Jump to content
OPEL FÓRUM

Recommended Posts

  • Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy ne az Astra F / Egyéb csevegés részben kelljen szervezkednünk.

Nem állt meg, csak átköltözött oda, ahol szintén nem történik semmi. :blush: Azért jön a tavasz, majd lesz tali hamarosan, megyünk fát vinni az erdőbe :D , pontosabban szalonnázni a Mecsekbe valahova

Látom Norbi nagyon elfoglalt vagy és cseréltetek korival. :icon1: Kori, grat a kék logóhoz és sok türelmet az emberekhez. ;)

Mondjuk egy január 5 vagy 6? Azaz egy hét múlva? Pláza vagy Árkád?

Én január 4-ig minden nap este 6-ig dolgozok, úgyhogy addig nekem nem lenne igazán jó.

Nekem ált. este jó, úgyhogy 6 után is jó, sőt akkor jobb. Egyhapsit is invitáljuk meg, meg aki még Pécsről v. környékéről van.+ aki erre jár :huh:

Link to post
Share on other sites
Nekem ált. este jó, úgyhogy 6 után is jó, sőt akkor jobb. Egyhapsit is invitáljuk meg, meg aki még Pécsről v. környékéről van.+ aki erre jár :lol:

Írok neki is, meg Korinak is pü-t, hogy nézzenek be ide! Sőt megpróbálom Gyurkát is rábeszélni :huh: , hátha. Én már ismerem mindegyikőjüket, de egymást még szerintem nem ismerik.

Link to post
Share on other sites
Köszi!

Rájöttem, hogy az összejövetelek azért is lesznek jók, mert látni fogják mások is és lehet, hogy jópáran így csatlakoznak. Reméljük!

A tömeg vonzza az egyéneket! Úgyhogy csináljunk tömeget. Meg ha meglátunk egy magányos opelest (főleg ha csaj lesz) egy parkolóban, akkor majd jól körbeálljuk, oszt addig nem engedjük el, míg be nem lép a sexcióba :huh: :lol: :D

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.