Jump to content

Pesi

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  9
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Pesi névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra G Z16XE
 • Város
  Gutorfölde
 1. Köszönöm. Holnap megpróbálom lerövidíteni vezetékeket.
 2. Tudtam tesztelni bc-t egy kicsit. Olyan problémám van már csak vele, hogy motorfék használata közben kikapcsol, mintha leállítanám autót. Aztán gázadásnál vissza be is kapcsol. Ez mitől lehet?
 3. A sebesség jeladó vezetékét el kellett vágnom a kijelzőnél, így méri sebességet bc. Előtte még a km óra is 0-án maradt. Plusz újra felraktam programot. Most az f végű van fenn. Az s-es nagyon akadozva ment. A programozás sajnos nekem nem igazán megy.
 4. Ma újra próbálkoztam arduinot életre kelteni. Úgy néz ki siker! Még tesztelni kell, de most már mér mindent. :D
 5. Esetleg megosztanád velünk ezt a verziót? Engem érdekelne. ;)
 6. Köszönöm! Még futok egy kört arduinoval, aztán ha nem sikerül benevezek egyre én is!
 7. Kérhetnék egy kis segítséget, hogyan tudom megrendelni? Olvasgattam róla, és nagyon tetszik a dolog.
 8. Z16XE autóm van. Kikötöttem sebesség jeladó vezetékét, így legalább km óra működik. Lehet nekem is Veramon lesz a nyerő. :D
 9. Felbuzdulva ezen íráson, megépítettem én is a bc-t. Nagynehezen kihámoztam melyik vezeték kell nekem. Persze totál más színek vannak autómban mint leírásban. Bekötés után ardu önálló életre kelt. :( Folyamatosan pörgette körbe-körbe menüket. Néha megállt, tudtam léptetni is, de hol egyik, hol másik gombra reagált. Plusz km óra sem mutatott semmit menet közben. Üzemanyag szint is folyamatosan 0%. Nem először van dolgom elektronikával, de ez nekem már magas.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.