Jump to content

Opeles Családi hétvége Soltvadkerten 2006 - Blitz Power Magazin


forumadmin

Május utolsó hétvégéjén összegyűltek a MOTE és az MVOK klubtagok egy közös hétvégére Soltvadkerten a „vadkerti” tó partján egy ifjúsági üdülőben. A lassan hagyományosnak számító találkozón kizárólag klubtagok vehettek részt. A rendezvény célja ,hogy a klubtagok és családtagjaik közösen töltsenek egy hétvégét ahol nem elsősorban az Opeleké a főszerep hanem az aktív és a passzív pihenésé.

Péntek délután kezdtek gyülekezni az autók az üdülő udvarán. A rég nem látott barátok üdvözölték egymást és örömmel fogadták azokat az új klubtagokat akikkel eddig csak a klub fórumán ( www.opelforum.hu) tudtak beszélgetni. Egyesek alkatrészeket cseréltek és volt aki egyből fel is szerelte az új szerzeményét.

Segítségből és szakértelemből persze nem volt hiány. Voltak komoly beszélgetések és voltak vicces megnyilvánulások is.

 

Este a szobák elfoglalása és a vacsora után folytatódott a beszélgetés és az étteremben a buli. Ami hajnalig tartott.

A szombat délelőtt a sebek nyalogatásával telt. A kevésbé fáradtak bementek Vadkertre megkóstolni a messzi földről híres vadkerti fagyit.

 

Ebédre a MOTE klubelnök (Dark apánk) készített bográcsgulyást. Délután folytatódott a szabadprogram. Voltak akik fociztak vagy kosárlabdáztak. Voltak akik pedig csak beszélgettek és eszmét cseréltek vagy csak punnyadtak a napon

Délután még volt egy kis tesztlap kitöltés. 30 kérdésre kellett válaszolni a tavaly őszi Blitz Weekend-el kapcsolatban. A tesztlap lényege az volt, hogy ki emlékezett jobban a találkozó részleteire.

A következő eredmények születtek.

1. helyezett holtversenyben Forgács Balázs (Fbalázs) és Szilágyi Tamás (GsiTomi)

2. helyezett : Bölcsföldi István (coupe)

3. helyezett : Suszt Ákos (uhuhu)

 

Szokás szerint volt egy autós szépségverseny is. Ahol eléggé megoszlott a résztvevők véleménye, de azért vegyes eredmény született.

1. - lett: Virágh Antal (Atommano) Astra GSI.

2. - lett: Losonczi István (Warwolf) Corsa A

3. - lett: Hattayer Péter (Lightning) Rekord B

 

Este ismét hajnalig tartó disco és dumaparti volt .

Vasárnap reggel összeszedte magát a csapat és elindultak sokan haza. Páran konvojban áthajtottak Kecelre a haditechnikai múzeumot meglátogatni.

A keceli kiruccanás után páran még visszagurultak az ifjúsági táborba ebédelni a többiek pedig elindultak haza az ország minden sarkába. Voltak klubtagok: Veszprémből, Szegedről, Debrecenből, Budapestről, Kecskemétről és Esztergomból is.

Ismét sikerült egy remek hétvégét együtt tölteni a klubtagokkal ahol ,főként a pihenésé és a barátoké volt a főszerep. Jövőre ugyanitt.

Írta: Rigó Tamás (opeltomi)

 

Módosítva : forumadminVisszajelzések

Recommended Comments

Nincsenek hozzászólásokGuest
This is now closed for further comments

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.