mackosajt Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 probléma megoldva :D én nem vagyok szégyellős. :blush: én már mindegy. a Besenyő Pista bácsi is megmondta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 probléma megoldva ;) én nem vagyok szégyellős. :D én már mindegy. a Besenyő Pista bácsi is megmondta. köszi, én az vagyok, engem még anyám se látott soha meztelenül :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 az a nemsemmi. becsukott szemmel fürdetni és pelenkázni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 az a nemsemmi. becsukott szemmel fürdetni és pelenkázni. :D ebből látszik milyen profi volt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 A termosztát ot hol tudom kicserélni? remélem nem kell hozzá akna... :blush: Kellene egy motorkód, ha még aktuális a dolog és utána tudunk nézni. Amúgy a vastag vízcsövet nézd a blokk felső részén. mostmár csak azt nem értem, hogy minek két szálas izzó mindkét oldalra, ha csak baloldalt van ködfényzár, micsoda pocséklás :lol: Így nem kell gondolkodnod, hogy hova, milyen izzó kell. Amúgy nem nagy dolog megoldani, hogy a mindkét oldalon működjön... :lol: Akkor Roli kérésére jöjjön egy kis-NAGY beszámoló az eddig történtekről: 4 napos hétvége és jóidő révén főként az autóval foglalkoztam. Kitakarítottam, le takarítottam, átpasztáztam. Beolajoztam, bezsíroztam, lekezeltem amit kellett. Megvolt az olajcsere, egy hosszbordászszíj-csere majdnem (nem jót hozott a katalógus ehhez a típushoz vagy elnézték, mindegy). Nálam is taknyol a váltónál, jövő héten annak is a körmére lesz nézve. Ismét megpróbáltam beleapplikálni a bontott szekunder levegőkompresszort, de még mindig 3x nagyobb, mint az eredeti (pedig azt hittem, hogy télen összemegy, de hiába, még mindig nem Corsa-ba való), így fél óra kísérletezés után feladtam. 25-ért veszek egy újat. :D Múltbéli behatások hatására körben kirepedet a hátsó dobból a kiömlő? leömlő? (a fene tudja hogy hívják), az lett behegesztve, majd egy óra kipofogórendszer-igazítás után már nem vert bele a hátsó hídba (mindez téglabakra való felállással, este nyolc után, szabad ég alatt, egyre hűlő időben, egyre éhesebben... ;) Valami miatt (pont az olajzás lett volna?) a bal ajtóm fékezéskor és erősebb gyorsításkor pattan egyet, az ma lesz megjavítva (remélem, mert már nagyon idegesít). Tegnap horgászat volt a haverokkal a nyéki tavon. Reggel fél 6-ra a vízparton voltunk (3°C volt). Az első hal 13:16-kor(!) akadt horogra. Az össz termés 4db 1.5-2 kilós ponty és egy fél kiló körüli kárász. Rossz helyen kezdtünk (ezt 12:30-kor láttuk be, ekkor pakoltunk át) és 10 körül a szél is feltámadt (időnként 40-50km/h-s szél fújt, de nem adtuk fel!). A hétvégébe sikerült beleszorítani egy 3 fős LAN party a la Starcraft-ot is. Sikerült előhozni a régi élményeket, úgyhogy szervezem a következőt. :lol: Roli, remélem sikerült pótolnom az elmaradásom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 khm...rendszám!!! nem szokás így felrakni képet. Akkor erre nekem is figyelni kell a talis képeknél? Mert remélem eljársz talikra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Alszanak még ilyenkor a halak,még nekik is hideg a víz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Hali! A termosztát ot hol tudom kicserélni? remélem nem kell hozzá akna... :blush: Üdv.: Szabbensz Elég lesz kézigránát is! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2007 Én is itt vagyok végre, sajnos eltelt a hosszú hétvége pedig milyen jóóóóó volt :D Azt hiszem már rám fért ez a sok móka, kacagás ami a 4nap alatt volt! Semmi kedvem holnap dolgozni menni...Úgyhogy még gyorsan kihasználom ezt a fél napot :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Hali ! A 4 nap nálam is mozgalmasan telt. Tavaszi kocsimosás porszívózás (találtam benne 570 ft-ot) utána polír meg egyebek. Kapott a sportszűrő egy hőpajzsot( én barkácsoltam) sztem van olyan jó és mutatós minta tuningboltban kapható 6000 ft-os . Egyenlőre ennyi mert jövőhónapban megy műszakira.Addig még kap friss olajat és go! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Isten éltesse a mi Sanyinkat!!!! Nah. ami a LAN partykat illeti. Ha valaki szereti az LFS-t, vagy a GTA SA-t, akkor szóljon, tudok adni szerver neveket, amiket érdemes favorizálni. :blush: de rossz reggel korán kelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Hát, nekem annyira nem telt jól a hétvégém. Eljöttem Fehérvárra, és eddig nem csináltam semmit. Node ma végre fél év küszködés után vindózt telepítettem! :blush: Jól haladok. Node mostmár tényleg legósztolom, mert szar elb@szni egy fél napot ezzel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Isten éltessen Sanyíííííí( a császár) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Csak király. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Télleg fordítva van Sanyi a KIRÁLY ÉS Lali a CSÁSZÁR! :blush: (de most névnapod van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Csak király. :blush: Sándor józsef benedek, László Mihány Mátyás (vagy nem így van?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Sziasztok! Szerdán mi is hazamentünk a szüleimhez, menekültünk mi is mint sokan mások. Tegnap jöttünk haza, neharagudjatok, hogy nem látogattunk meg titeket, de azok a piszkos anyagiak mert gyűjtünk a talira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Sanyi barátunknak sok bolond névnapokat kivánok! :blush: A Sör legyen a Te kenyered! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Sándor józsef benedek, László Mihány Mátyás (vagy nem így van?) Nem nem! a helyes sorrend :Sándor, József ? Benedek Álmos , Előd ,Ond , Kond, Hapci, Vidor, Tudor..és Kuka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Nem nem! a helyes sorrend :Sándor, József ? Benedek Álmos , Előd ,Ond , Kond, Hapci, Vidor, Tudor..és Kuka Áhháááááááááá már emléxem, a 11 kisnövésű besenyő sörsátorbetyár, akik tavaszt hoznak a bereckeihágóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Kikérem a 11 betyár nevében! Nem kisnövésűek, hanem éppencsak magasak! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2007 Segítsetek, ugye egyszerűbb Szabadegyházára Kecskemét-Dunaföldvár irányába eljutnom, mint fel Pestre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2007 Támogató: Opel Olympia Autóház :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Hurrá! :blush: Na vége! Nehéz volt elérni. Gratula Andi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2007 Sanyi, ha tudsz, este 7-kor msnre gyere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts