mackosajt Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Jó reggelt! Tomi! De tudtam aludni, csak játszottam... azt is kell néha Tamás! Ez mi? dekódolnád lécci!! :rolleyes: ui: a pü-t megkaptam, de nekem sincs ötletem... :unsure: de próbálkozok! :mellow:
nyuszifül Elküldve Április25, 2007 Szerző Elküldve Április25, 2007 Roli, mi itt vagyunk neked, ezt soha ne feledd! A nők meg hát....tudod.... :rolleyes: Srácok a 3.belgyógyászat, és az Auguszta parkolója szórólappal lefedve, egy tulajjal is sikerült beszélnem, kedves volt. A piros mantás srác tegnap hívott, hogy köszöni megkapta a levelemet, és szeretne jönni, ha majd tud, a sárga mantáját eladta, de az új tulaj elérhetőségét a mai napon szállítja. Ő is említette a kék mantát, de az legjobb tudomásom szerintmég nincs kész, de a tulaja anno nekem azt ígérte, ha kész lesz, ott lesz Mackó, a Révész téren vmit ki is néztél esetleg?Mert ha van kép róla megnézném, hogy ne ott helyben kelljen dönteni.Mert mégiscsak közösen kéne kiválasztani
adorjant Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 A nők meg hát....tudod.... :mellow: :unsure: :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Április25, 2007 Szerző Elküldve Április25, 2007 :mellow: :rolleyes: Mér?Rajtam kivül ki ismerné jobban a dörgést????
adorjant Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Mér?Rajtam kivül ki ismerné jobban a dörgést???? csak úgy mondtad,mintha te nem nő és nem olyan lennél :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Április25, 2007 Szerző Elküldve Április25, 2007 csak úgy mondtad,mintha te nem nő és nem olyan lennél :rolleyes: Azért benneteket sem kell félteni! Ma megyünk akkor kupát nézni?
adorjant Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Azért benneteket sem kell félteni! Ma megyünk akkor kupát nézni? de,kell,látod,mindig úgy járunk,mint amit feljebb olvashattunk :mellow: mikor gondoltad? meló után mennem kell megint haza :rolleyes: de mond,mikor mennél,és akkor megpróbálok intézkedni :unsure:
adorjant Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 5 nagyméretű tükörrel kell a délutánt végigfurikáznom, remélem egyben hazaérek velük nem is volt nagy :rolleyes:
Lujdzsi Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Valszeg felugrok pestre, ha vkinek van vmi elintéznivalója, akkor szóljon. Lujdzsi: Mikor lesz tied ien szép? :-)) Már álmodtam ilyet. De aztán a kezem beleért a pénztárcámba és ráébredtem hogy soha. :rolleyes:
adorjant Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Már álmodtam ilyet. De aztán a kezem beleért a pénztárcámba és ráébredtem hogy soha. :rolleyes: na meg használhatóság szempontjából se lenne a legjobb megoldás :mellow:
Lujdzsi Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Na ja .Csak ktolnám a garázs elé és mutogatnám . :rolleyes:
szabot Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Na ja .Csak ktolnám a garázs elé és mutogatnám . :rolleyes: Így a fogyasztása se lenne nagy. :mellow:
adorjant Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Így a fogyasztása se lenne nagy. :rolleyes: egyre több minden szól mellette :mellow:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Ma megyünk akkor kupát nézni? Nekem egy legszebb Audi kupát légyszi... :rolleyes: :mellow:
nyuszifül Elküldve Április25, 2007 Szerző Elküldve Április25, 2007 Nekem egy legszebb Audi kupát légyszi... :rolleyes: :mellow: :unsure: Jah, hogy te leszel az "Csapatidegen" versenyszám díjazottja?????oké :D
adorjant Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Nekem egy legszebb Audi kupát légyszi... :rolleyes: :mellow: ha több induló lesz,akkor hány helyezettet fogunk hirdetni? :unsure:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Ettől már is csapatidegen lettem??? :rolleyes: :mellow: :unsure:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 ha több induló lesz,akkor hány helyezettet fogunk hirdetni? :unsure: Fúúúúúúúúúúj....ha hány, akkor nem is érdekel... :rolleyes: :mellow:
adorjant Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Ettől már is csapatidegen lettem??? :rolleyes: :D :lol: majd raksz rá egy irmscher hűtőrácsot :mellow: a csapatidegen valóban nem a legjobb szó,de olvass a sorok között :unsure:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Jóóóvanna...nem sértődtem ám meg...nem vagyok olyan...simán ki lehet engesztelni... :rolleyes: :mellow:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 majd raksz rá egy irmscher hűtőrácsot :D Vagy a csomiba berakom a GSI-t... :unsure: :mellow: :rolleyes:
adorjant Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Vagy a csomiba berakom a GSI-t... :D :mellow: :rolleyes: áhá,értem miért vetted az audit...nem kell tréler :lol: viszont jöhetnél a gsivel,kerítünk pár ellenefelet,ha éjszaka autókázni lenne kedved :unsure: :lol:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Hát nem hiszem, hogy kész lenne addigra...és utána még ott van 5000km bejáratás is... :mellow: :rolleyes: Szerintem next time Blitzen mutatunk vele majd valamit a VW meg Fordosoknak... :unsure: :D
Recommended Posts