corsarulez Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 Már letöltöttem, végignéztem az összes képet, nagyon jók! De Gelko, téged keveset fényképeztek, alig vagy rajta 1-2 képen. :)
nyuszifül Elküldve Március17, 2006 Szerző Elküldve Március17, 2006 Tényleg jó az avatar! Bár az én silány gépemen B Vectrának néztem első látásra HOBI-t..... ;) Húú, ha ezt az én ismerősöm meghallja :) Ma épp ezen"vitáztunk" ;) Még nincs egyelőre kép a vectrával, mert a vectra sincs még birtokba véve ;) De!!!
Gelko Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 Már letöltöttem, végignéztem az összes képet, nagyon jók! De Gelko, téged keveset fényképeztek, alig vagy rajta 1-2 képen. ;) és ez igy pont jóóó :) nem vagyok fotogén ;)
nyuszifül Elküldve Március17, 2006 Szerző Elküldve Március17, 2006 nem vagyok fotogén :) Eddig ez nekem nem tünt fel ;)
corsarulez Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 ERgyébként két évvel ezelőtt majdnem én is vettem egy B Vectrát, bordót, nem caravant, egy ismerős árulta, szuperolcsón adta volna, mert jött az új kocsi (új Vectra) helyette. De a szinével nem voltam kibékülve. Ha fekete lett volna..... :)
Gelko Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 ERgyébként két évvel ezelőtt majdnem én is vettem egy B Vectrát, bordót, nem caravant, egy ismerős árulta, szuperolcsón adta volna, mert jött az új kocsi (új Vectra) helyette. De a szinével nem voltam kibékülve. Ha fekete lett volna..... :) pedig az opel bordó nagyon szép -marseille vörös asszem ;)
corsarulez Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 Hűha, mellényúltam..... nektek is olyan szin van.... illetve, mégsem! Szrintem a B Vectra szine sokkal sötétebb. Megyek is aludni, mert ma már két fekete pontot gyűjtöttem Gelkónál..... :)
Gelko Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 Megyek is aludni, mert ma már két fekete pontot gyűjtöttem Gelkónál..... ;) nálam te nem is tudsz gyűjteni csak pirosat :) ;) ;)
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Elküldve Március18, 2006 Ezzel én is így vagyok! Bár, nálam veszélyesebb a fekete pont, mint Gelkonál, mert azt mindenki észreveszi! :) Mától ugyanis Moderátor vagyok, úgyhogy rettegjetek, mert jön a hatalommal való visszaélés! ;)
mackosajt Elküldve Március18, 2006 Elküldve Március18, 2006 Jó Reggelt! Micsoda reggel! :) Sanyi! Igyekezzünk jól végezni a moderátori feladatokat a topicjainkban, ha már egyszer bizalmat kaptunk. ;) Vectra... a fekete ugye jegelés alatt... de én beindultam! ;) Csak felénk ez a gyér választék... sedannal Dunát lehet rekeszteni, de caraván.... Ma egy bordómetált fogok megnézni... ha minden igaz, egész jó felszereltséggel... ;) Nem akarom elkiabálni, de lehet nagyon jó vétel lehet... :D
corsarulez Elküldve Március18, 2006 Elküldve Március18, 2006 Hűha, Mackósajt, ez egy igazán szép darab!!!! Luxus a köbön! Szoritok, hogy elcsípd! :) Na, fiúk, komolyan modik lettetek? Még nem látom a feliratotokon. ;)
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Elküldve Március18, 2006 Manták Debrecenben!Francba!!!lemaradtam róla :)
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Elküldve Március18, 2006 Hűha, Mackósajt, ez egy igazán szép darab!!!! Luxus a köbön! Szoritok, hogy elcsípd! :) Na, fiúk, komolyan modik lettetek? Még nem látom a feliratotokon. ;) Csak helyi seriffek vagyunk, lehet azért.
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Elküldve Március18, 2006 Sanyi az előbb hívtalak!Nem vetted :) , csak szólni akartam nézd, nézd a tv2-t!
szabot Elküldve Március18, 2006 Elküldve Március18, 2006 Mackó, nagyon belelendültél a vásárlásba! :)
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Elküldve Március18, 2006 Hívhatsz Nyuszi, de melózom... De felvettem, nézni fogom. Azért kösz, hogy gondoltál rám! :)
Gelko Elküldve Március18, 2006 Elküldve Március18, 2006 Hívhatsz Nyuszi, de melózom... De felvettem, nézni fogom. Azért kösz, hogy gondoltál rám! :( Itt már mindenki lehet moderátor ? :) ;) ;) :lol: :D :( Vigyázzál, mit beszélsz, mert kitöröllek! Üdv, S.S.! ;) :D
mackosajt Elküldve Március18, 2006 Elküldve Március18, 2006 Hűha, Mackósajt, ez egy igazán szép darab!!!! Luxus a köbön! Szoritok, hogy elcsípd! :) Na, fiúk, komolyan modik lettetek? Még nem látom a feliratotokon. ;)Apró bibik vannak rajta, de jónak tűnik... sajna mire I_S-től visszaértem, bezártak... így a foglalózás későbbre maradt. Talán holnap. :lol: Mackó, nagyon belelendültél a vásárlásba! ;)Az a baj, hogy félnek a kereskedők is a színétől, és én is! Anyagilag nem kis problémát tud jelenteni. Itt már mindenki lehet moderátor ? ;) :D ...Ááá... az nem úgy van... :D
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Elküldve Március18, 2006 Srácok, kitaláltam valamit! Valamikor ha másképp nem össz msn formában össze kéne ülni megbeszélni! Mindjárt tavaszodik, szal sok időnk nincsen, de én...én....huh :) nagyon fellelkesültem ;) Szóval várlak titeket
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Elküldve Március18, 2006 Holnap delutan nekem jo, ma tulorazom. De jovoheten barmikor jo lesz, ejszakas leszek, szabad a nappalom. Mar en is varom a traccspartit, de szerintem aprilisban 10-e utan valamelyik hetvegen osszefuthatnank eloben is.
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Elküldve Március18, 2006 Holnap delutan nekem jo, ma tulorazom. De jovoheten barmikor jo lesz, ejszakas leszek, szabad a nappalom. Mar en is varom a traccspartit, de szerintem aprilisban 10-e utan valamelyik hetvegen osszefuthatnank eloben is. :) Én addig nme bírom ki, ezt el kell mondanom,meg kell beszélnünk, mert.....De persze az élő talin majd még jobban átbezélünk mindent ;)
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Elküldve Március18, 2006 Hat, innen csak este szabadulok, bird ki addig, majd kereslek. Mas: miert vlatottad le az avatarod? Tok jo volt.
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Elküldve Március18, 2006 Hat, innen csak este szabadulok, bird ki addig, majd kereslek. Mas: miert vlatottad le az avatarod? Tok jo volt. :) ;) A havas tájast? Már untam, meg azt mondtad jól muattunk együtt, vagy mi van? Még mindig a Hobi+én van kint
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Elküldve Március18, 2006 Akkor viszont a ceges gepes nem szereti azt, amelyik tetszik. Itt meg a havas van. Sorry, ezt beneztem (bar a gep hibaja).
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Elküldve Március18, 2006 Akkor viszont a ceges gepes nem szereti azt, amelyik tetszik. Itt meg a havas van. Sorry, ezt beneztem (bar a gep hibaja). Akkor majd átküldöm neked :)
Recommended Posts