Joee Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Hagyd Red... Friss jogsi + dízel szekér... :( Csak irígykedik! :lol: DÍZEL szekér? Mért bántja a csőrőmet, ha fikázzák a dieselt :? Most inkább nem szálok be :D :D
warwolf Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 A szombati időpont jobb! :lol: :lol: Wolfi, nem téged és a szépséges GSI-t láttam ma (szombat) Kőrösön a Bajcsy -Zsilinszki utcában délután egy óra kölül? A Skodával voltunk. ;) Nem.A GSI még az udvaron pihen, és várja, hogy eladjam a COrsát, és akkor majd a helyére lép. :wink:
warwolf Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Hagyd Red... Friss jogsi + dízel szekér... :lol: Csak irígykedik! ;) Jó a Diesel! :wink: Tomi hol meszeltek le?
Joee Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Jó a Diesel! :wink: Tomi hol meszeltek le? Jól beszélsz. Te egy úr vagy :wink: :wink: :wink:
warwolf Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Jól beszélsz. Te egy úr vagy :wink: :wink: :wink: Tudom. :wink: Jó a benyás, megy, meg minden, de hol tudok bele 180-ért tankolni?Sehol. Amúgy aki tényleg gyorshajtott, tutira nem kapták el.Utol sem tudják érni a szakadék autóikkal bazzz. ;)
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 A jókai elején meszelték le,én pedig a csongrádin találkoztam velük,de nem állítottak meg! Ha annyira a gyorshajtókra vadásznak miért nem állnak bentebb,monjduk a régi SZTK elé? Mondom az 1.4-et csak azért irtam,mert ezek az ostoba zsernyákok mindig olyanokat szekálnak,akiknek köze sincs a HVCS-hez.
Joee Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 A jókai elején meszelték le,én pedig a csongrádin találkoztam velük,de nem állítottak meg! Ha annyira a gyorshajtókra vadásznak miért nem állnak bentebb,monjduk a régi SZTK elé? Mondom az 1.4-et csak azért irtam,mert ezek az ostoba zsernyákok mindig olyanokat szekálnak,akiknek köze sincs a HVCS-hez. Jah. Megtanulhatnák már hogy az opelclubbos gépeknel mindig minden rendben van. Kivéve h az oldaborda megy vele :twisted: :twisted:
Turner Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Jah. Megtanulhatnák már hogy az opelclubbos gépeknel mindig minden rendben van. Kivéve h az oldaborda megy vele :twisted: :twisted: Méé??Az csak akkor ciki,ha nincs jogsija,mint nekem... :oops: :wink:
Joee Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Méé??Az csak akkor ciki,ha nincs jogsija,mint nekem... :oops: :wink: Nem dehogy. Azért írtam, mert Renit multkor megbüntették mikor az astra-val volt. 2000FT biztonsági öv-ért.
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Egész olcsón jutott hozzá! ;) Lehetett volna 30E is! Turner te elég szépen megöregedtél mióta nem láttalak! 99év? :lol: Ennyire azért nemkészíthet ki a 3 pasi otthon! :lol:
Turner Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Szegény Renike!! ;) Én mióta felhomályosítottak,hogy az utas fizet,ha nem kapcsolja be az övét,és megállítja a rendőr,azóta duplán figyelek az ilyesmire. :wink: Tényleg(ez most egy "zöldfülű" kérdés,most jutott eszembe),ha mondjuk a hagával utazom,és egyikönknek sincs bekötve az öve,akkor duplán kell fizetnünk? :roll: :?:
warwolf Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Szegény Renike!! ;) Én mióta felhomályosítottak,hogy az utas fizet,ha nem kapcsolja be az övét,és megállítja a rendőr,azóta duplán figyelek az ilyesmire. :wink: Tényleg(ez most egy "zöldfülű" kérdés,most jutott eszembe),ha mondjuk a hagával utazom,és egyikönknek sincs bekötve az öve,akkor duplán kell fizetnünk? :roll: :?: Rendőre válogatja.Attól is függ, hogy éppen hónap eleje van, vagy hónap vége.
