Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Most teszteltem a hűtővetit 105 foknál kapcsolt és 100ig hűtött vissza? most akkor ez teljesen normális és egészséges működése a verdának. Megmondom őszintén eléggé elbizonytalanított.

Elküldve
Most teszteltem a hűtővetit 105 foknál kapcsolt és 100ig hűtött vissza? most akkor ez teljesen normális és egészséges működése a verdának. Megmondom őszintén eléggé elbizonytalanított.

háát,nekem mindig 100nál kapcsolt be és 90ig hűti vissza....

Elküldve
háát,nekem mindig 100nál kapcsolt be és 90ig hűti vissza....

Nekem is 100 fölött egy picivel kapcsol és 95-ig visszahűti. De mióta a wahler termo van benne még városi dugóba se nagyon akar kapcsolni a venti, de legalábbis ritkábban megy mint előtte a másik termosztáttal.

WAHLER-t mindenkinek :D

Elküldve
Nekem is 100 fölött egy picivel kapcsol és 95-ig visszahűti. De mióta a wahler termo van benne még városi dugóba se nagyon akar kapcsolni a venti, de legalábbis ritkábban megy mint előtte a másik termosztáttal.

WAHLER-t mindenkinek :D

Pont tegnap kaptam szívrohamot mert az én c14se corsám ugyan ezt csinálja, de hát akkor úgy néz ki nem kell cserélnem mert neked is így viselkedik!

Elküldve
J0hnny látom nagyon bejönnek neked ezek a gyári styleok evvel a felnivel :D

Gyári gyári...sok apró módosítás van azon, csak figyelni kell. :lol:

Elküldve
Gyári gyári...sok apró módosítás van azon, csak figyelni kell. :lol:

Látom, hogy van, nincs oldalcsík, 97 előtti lökös, 97 utáni sárvédők indexes, más lámpa.... :D Bár igazad van a gyárihoz közeliek a legszebbek!

Elküldve
Hiába nyíl egyenes a nyomvályúk tudnak sok meglepetést okozni. 185 gumi felett durván cibálja a kormányt.

Szánalmasak ezek az utak de van egy csomó még pesten a belvárosba és minden fele is van ezer szar út ez magyarország..

Elküldve
Hiába nyíl egyenes a nyomvályúk tudnak sok meglepetést okozni. 185 gumi felett durván cibálja a kormányt.

Há fogni kell azt a kormányt! :lol:

Pedig még szervó is van a kislányoknak! :D

Elküldve
Há fogni kell azt a kormányt! :lol:

A szervónak semmi hatása nem érezhető egyenes úton :D Akkor meg ha elviszi a vályú a kereket az tök mindegy van e szervó vagy nincs :)

Elküldve
A szervónak semmi hatása nem érezhető egyenes úton :D Akkor meg ha elviszi a vályú a kereket az tök mindegy van e szervó vagy nincs :lol:

Mostmár ne kend szét! :D

Elküldve
Há fogni kell azt a kormányt! :D

Ma voltam gumis havernál. Azt beszéltük,hogy corsára max r15 185/50 ami élhető méret. Nem túl szépen felnizhetőek ezek a corsák.

Szerintem kinézeten nem dobna akkorát,mint amennyi pénzbe kerülne egy 15ös akármilyen kerék+gumi a corsa alatt,a mostani 3küllős gyári 14helyett.

Én biztosan meghagyom,pár év múlva ritka lesz,mert mindenki inkább ócsó kínait rak alá,ezek meg a színesfém telepen végzik.

Jártam már így bbs rs bmw felnivel,pár éve azt mondták vigyem a telepre most meg 80 körül van egy garnitúra. :lol:

Elküldve
Ma voltam gumis havernál. Azt beszéltük,hogy corsára max r15 185/50 ami élhető méret. Nem túl szépen felnizhetőek ezek a corsák.

Szerintem kinézeten nem dobna akkorát,mint amennyi pénzbe kerülne egy 15ös akármilyen kerék+gumi a corsa alatt,a mostani 3küllős gyári 14helyett.

Én biztosan meghagyom,pár év múlva ritka lesz,mert mindenki inkább ócsó kínait rak alá,ezek meg a színesfém telepen végzik.

Jártam már így bbs rs bmw felnivel,pár éve azt mondták vigyem a telepre most meg 80 körül van egy garnitúra. :D

Ha te mondod biztos így van! :lol:

Elküldve

Jártam már így bbs rs bmw felnivel,pár éve azt mondták vigyem a telepre most meg 80 körül van egy garnitúra. :D

Egy normális kinézetű felni ami jó állapotú normális gumikkal többe kerül mint az egész corsa.... Amúgy meg szerintem a kinézeten eléggé sokat dob egy felni szebb mint egy gyári lemezfelni, bár tele az internet olyan felnikkel aminél 100x szebb a fekete lemezfelnim. A te corsádon simán megy a gyári kinézethez az a gyári felni simán jó én nem nyúlkálnék hozzá.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.