Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Jó reggelt!

Tomi! De tudtam aludni, csak játszottam... azt is kell néha

Tamás! Ez mi? dekódolnád lécci!! :rolleyes:

ui: a pü-t megkaptam, de nekem sincs ötletem... :unsure: de próbálkozok! :mellow:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Roli, mi itt vagyunk neked, ezt soha ne feledd!

A nők meg hát....tudod.... :rolleyes:

Srácok a 3.belgyógyászat, és az Auguszta parkolója szórólappal lefedve, egy tulajjal is sikerült beszélnem, kedves volt.

A piros mantás srác tegnap hívott, hogy köszöni megkapta a levelemet, és szeretne jönni, ha majd tud, a sárga mantáját eladta, de az új tulaj elérhetőségét a mai napon szállítja. Ő is említette a kék mantát, de az legjobb tudomásom szerintmég nincs kész, de a tulaja anno nekem azt ígérte, ha kész lesz, ott lesz

Mackó, a Révész téren vmit ki is néztél esetleg?Mert ha van kép róla megnézném, hogy ne ott helyben kelljen dönteni.Mert mégiscsak közösen kéne kiválasztani

Elküldve
Azért benneteket sem kell félteni!

Ma megyünk akkor kupát nézni?

de,kell,látod,mindig úgy járunk,mint amit feljebb olvashattunk :mellow:

mikor gondoltad? meló után mennem kell megint haza :rolleyes: de mond,mikor mennél,és akkor megpróbálok intézkedni :unsure:

Elküldve
Már álmodtam ilyet.

De aztán a kezem beleért a pénztárcámba és ráébredtem hogy soha. :rolleyes:

na meg használhatóság szempontjából se lenne a legjobb megoldás :mellow:

Elküldve
Ettől már is csapatidegen lettem??? :rolleyes: :D :lol:

majd raksz rá egy irmscher hűtőrácsot :mellow:

a csapatidegen valóban nem a legjobb szó,de olvass a sorok között :unsure:

Elküldve
Vagy a csomiba berakom a GSI-t... :D :mellow: :rolleyes:

áhá,értem miért vetted az audit...nem kell tréler :lol:

viszont jöhetnél a gsivel,kerítünk pár ellenefelet,ha éjszaka autókázni lenne kedved :unsure: :lol:

Elküldve

Hát nem hiszem, hogy kész lenne addigra...és utána még ott van 5000km bejáratás is... :mellow: :rolleyes: Szerintem next time Blitzen mutatunk vele majd valamit a VW meg Fordosoknak... :unsure: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.