Jump to content

bebida

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  173
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

bebida névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1988-11-05

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://gportal.hu/portal/bebi

Személyes információ

 • Neme
 • Lakhely
  Magyarország

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra G 2,2 16V
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

2.789 profile views
 1. bebida

  VII. Hungarian Blitz Weekend

  Egy kérdés: Az árak X Ft/fő/éj-re szólnak, vagy X Ft/szoba/éj-re?
 2. Nekem lenne egy kérdésem! Ha én vmelyik hétköznap tudnék leugrani egy vagy két napra és szeretnék ott aludni akkor az mennyibe kerülne? Nem sikerült kisakkoznom!
 3. Miért pont ez az időpont? :) Először lett az augusztus végéből eleje, most meg július vége! :D Ez nem jó így! Legalábbis nekem biztos nem! Így úgy néz ki, hogy max. 26-27-én tudok ott lenni! Csupán két állandó programom van minden nyáron és ez a kettő most ugyanazon a héten! Ez így gáz! Eddig mindegyik Blitz-en ott voltam az elsőt kivéve és erre a legnagyobbat ki kell hagynom... Most rosszabb lett a kedvem mint eddig volt, pedig nem volt eddig sem vmi rózsás! ;)
 4. Elsőként szeretném megköszönni minden szervezőnek, támogatónak és segítőnek, hogy ez a találkozó létrejöhetett! Nagyon jó munkát végeztek! :huh: Fantasztikusan éreztük magunkat! Számomra ez az idei tali minden eddigit felülmúlt! A helyszín kis hibáival együtt is szuper volt szerintem (szívesen mennénk ide jövőre is)! Köszönjük a zenét a DJ-knek (nekem sem ez a fajta zene a stílusom, de mégis rég buliztam ilyen jót)! Mélykéknek köszönjük a táncbemutatót (szerintem felülmúlhatatlan, de azért közelítettek páran) és a finom itókákat (kétszer ugyanazt az üveget nem láttam a kezében)! :lol: Jó volt régi ismerősökkel újra találkozni és bulizni, és persze új arcokkal megismerkedni! Jövőre ott folytatjuk ahol idén abbahagytuk! ^_^
 5. Igen, ezzel egyébként én is egyetértek! Csak félreértések elkerülése végett kérdeztem!
 6. Tavaly úgy volt, hogy amit klubbtag rendelt az klubtag áron volt (főtől, és ház mennyiségtől függetlenül)! Idén nem így lesz?
 7. Sziasztok! Én nagyon örülök, hogy ismét Debrecenben lehetünk, nekem tetszett a Víg-Kend Major múltkor! Jó kis buli kerekedett! :D Mindenkinek csak ajánlani tudom! Messze van, de megéri szerintem! Mi is megyünk ha tudunk! Az időpont meglepő volt egy kicsit, de próbálunk szabadulni! :lol:
 8. Szia! Én úgy emlékszem, hogy Rastalosnak F Astrából lett áttéve rugó a G-be, de nem vagyok biztos benne! Ha gondolod keresd meg Őt a kérdéssel!
 9. bebida

  IV. BW szállás foglalás

  Köszi! Az úgy jól hangzik! Csak azért gondoltam én ezt így, mert belépőnél úgy szokott lenni, hogy a klubtag egy embert hozhat még magával kedvezményes áron!
 10. bebida

  IV. BW szállás foglalás

  Sziasztok! Ha házat szeretnénk foglalni és a 4 fő-ből egy klubtag akkor 2 fő-re kedvezményeset és 2-re kedvezmény nélküli árat kell számolni? Előre is köszönöm a választ!
 11. Én ezt találtam: Beugró: 13euro/autó, személyek és napok számától függetlenül. Az ár tartalmazza a sátrazási, fürdő és WC használati díjat is. Mi megyünk egy-két autóval!
 12. bebida

  Cicás autók

  Én tegnapelött nem semmi Calibrát láttam, csak elfelejtettem lefényképezni! Barbirózsaszín-sötétrózsaszín "flip-flop" fényezéssel! Ja és két nagydarab srác ült benne (a sofőrnek kilógott a fél búrája a kinyitott naptetőn)! Külön élmény volt! :D
 13. bebida

  Én

  Képek rólam, hogy megismerjetek
 14. Készülni készültünk, és mentünk is! Meg az eső sem esett, de kevesen voltunk, családias hangulatban 3 autóval (Carmyhency, Jocó, meg mi), a többieknek közbejöttek dolgok! És Visegrádig sem mentünk el csak a Luppa-szigeten voltunk sütni! :lol:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.