Jump to content
OPEL FÓRUM

Panhard

Forummember
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  2010 Insignia A16LET
 • City
  Győr

Recent Profile Visitors

417 profile views
 1. Sziasztok. Már fél éve vagyok egy 1.6 Turbo benzines Insignia tulajdonosa. Az autó 2010-es évjáratú. Van vele egy kis probléma. Gyorsításkor rángat. Általában 1500 és 2500 fordulatszám között. Valamikor jobban valamikor nem annyira érezni, függ, hogy mekkora gázt nyomok. Van amikor olyan, mint amikor egy pillanata kimarad a gyújtás. Ezt a rángatást mindig érezni amikor 2000 körüli fordulatszámnál gyorsul a kocsi. Ha 2000 fordszám körül kicsit visszaveszem a gázt, akkor pedig furcsa susogó hang jön a motortérből 1-2mp-ig, és érezni, hogy vissza is fogja valami a motort egy rövid ideig. Utána ha újra 2000 fordulatszám körül gyorsulok, akkor megint jön a hang, és megint vissza fogja a kocsit. Van olyan is, hogy pl: tempomatnál autópályán 130-nál megtorpan, mintha 2tized másodpercre kimaradna a gyújtás. Egy hónapja lett cserélve gyújtás modul, mert egyik hengernek elment a gyújtása. Gyertyák is lettek cserélve. De viszont ez a hiba nem szűnt meg. Ha hideg a motor, akkor az első elindulásnál sokkal jobban rángat. Van valakinek ötlete mitől lehet?
 2. Arra magam is rájöttem, hogy itt nem. Nincs ezen a fórumon semmi hasznos. Lehet, hogy túl bonyolultan fogalmaztam, de a kérdés az volt, hogy hol?
 3. Sziasztok! Hol találok Insignia Turbó 1.6 benzineshez elektromos kapcsolási rajzot?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.