Jump to content
Sign in to follow this  
forumadmin

ADOK-VESZEK

Recommended Posts

A mai naptól a megújuló opelforum.hu új szolgáltatással bővült "ADOK-VESZEK" néven.

Célja a régi, kicsit átláthatatlan „Adok – Veszek” fórumrész kiváltása.

Ez egy egyszerű apróhirdetési rendszer. Mindenki egyformán használhatja (magánszemélyek), nincs benne külön korlátozás nem klubtagok számára. Képek korlátozása a tárhely miatt van . Egy felhasználó (magánszemély) maximum 5MB-nyi képet tölthet fel (összes általa feladott hirdetést vizsgálva), egy hirdetéshez pedig maximum 1MB-nyi méretben lehet képet felrakni. Megnézzük, mennyire terhelődik a rendszer, így ezek a számok változhatnak.

Lezártam ezt a témakört, az itt felrakott hirdetések 2-3 héten belül törlésre kerülnek. Kérek, mindenkit aktív hirdetéseit rakja át az új rendszerbe.

A rendszer még nem teljesen magyar nyelvű, ezen jelenleg is dolgozunk. Ez még amolyan BETA teszt üzem, biztos lesznek kérdések, hibák.

Hirdetés feladás / kezelése

hirdetes_1.png

Összes hirdetés

hirdetes_2.png

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

A szolgáltatás az 1 db-os hirdetések paradicsomának lett kitalálva. Logikusan a használt, vagy (tévesen) magunknak vásárolt, esetleg ismerős által eladásra átadott új alkatrészek/tartozékok helye. A tízes-százas-ezres tételt hagyjuk meg a fizető hirdetéseknek. MAGÁNSZEMÉLYKÉNT 1 jármű ingyen hirdethető meg.

Ha több járművet, több alkatrészt kíván egyidejűleg meghirdetni, akkor először kérjük írjon a opelklub[kukac]opelklub[pont]hu címre.

Újabb általános jótanács.

Mivel a kéretlen levelek egyre nagyobb számban tömik el a postaládáinkat, ezért jó lenne, ha nem adnátok meg névleges formában E-mailcímet!

Tehát a valaki@valami.hu forma helyett használjátok a valaki|kukac|valami|pont|hu formátumot, vagy más, humanoid számára egyértelmű, ám gép számára nem értelmezhető mailcímet.

Ez azért jó, mert sok scannelő program olvasgatja naponta fórumok hozzászólásainak millióit, és ahol @ és . párosítást talál, azt kigyűjti adatbázisokba, később azokat használja fel spamek küldésére. Ezzel elkerülhető, hogy a frissen regisztrált, nem is használt postafiók megteljen kéretlen levelekkel.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.