Jump to content

Pesi

Forummember
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Pesi

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra G Z16XE
 • City
  Gutorfölde

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kínai klón volt. Csak kettő ment gallyra. :D Megjött veramon. Tényleg nagyon jó kis cucc.
 2. Sajnos nem jártam sikerrel az arduinoval. Egy fél órát működött tökéletesen, aztán teljesen megbolondult. Bármit próbáltam, semmi sem segített. Így mérgemben beruháztam a Veramonra.
 3. Köszönöm. Holnap megpróbálom lerövidíteni vezetékeket.
 4. Tudtam tesztelni bc-t egy kicsit. Olyan problémám van már csak vele, hogy motorfék használata közben kikapcsol, mintha leállítanám autót. Aztán gázadásnál vissza be is kapcsol. Ez mitől lehet?
 5. A sebesség jeladó vezetékét el kellett vágnom a kijelzőnél, így méri sebességet bc. Előtte még a km óra is 0-án maradt. Plusz újra felraktam programot. Most az f végű van fenn. Az s-es nagyon akadozva ment. A programozás sajnos nekem nem igazán megy.
 6. Ma újra próbálkoztam arduinot életre kelteni. Úgy néz ki siker! Még tesztelni kell, de most már mér mindent. :D
 7. Esetleg megosztanád velünk ezt a verziót? Engem érdekelne. ;)
 8. Köszönöm! Még futok egy kört arduinoval, aztán ha nem sikerül benevezek egyre én is!
 9. Kérhetnék egy kis segítséget, hogyan tudom megrendelni? Olvasgattam róla, és nagyon tetszik a dolog.
 10. Z16XE autóm van. Kikötöttem sebesség jeladó vezetékét, így legalább km óra működik. Lehet nekem is Veramon lesz a nyerő. :D
 11. Felbuzdulva ezen íráson, megépítettem én is a bc-t. Nagynehezen kihámoztam melyik vezeték kell nekem. Persze totál más színek vannak autómban mint leírásban. Bekötés után ardu önálló életre kelt. :( Folyamatosan pörgette körbe-körbe menüket. Néha megállt, tudtam léptetni is, de hol egyik, hol másik gombra reagált. Plusz km óra sem mutatott semmit menet közben. Üzemanyag szint is folyamatosan 0%. Nem először van dolgom elektronikával, de ez nekem már magas.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.