Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ceramic !

Erre akérdésemre nem válaszoltál :

"Téged hogyan szólíthatunk ?

ui: most úgy csinálok, mintha nem néztem volna meg az adataidnál megadott mail címet jóóóóóóóóóó ? :oops: :( :lol: :D"

Én sem tudom a Ti neveiteket :( Tisztelet a kivételnek.

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Pista ebben igazad van, Antinak mondtam mert igen hülyén nézett ki mikor kinn voltunk és mindenki értette mikor aztecról beszélt csak pl Gombi ne vágta kiről van szó :( :( :lol:

Aki ismer mindenki Gergőnek hív, ez csak fórumnick lett mivel ahova regeltem 99%ban a nevem már foglalt volt....

De a hölgy továbbra is kerüli a választ :D

Elküldve

Szia Ágnes ! :(

És csak ilyen komolyan ? Semmi Ági ?

Az Ágit nem szeretem. Mindig mindenhol Agnes voltam. Inkabb a tanarok szólítottak Áginak, szoval mégegy minusz pont oda.

Elküldve
:( :( a mindentől ez még nagyon messze van

csupán felfogás kérdése kedves Ágnes, mond6nánk úgy is, hogy 1el közelebb kerültünk az egészhez

:wink: :idea:

Elküldve

:(

Te + majd meséld el miért mondtad, amit anno :!:

:roll: jól mondtam ugye?

Micsodát?? Te, én sosem vágom, hogy Te mit mondasz... :shock: :shock:

Elküldve

Szerintem túlerőltetted a fantáziádat. Én azt írtam, hogy sok ott a patkány. Azok pedig mindenhol vannak, itt-ott többen. Hát a 16-ban is. De ezt is leírtam neked PÜ, csak MÁN MEGINT NEM FIGYELSZ! :shock: :shock: :(

Elküldve
Ádám nem kő beszóni :( :( :lol:

Ricky figgyeltem, csak azt hittem jönnek konkrét példák....

Most hirtelen nem jut eszembe. :roll: De ha akarod kreálok egy izgalmasat :D

Elküldve
Nem megy az nekem. Meg én egyébként is lelépek egy fél óra múlva :lol: :twisted:

egy újabb 6ározott 1éniség :(

Lépjél csak le semmi empátia nincs bennetek :?: :(

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.