csak annyit tennék hozzá,hogy nekem az olyan GSI tetszik,amin kivülről meg nem mondod,hogy erős gép!Feltünés nélküli,de piszok erővel!Nekem személy szerint jobban tetszene,mintha csak a csodafestést,32"-es felnit és egyéb más "bohóc" dolgot néznek meg rajta! Melléd áll a lámpánál a gino-merci vagy tarhajúcsávó a nagy döggel és a kis GSI meg odabasz neki! :twisted: Kell ennél szebb? :P
Joee Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Tixtáztuk telefonon. De. Akkor ma este ki jön a La Verdébe? :?: Ott leszek. Kajárol van szó egyből jobban vagyok.
J0hnny Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Ott leszek. Kajárol van szó egyből jobban vagyok. Bélgép! :P
warwolf Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 A GSI témához csak annyit tennék hozzá,hogy nekem az olyan GSI tetszik,amin kivülről meg nem mondod,hogy erős gép!Feltünés nélküli,de piszok erővel!Nekem személy szerint jobban tetszene,mintha csak a csodafestést,32"-es felnit és egyéb más "bohóc" dolgot néznek meg rajta! Melléd áll a lámpánál a gino-merci vagy tarhajúcsávó a nagy döggel és a kis GSI meg odabasz neki! :twisted: Kell ennél szebb? :P Szívemből beszéltél, de a 32'-es felnin még gondolkodom! :mrgreen:
Speed Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Wolfi, akkor miért csicsáztad ki a fehér astrát? :P :D
J0hnny Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Most mar én is itt vagyok! Üdvözlünk anyus! :P Dini hun van? Gyüsz topogni gecó? :D :D :P
berlina Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 mingyá mögyök csak hova? nem cpbe? hol az a laverde?
Speed Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 mingyá mögyök csak hova? nem cpbe? hol az a laverde? Gyere a CP-be 19:45-re és elmegyünk együtt a La Verdebe! OK?
warwolf Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Wolfi, akkor miért csicsáztad ki a fehér astrát? :P :D Üsse kő, az alá is teszek egy garnit! :mrgreen:
warwolf Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Most mar én is itt vagyok! Avatarkép?Hm? :roll: :P
warwolf Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Amúgy nemt'om figyeltétek-e, de ma qva sok helyen mérték a sűrű ködben a sebességünket?Én kapásból 3 trafit láttam 1Xre, 3 különböző helyen a városban.Na jó nem pont 1Xre, de közel 1 időben! :P
Joee Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Amúgy nemt'om figyeltétek-e, de ma qva sok helyen mérték a sűrű ködben a sebességünket?Én kapásból 3 trafit láttam 1Xre, 3 különböző helyen a városban.Na jó nem pont 1Xre, de közel 1 időben! :P Még nem tűnt fel. Lehet keveset mozgok ködben :D
redline Elküldve November11, 2005 Szerző Elküldve November11, 2005 Mer' hüle bazzeg!Mert minden pénzét szeretné beleölni egy mások álltal lefikázott sportautóba :P :D ésmilyenigaz én azért vettem mert tetszik :D
J0hnny Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Nagyon jó volt a mai meet,végre ettünk jó pizzát is,és a hely is ok! Van hely parkolni,van kaja&pia,sokan beférnek,lehet dumálni,mivel nincs üvöltő zene,szal nekem tetszik.Shimán beférnének a pestiek is,ha egyszer majd lejönnek hozzánk!
warwolf Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Nagyon jó volt a mai meet,végre ettünk jó pizzát is,és a hely is ok! Van hely parkolni,van kaja&pia,sokan beférnek,lehet dumálni,mivel nincs üvöltő zene,szal nekem tetszik.Shimán beférnének a pestiek is,ha egyszer majd lejönnek hozzánk! Ha napközben mész, szinte senki sincs.Este telik meg a hely élettel.
Joee Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Nagyon jó volt a mai meet,végre ettünk jó pizzát is,és a hely is ok! Van hely parkolni,van kaja&pia,sokan beférnek,lehet dumálni,mivel nincs üvöltő zene,szal nekem tetszik.Shimán beférnének a pestiek is,ha egyszer majd lejönnek hozzánk! Ténleg korrekt volt a pizza.
Tom Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Shimán beférnének a pestiek is,ha egyszer majd lejönnek hozzánk! Figyelek ám!!!! :P :D
Recommended Posts