Turner Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Rendőre válogatja.Attól is függ, hogy éppen hónap eleje van, vagy hónap vége. Nekem,vagy neki? :wink: :lol:
berlina Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 hät fura volt ez a hütö forrasztäs. az egesz miskulancia lägyforrasztässal van összerakva, a regi forrasztäst 25 W-os kispäkäval is le lehet szedni. (le lehetne, ha nem lenne tul kicsi), szoval 300 C-näl nem sokkal magasabb hömersekleten. De azert a nagypäkäval sem tudtam rendesen ätmelegiteni a lemezeket, ezert PB länggal leolvasztottam a csonkot teljesen es ujra "installältam" a teljes felületen. Aztän majd kiderül mit tart... (biztonsäg kedveert beteszek majd a csomiba egy tartalek hütöt es mondjuk 10 L desztvizet az elsö utakra)
Turner Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Turner te elég szépen megöregedtél mióta nem láttalak! 99év? ;) Ennyire azért nemkészíthet ki a 3 pasi otthon! :lol: Ha csak hárman lennének!!De felérnek harminccal! A 99 meg egy olyan szimpatikus szám!! :wink: :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Ha csak hárman lennének!!De felérnek harminccal! A 99 meg egy olyan szimpatikus szám!! :wink: :( És a 69 smafu? :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 hät fura volt ez a hütö forrasztäs. az egesz miskulancia lägyforrasztässal van összerakva, a regi forrasztäst 25 W-os kispäkäval is le lehet szedni. (le lehetne, ha nem lenne tul kicsi), szoval 300 C-näl nem sokkal magasabb hömersekleten. De azert a nagypäkäval sem tudtam rendesen ätmelegiteni a lemezeket, ezert PB länggal leolvasztottam a csonkot teljesen es ujra "installältam" a teljes felületen. Aztän majd kiderül mit tart... (biztonsäg kedveert beteszek majd a csomiba egy tartalek hütöt es mondjuk 10 L desztvizet az elsö utakra) Ha elég tiszta volt a felület és megfelelő %-os ón-ólom ötvözettel forrasztottál nem lehet gond!A lágyforrasztás elég erős,tartani fog!
Speed Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Jól beszélsz. Te egy úr vagy :wink: :wink: :wink: Skacok, én is nagyon bírom a dízeleket... nincs velük semmi bajom! Sőőőt, ha lett volna ISUZU TD klímával, akkor azt veszek... de sehol nem találtam... így maradt a benzin + gáz. :? Jó a benyás, megy, meg minden, de hol tudok bele 180-ért tankolni?Sehol. 2 dolog: - egy az, hogy az új dízelek olyan g.e.c.i. módon mennek, hogy már meg sem próbál az ember egy benzinessel sokszor harcba szállni velük. - a másik viszont, hogy sajnos az új dízelekbe bizony nem raknám bele a 180-as gázolajat. Pl. a peugeot HDIk, de a PDTDI VW-k is rettentően érzékenyek az üzemanyag minőségre. A Mercedes pl. úgy vállalja az x év garanciát az autók motorjára, ha Shell kúton tankolsz! Szóval az új dízelekkel már nem "szabad" - nem érdemes - csak komoly kúton tankolni. Persze... kinek van pénze új dízelre? :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 A 180Ft-os gázolaj sem biztos hogy rosszabb ha tudod,hogy milyen forrásból származik!
Joee Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 A 180Ft-os gázolaj sem biztos hogy rosszabb ha tudod,hogy milyen forrásból származik! Igen Igen. Az ukrán gázoilt én sem rakom azért bele.
warwolf Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Speed!Az, hogy az új dieselek mennek kétségtelen, mert a moci már alacsony fordulattól tol akkorát, mint egy Ifa homok.Nem kellett messzire mennem, ott volt példának a tesztvezetés a CDTI H Astrával.M7, Siófok felé, lámpától indultam egy Honda Preluddel.1-ben szépen elhúzott, de aztán onnantól kezdve símán ott voltam mellette.Aztán 170-nél már előtte.Néztek is át a vagányok keményen.S közben tudták volna, én 5.5L gázolajátlaggal autóztam míg ők olyan 10-11L benyával!S, még nem is padlóztam a gépet! ;)
Turner Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 És a 69 smafu? :lol: Attól függ honnan nézzük.. :wink: :D És én már majdnem annyi vagyok.. :oops: Mert ugyi tudod hány éves az 1945-ben született ember? ... Hát az attól függ,hogy nőről,vagy férfiról van szó. :wink: :D
Sziszi Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Udv holgyeim/uraim, reg jartam erre ! Latom vissza-vissza ter a benzin kontra diesel tema, de ugysem fogja egyik tabor sem meggyozni a masikat !
Recommended Posts