Jump to content

Társelnök korszak 2007-2009


forumadmin

A MOTE komoly szerkezeti váltáson eset át. Mind az alapszabályzat mind a vezetőség megújult. Ebben az időszakban 3 társelnök vezette Egyesületünket.

Mészáros István (Gepard) ; Forró Tamás (Tom) ; Fényi László (Mackósajt)

2007-s év:

A 2006-os évben létrejött régió alapú klubrendszer sikeresnek bizonyult. 2007. májusában a budapesti régió nyitotta az évet majd ezután megrendezésre került az első Debreceni Opel találkozó a Víg kend majorban, amely igen jól sikerült. Az ország minden tájáról érkeztek résztvevők. Júniusban a Kecskeméti Opel club megtartotta már hagyományosnak mondható Szelidi találkozóját. A nyár folyamán megújult a klub vezetése is. Három társelnöke lett a klubnak : Mészáros István (Kecskemét), Fényi László ( Debrecen) Forró Tamás ( Budapest). A gazdasági vezetõvé Angyal Attila lett választva míg Biró Gellért lett a klub titkárja. Az egyesület a Magyar Veterán Opel Klubbal karöltve augusztusban tartotta éves nagy találkozóját Abádszalókon a III.Hungarian Blitz Weekendet. A találkozó eltért az eddig megszokottól mivel az egyesület a Blitz Weekend mellett gyorsulási versenyt szervezett a Kunmadarasi repülőtérre. Mindenki megtalálhatta a neki tetsző programot, aki akart a kempingben pihenhetett, aki akart gyorsulhatott a kifutópályán és az aktív pihenésre vágyok Tisza tavi túrára mehettek. Az év novemberben zárult, a Kecskeméti Opel Club által levezényelt évzáró vacsora keretében.

 

2008-s év:

A 2008-as évet a klub egy a megszokottól eltérő egész napos találkozóval nyitotta az évet Mogyoródon. Szép számmal érkeztek a résztvevők, mivel ez volt az év első opeles megmozdulása. Az évnyitót a hagyományos Soltvadkerti családi hétvége követte, majd a Kecskeméti régió találkozója a szelidi tó partján. A IV. Hungarian Blitz Weekend ezúttal visszaköltözött a Balaton partjára, Balatonszemesre. A szervezõk ismét egy meglepetést tartogattak a résztvevők számára. A klub 6.születésnapja alkalmából tombolát rendezett melynek fődíja egy Opel Corsa A típusú autó volt. Egy veszprémi klubtagunk vihette haza és több évig használta az autót. Az évet már hagyományosan a Kecskeméti opel club zárta egy kellemes hangulatú vacsorával.

 

2009-s év:

Az év elsõ találkozóját a Dragracing.hu –val közösen bonyolítottuk le az I Opel Kupa elnevezésű gyorsulási verseny keretében Kiskunlacházán. Több mint 200 opel érkezett hogy összemérje az erejét ¼ mérföldön. Májusban megrendezésre került a Soltvadkerti, Júliusban a Szelidi Opel találkozó. A nyár ismét változásokat hozott a klub vezetésében. Angyal Attila lemondott gazdasági vezetői tisztségéről, helyét a már egyedüli elnök Mészáros István vette át. Fényi László és Virágh Antal alelnökök lettek, a klub székhelye is változott. Augusztusban a már új klubvezetés megrendezte az V. Hungarian Blitz Weekendet ezúttal Debrecenben, majd szeptemberben megrendezésre került a II. Pályanap a kecskeméti Gokart pályán. Ismét egy nagyon sikeres találkozót rendezett a kecskeméti Opel club.

Módosítva : forumadminVisszajelzések

Recommended Comments

Nincsenek hozzászólásokSzeretnél hozzászólni? Hozz létre egy fiókot, vagy jelentkezz be.

Regisztrált felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy hozzászólást írhass.

Fiók létrehozása

Regisztrálj egy új fiókot a közösségünkben. Nem nehéz!

Regisztráció

Bejelentkezés

Már felhasználók vagy? Jelentkezz be!

Bejelentkezés

  • Ki van Online?   1 Felhasználó, 0 Névtelen, 20 Vendég (Teljes lista)

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.