Amigo Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 :unsure: munkahelyi net... Eddig nem is tudtuk, hogy ahol eredmények, stb. után kell majd érdeklődnünk, azokon a gépeken van net is. :rolleyes: Amigo... csak az aláírásomra kellett kattintani, és már majdnem ott is vagy. :mellow: gyakorlatilag igen, egyébként nekem a smiley-kat nem jeleníti meg, csak azok nevét gif kiterjesztéssel, mit kell beállítanom, hogy jó legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Talán szórólapozhattál volna :rolleyes: hmmm mintha megtörtént volna :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Amigo, nekem a smile-k is látszanak. Talival mi a helyzet? vagy olvasok gyorsan... lehet lemaradtam valamiről Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2007 hmmm mintha megtörtént volna :unsure: Egy kocsi nem a világ, pláne ha az enyémről van szó! Jah nem is mondtam, ha esetleg a hírekben azt halljátok, ma egy "honvédzöld"(by Telo) astra a mai nap folyamán szigorúan betartva a sebességhatárokat, illetve talán még lassabban haladt, az én voltam... :rolleyes: Hagytam hagy olvassák a feliratot, voltam a csapókertben, a belvárosban, néhány helyen igen elszántan elakadásjelzővel várakoztam :mellow: (na ok, az más miatt volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2007 Amigo, nekem a smile-k is látszanak. Talival mi a helyzet? vagy olvasok gyorsan... lehet lemaradtam valamiről Tamás jelzésére várunk, mint mondtam én vagyok a legmobilisabb...így tőletek függ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 mióta matricám van, én is lassabban vezetek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2007 mióta matricám van, én is lassabban vezetek! :rolleyes: Lakik itt egy terepjárós ürge is, de sajna ma rá sem pillantott a kocsimra, és most szórólap sem volt nálam, de most igen jó helyre parkoltam...több irányból látható a járgány :mellow: Jah, lepedőszerzésben hogy álltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Egy kocsi nem a világ, pláne ha az enyémről van szó! sajna rosszkor vetted észre,más célom volt vele :mellow: Jah, lepedőszerzésben hogy álltok? az mire kell? mert nem nagyon mondtad... a mindenféle helyen való parkolással meg óvatosan,ahogy hallom a tesconál is büntetnek mostanában :rolleyes: engem a matrica nem befolyásolt a vezetésben,ha vki mögöttem jön,látja. ha csak nem lassú vezető :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 azért ha opelt látok a tükörben, akkor nem taposom annyira a pedált :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2007 Én sem mondtam, hogy zavart a vezetésben, hanem hogy úgy mentem, hogy jól lehesen látni, persze azért én is igyekeztem opelesek elé kerülni, az utasaim nagy bánatára :mellow: És nem tilosban parkoltam, hanem megálltam...mondhatni...egy pillanatra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 persze,értem én,csak szóltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Amigo, nekem a smile-k is látszanak. Talival mi a helyzet? vagy olvasok gyorsan... lehet lemaradtam valamiről érdekes dolog van ám! ha bejelentkezek, akkor nincs smiley, ha nem jelentkezek be, csak úgy olvasgatok, akkor van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 mióta matricám van, én is lassabban vezetek! :rolleyes: Én a városban bringával járok, csak 3 naponta, amikor kimegyek nagycserére, akkor suhanok végig a vámospércsin, itthon meg az udvarba állok be szal nem látja senki a szélvédőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Meg kell tanulni 1-5ig és kihúzni a 3ast :rolleyes: Magyarból én is a 3-ast húztam és arra is készültem. :mellow: Mondjuk a többit is átnéztem... érdekes dolog van ám! ha bejelentkezek, akkor nincs smiley, ha nem jelentkezek be, csak úgy olvasgatok, akkor van. Törölj minden személyes beállítást a böngészőben (cache, cookie, stb). Akkor is így viselkedik? Milyen böngészőt használsz? Nézz szét a hibabejelntőben, talán találsz megoldást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Ma megyek a sráchoz a naptárak ügyében. Igyekszünk valami pofásat összehozni. Tegnap voltam horgászni. Ujjatlan póló volt rajtam. Fürdéskor néztem, hogy elég röhejesen nézek ki barna karokkal és fehér törzzsel. :mellow: De a fogás megvolt. És utána kocsit is takarítottam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Ma megyek a sráchoz a naptárak ügyében. Igyekszünk valami pofásat összehozni. Tegnap voltam horgászni. Ujjatlan póló volt rajtam. Fürdéskor néztem, hogy elég röhejesen nézek ki barna karokkal és fehér törzzsel. :mellow: De a fogás megvolt. És utána kocsit is takarítottam. :rolleyes: Ezzel szemben én amikor kinnt dolgozok, akkor ha lehet, leveszek mindent magamról, hogy ne legyek kétszínű :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 No akkor ha minden igaz, egy május 9.-én megjelenő országosan terjesztett magazinban is írnak rólunk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 No akkor ha minden igaz, egy május 9.-én megjelenő országosan terjesztett magazinban is írnak rólunk! :rolleyes: ne mán azt álmodtam, hogy haraxol rám, és nem állsz velem szóba, :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 te jól vagy? Nem dolgoztál sokat a tűző napon? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 te jól vagy? Nem dolgoztál sokat a tűző napon? :rolleyes: szerintem nap nélkül is ilyen :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április30, 2007 állt a kocsim a hétvégén kétszer a baumaxnál, ma a tesconál, és sokat járt a városban...asszem egy benzinkúttal kellett volna támogatósdit játszani, mert ezt nem bírja a tankom :rolleyes: Kéne még pár nap kipihenni magam, mire sem volt elég ez a hétvége. A héten rengeteg a teendőnk, és sajnos...pár dolog miatt lehangolódtam...majd elmesélem. Jó hír viszont, hogy a karaoke lista összeállt, rajta sok kedvencemmel :unsure: Nekem már jó buli lesz :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 OPEL POWAAAAAAAAAAAAAAAAAA :rolleyes: és még a matrica is látszik picit :mellow: (Bebidának :unsure: ) végre kívűl-belül patika...már ráfért,belül jónéhány hete nem volt kitakarítva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április30, 2007 Tegnap egy opel jött mögöttem, és a sofőr hevesen mutogatott (na nem olyat!), és az anyósülésen lévő hölgyemény hirtelen lebukott! Remélem tollat és papírt keresett a telefonszámom rögzítésére, nem pedig más oka volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 OPEL POWAAAAAAAAAAAAAAAAAA :rolleyes: és még a matrica is látszik picit :mellow: (Bebidának :D ) végre kívűl-belül patika...már ráfért,belül jónéhány hete nem volt kitakarítva.... Nagyon köszönöm! :unsure: Szép tiszta autón szép matrica! Ha ilyen szépen csillog az autód, biztos sokan fognak felfigyelni rá és vele a matricára is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Tegnap egy opel jött mögöttem, és a sofőr hevesen mutogatott (na nem olyat!), és az anyósülésen lévő hölgyemény hirtelen lebukott! Remélem tollat és papírt keresett a telefonszámom rögzítésére, nem pedig más oka volt :mellow: vagy ki volt írva a kocsidra,hogy lehet msnen tiltani :rolleyes: vagy csak szimplán megkívánták egymást... Nagyon köszönöm! :unsure: Szép tiszta autón szép matrica! Ha ilyen szépen csillog az autód, biztos sokan fognak felfigyelni rá és vele a matricára is! amúgy is felfigyelnek egy ilyen szép astrára :D (de a képet vedd ki az idézetből,mer a mackósajt jön minnyá :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts