Jump to content

Az ország legnagyobb Opel márkakereskedése és szervize nyílt meg Budaörsön


forumadmin

Budaörsön megnyílt az ország legnagyobb Opel márkakereskedése és szervize, az Opel Fábián. A létesítmény a több márkakereskedést üzemeltető Fábián Kft-hez tartozik, amely 1991-es megalakulása óta a magyar autókereskedelem és szerviz üzletág egyik legfontosabb szereplőjévé vált.

Az ünnepélyes megnyitón Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója kiemelte: „Az, hogy ma egy új Opel márkakereskedést avathatunk fel, azt jelzi, hogy nemcsak a vásárlók részéről, hanem vállalkozói körökben is nagy a bizalom a márka iránt. A válság óta eltelt években sajnos nem az volt a jellemző, hogy szaporodtak volna az autókereskedések – éppen ellenkezőleg – de mostanra a trend megfordulni látszik. A növekvő piacon az Opel tartja a vezető helyét a személyautó értékesítésben és meg vagyok győződve arról, hogy a most megnyitott Opel Fábián márkakereskedéssel pozíciónk tovább erősödik.”

  • Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója nyitotta meg a létesítményt
  • Az Opel Fábián korszerű autószalonnal és 35 állásos szakszervizzel várja az Opeleseket

 

large.1444390550710.jpg.732e946872084d35

Az Opel az elmúlt négy évben megszakítás nélkül első volt a személyautó piacon, az idei esztendő lehet sorozatban az ötödik elsőség. Az Opel magyarországi sikereiben kiemelkedő szerepe van a folyamatosan megújuló modellpalettának, amelynek legfrissebb – és nagy érdeklődéssel várt - újdonsága a jövő hónapban érkező új Opel Astra. Segíti a márka erejét a stabil ipari háttér, a szentgotthárdi Opel motorgyár, ahol az új Astra valamennyi motorja készül. És nagyban hozzájárul az Opel vezető pozíciójához a professzionális márkakereskedői és szerviz hálózat. Az Opel iránt érdeklődőket és az Opel tulajdonosokat országszerte 48 márkakereskedés és szerviz (illetve további 11 szervizpont) várja – ebbe a számba beleértendő a most megnyílt Opel Fábián is.

Az új budaörsi Opel márkakereskedés és szerviz a legnagyobb az országban. Az 3500 négyzetméteres épületben a 740 négyzetméteres bemutatóterem és új gépjármű átadó mellett egy 35 (!) állásos szerviz található. A szerelőműhelyben az elképzelhető összes karbantartást, elektromos és mechanikus javítást el tudják végezni, a szerviz külön munkahelyekkel rendelkezik diagnosztikára, futómű vizsgálatra és állításra, valamint hatósági műszaki vizsgára.

Az Opel Fábián karosszéria műhelye „car-o-liner” huzatópadokkal, a hozzájuk tartozó mérőrendszerrel, valamint az új nagyszilárdságú acélok hegesztésére is alkalmas berendezésekkel várja ügyfeleit.  A fényező műhelyben két fényezőkamra és hat helyi energia karral, fűtéssel, felső légbefújással és alsó elszívással ellátott előkészítő állás található. 

 

 

 

forrás: opel.huVisszajelzések

Recommended Comments

Nincsenek hozzászólásokSzeretnél hozzászólni? Hozz létre egy fiókot, vagy jelentkezz be.

Regisztrált felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy hozzászólást írhass.

Fiók létrehozása

Regisztrálj egy új fiókot a közösségünkben. Nem nehéz!

Regisztráció

Bejelentkezés

Már felhasználók vagy? Jelentkezz be!

Bejelentkezés

  • Ki van Online?   0 Felhasználó, 0 Névtelen, 31 Vendég (Teljes lista)

    There are no registered users currently online

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.